کد خبر: ۸۴۴۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
تعداد بازدید: ۳۵۱

۲ کارگاه تعطیل شده، برای تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده احیا شدند/ ۵ داروخانه متخلف پلمب شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ایلام با بیان اینکه با ورود مدعی‌العموم دو کارگاه تولید مواد ضدعفونی و ماسک راه‌اندازی شده است از پلمپ پنج داروخانه خبر داد.

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، افشار خسروی‌زاد دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ایلام،‌ اظهار کرد: با ورود دادستانی، دو کارگاره تعطیل به منظور تولید ماسک و محصولات ضدعفونی کننده راه اندازی شد.

وی افزود:  این کارگاه‌ها قابلیت آن را دارد تا روزانه ۱۰ هزار ماسک و ۱۵ هزار عدد محصولات ضد عفونی کننده تولید کند، به نظارت و بازرسی از داروخانه‌ها اشاره کرد.

دادستان عمومی و انقلاب استان ایلام با اشاره به اینکه نظارت‌های جدی بر روند فعالیت داروخانه‌ها جهت توزیع ماسک و محصولات ضدعفونی کننده داریم، گفت: طی ۲۴ گذشته دو داروساز دستگیر و ۵ داروخانه نیز پلمب شد. متاسفانه این افراد محصولات ضد عفونی کننده و ماسک را در اختیار داشتند، اما عرضه نمی‌کردند. برخی نیز ماسک‌هایی که از قبل داشتند را در اختیار دیگر واحدهای صنفی از جمله نوشت افزار‌ها یا فروشگاه‌های مصالح ساختمانی قرار داده بودند.

وی گفت: گشت تعزیراتی با حضور نماینده دادستانی فعال شده و بدین ترتیب متخلفان را شناسایی و دستگیر کردیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.