کد خبر: ۸۴۸۰۰۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
تعداد بازدید: ۲۹۸
محمد مومنی در ارتباط با تاثیرات شیوع ویروس کرونا و حواشی آن بر باشگاه استقلال، اظهار داشت: کرونا در فوتبال هم نگران‌کننده است، چون جان هواداران، بازیکنان فوتبال و کادرفنی تیم‌ها را تهدید می‌کند.

مومنی: مدیریت استقلال صداقت می‌خواهدبه گزارش خبرداغ به نقل از میزان: محمد مومنی در ارتباط با تاثیرات شیوع ویروس کرونا و حواشی آن بر باشگاه استقلال، اظهار داشت: کرونا در فوتبال هم نگران‌کننده است، چون جان هواداران، بازیکنان فوتبال و کادرفنی تیم‌ها را تهدید می‌کند. تعطیلی فوتبال یک مرخصی اجباری برای همه تیم‌ها در جهان است و سود و زیان آن برای همه اهمیت دارد.

وی در ادامه در خصوص تعطیلی مسابقات لیگ برتر، تصریح کرد: استقلال از این تعطیلی استفاده کرد تا مصدومانش برگردند و پرونده‌های بدهی‌اش در فیفا هم فعلا به تعلیق درآمده است. در سوی دیگر، اما بازیکنان این تیم از آمادگی جسمانی خارج شدند و هماهنگی آنها با تفکرات کادرفنی کاهش می‌یابد.

پیشکسوت باشگاه استقلال پیرامون انتخاب احمد سعادتمند به عنوان مدیرعامل این باشگاه، افزود: امیدوارم سعادتمند در کارش موفق شود. من خودم زمانی که در آکادمی استقلال بودم از جیب خودم هزینه کردم و از استقلال طلبکار هستم و امیدوارم سعادتمند بتواند با حمایت وزیر ورزش، همه بدهی‌های باشگاه را پرداخت کند.
مومنی در پایان در مورد مسیر پیش‌روی سعادتمند در استقلال، خاطرنشان کرد: استقلال علاوه بر پول، صداقت هم می‌خواهد که سعادتمند این ویژگی را دارد و انسان صادقی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: