به گزارش خبرداغ به نقل از شفاآنلاین، برقراری رابطه جنسی و زناشویی فواید بسیاری دارد، فوایدی که تاثیر آن روی سلامت جسمی و روحی زوجین دیده میشود.
همانطور که یک ورزشکار بعد از ترک ورزش دچار مشکل میشود و بدنش تواناییهای سابق را ندارد یک زن و مرد متاهل هم که رابطه زناشویی داشته اند با ترک آن به مدت تقریبا طولانی دچار عوارضی خواهند شد.
عوارض ترک رابطه جنسی و زناشویی برای بدن
به گزارش healinglifeisnatural پزشکان معتقدند که توقف رابطه زناشویی مضراتی جدی برای بدن به همراه دارند که در این بخش از نمناک به آنها اشاره خواهیم کرد.
۱- افزایش استرس با کاهش رابطه جنسی:
داشتن رابطه عشقی با شریک زندگی یکی از بهترین شیوههای رهایی از استرس است. در شرایط پر اضطراب زندگیهای امروزی داشتن رابطه زناشویی به صورت منظم توصیه میشود. رابطه جنسی با ایجاد تعادل در عملکرد مغز و تقویت توانایی فیزیکی بدن قدرت بدن را در برابر دفع استرس بالا میبرد و به طبع با توقف این رابطه فرد در این شرایط ضعیفتر خواهد بود.
۲- کاهش خودباوری و اعتماد به نفس با قطع رابطه جنسی:
مطالعات گسترده و دقیق نشان میدهد که رابطه جنسی باعث افزایش اعتماد به نفس شده و فرد را به حس خوبی در رابطه با خودش میرساند. در طول زمان انزال، تستوسترون، استروژن و پرولاکتین به سرعت منتشرمی شود که تمام آنها حس مثبت اندیشی را در فرد ایجاد میکند.
۳- رابطه کاهش رابطه جنسی با مشکل قلبی:
یکی از اصلیترین عوارض توقف رابطه جنسی برای زنان و مردان ایجاد ضعف در قلب است. از آنجایی که رابطه جنسی یک فعالیت جسمی مفید تلقی میشود قلب بدین وسیله به نوعی ورزش میکند.
جالب است بدانید مردانی که در طول هفته بیشتر از دو بار رابطه جنسی سالم داشته باشند خطر حملهها و بیماریهای قلبی را در خود تا حد قابل توجهی کاهش داده اند.
۴- انزال زودرس و نعوظ بعد از کاهش رابطه جنسی:
در توصیف این گزینه باید گفت: بررسیها ثابت کرده اند افرادی که به طور طبیعی در هفته بیش از یک مرتبه رابطه جنسی داشته باشند از نعوظ و انزال دیررس در امان خواهند بود. به طبع اگر رابطه زناشویی با وقفه طولانی تری تکرار شود نعوظ را نیز تشدید خواهد کرد.
۵- ضعیف شدن بدن در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا بعد از توقف رابطه جنسی
با توقف رابطه زناشویی بدن در برابر میکروبها ضعیفتر خواهد بود و سریعتر بیماری را به خود راه خواهد داد به خصوص ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا. محققان دانشگاه "ویل بیر" در پنسیلوانیا دریافتند که افرادی که هفتهای ۲ مرتبه رابطه زناشویی دارند بدن مقاوم تری در برابر ویروسها خواهند داشت.
۶- افزایش احتمال ابتلا به عفونت ادراری با کاهش رابطه جنسی:
بعد از نزدیکی عفونتهای دستگاه ادراری فرصت این را دارند که با وارد شدن به مجرای دفع از بدن خارج شوند، اما با توقف این رابطه امکان دفع عفونتها بسیار کمتر خواهد شد.