کد خبر: ۸۵۱۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
تعداد بازدید: ۱۸۶
وزیر آموزش و پرورش از بازگشایی محدود مدارس در هفته آینده (۲۷ اردیبهشت) خبر داد.

بازگشایی محدود مدارس از هفته آينده / حضور دانش ‌آموزان اجباری نیست / مدارس تنها برای رفع اشکال و سوال از معلم باز خواهند بودوزیر آموزش و پرورش از بازگشایی محدود مدارس در هفته آینده (۲۷ اردیبهشت) خبر داد.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محسن حاجی میرزایی در جلسه ویدئو کنفرانس ستاد ملی مقابله با کرونا از بازگشایی مدارس در هفته آینده (۲۷ اردیبهشت) خبر داد و گفت : حضور دانش ‌آموزان اجبار نیست و تنها برای رفع مشکلات و سوالات از معلمان می‌توانند به مدرسه مراجعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: