کد خبر: ۸۵۲۳۱۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۱
تعداد بازدید: ۳۹۴
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از طراحی و ارائه دو خدمت جدید به بازنشستگان خبر داد و گفت: مرکز پاسخگویی SRM (مرکز ارتباط با ذی نفعان) و خدمات استارت آپی در حوزه اجتماعی دو خدمت جدید صندوق است که در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

ارائه 2 خدمت جدید به بازنشستگانبه گزراش خبرداغ ، دکتر اکبر افتخاری در برنامه وبینار با مدیران استانی صندوق بازنشستگی کشوری که روز دوشنبه (۲۹ اردیبهشت ماه) برگزار شد، با اشاره به ایجاد مرکز SRM (مرکز ارتباط با ذی نفعان) برای پاسخ گویی آسان، سریع و قابل پیگیری به بازنشستگان افزود: این مرکز که بر پایه فناوری اطلاعات است، به زودی تجهیز و راه اندازی می شود تا سطح خدمات غیرحضوری را به منظور بهبود خدمات رسانی و تعامل با ذی نفعان ارتقا دهد.


او افزود: با هدف بهبود کیفیت زندگی بازنشستگان به عنوان ذینفعان اصلی صندوق برنامه ریزی شده است تا با راه اندازی این مرکز که ۲۴ ساعته و هر ۷ روز هفته فعال خواهد بود، پرسش ها و درخواست های بازنشستگان سریع پاسخ داده شود و در صورت نیاز به بررسی، با استفاده از یک کد پیگیری به بخش مربوطه ارجاع و پاسخ لازم به متقاضی ارائه شود.


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: طرح SRM با هدف برقراری ارتباط دوسویه با بازنشستگان، در نیمه اول سال جاری به بهره برداری می رسد تا از حضور فیزیکی و فرایند پاسخگویی سنتی پیشگیری شود و ارتباط بهتری با بازنشستگان شکل بگیرد.


افتخاری همچنین به برنامه ریزی برای راه اندازی «مرکز نوآوری و ارتباط با ذی نفعان صبا» اشاره کرد که مرکزی برای بهره گیری از خدمات استارت آپ ها برای بازنشستگان بوده و ماموریت دارد که استارت آپ های حوزه اجتماعی و فعال در بخش ارتباط با ذینفعان را مورد حمایت قرار دهد.


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین گفت: از شرکتهای دانش بنیان، جوانان و فعالان حوزه استارت آپی که بخواهند ارتباط ما با ذینفعان را تسهیل کنند حمایت می کنیم.


وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر جلب مشارکت ذی نفعان در توسعه و تعالی سازمان ها، فعال کردن دوباره نظام پیشنهادها و شناسایی و آموزش رابطین نظام پیشنهادها در استان ها را به عنوان یکی دیگر از طرحهای صندوق بازنشستگی کشوری در سال جاری برای بهبود ارتباط با بازنشستگان برشمرد.


افتخاری با اشاره به راهبرد توسعه اقتصادی این صندوق، گفت: خروج از بنگاه داری، حذف شرکت‌های کاغذی و واگذاری شرکت های زیان ده که موجب اتلاف منابع صندوق می شوند، در کنار تقویت بنگاه های سودده از دیگر راهبردها است.


او ادامه داد: همچنین جلسات هفتگی با مدیران هلدینگ ها و شرکت های بزرگ، ایجاد یک نظام حکمرانی شرکتی مناسب در بنگاه های متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری بر اساس شاخص‌های حقوقی و تولیدی از دیگر طرح های صندوق است که اقدامات آن به انجام رسیده است.


بر اساس این گزارش، سامان دادن به نظام محاسبات بیمه ای در صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان یک سازمان بیمه گر برپایه آینده نگری، محاسبه وضعیت ورودی و خروجی و تفکیک وظایف بیمه گری از وظایف اقتصادی و اجتماعی از جمله برنامه های دیگری بود که مدیرعامل صندوق بازنشستگی به آن ها اشاره کرد.


افتخاری گفت: نگاه به درون صندوق موضوعی است که باید در قالب توسعه سازمانی و براساس چابکی، بهبود فرایندهای آی تی محور، توسعه منابع انسانی، بازنگری در ساختار سازمانی، طبقه بندی استانی و بازنگری فرایندها مورد توجه قرار می گیرد.


به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه جوان ماندن صندوق منوط به جوان شدن فرایندهای آن است، گفت: این امر اتفاق نمی افتد مگر با برنامه ریزی، بهبود فرایندها، توسعه منابع انسانی و پیروی مدیران استانی از مسیری که در ستاد در پیش گرفته می‌شود.

ایسنا
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: