کد خبر: ۸۴۳۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
تعداد بازدید: ۲۷۶
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش جزئیات اسکان نوروزی فرهنگیان را اعلام و از آغاز رزرو اینترنتی از جمعه این هفته، نهم اسفندماه خبر داد.

رزرو اینترنتی اسکان نوروزی فرهنگیان از ۹ اسفند شروع می شودبه گزارش خبرداغ به نقل از جی پلاس،‌ گودرز کریمی‌فر در این باره اظهار کرد: سامانه رزرو اینترنتی برای تمام فرهنگیان شاغل و بازنشسته به آدرس eskan.medu.ir از ۹ اسفندماه فعال می‌شود و ثبت نام تا ۲۳ اسفند ادامه دارد.

وی افزود: بعد از تاریخ مذکور، هرگونه پذیرش مسافرین، فقط به‌صورت حضوری میسر است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آمادگی اسکان ۱۲ میلیون نفر- روز را در ایام تعطیلات نوروز با تجهیز ۳۹۸ مرکز رفاهی یا خانه معلم با ظرفیت ۱۶ هزار و ۸۰۰ تختخواب، ۵۰ پردیس دانشگاهی با دارا بودن ۲۰۰۰ خوابگاه، ۳۰۰ اردوگاه مجهز در قالب ۳۰۰۰ سوییت و ۱۱ هزار مدرسه در قالب ۱۰۵هزار کلاس درس داریم عنوان کرد: مسافرین به همراه اعضای خانواده در تمام ستادهای اسکان در ایام تعطیلات نوروزی، تحت پوشش بیمه حوادث قرار خواهند گرفت.

کریمی‌فر اضافه کرد: طرح اسکان نوروزی فرهنگیان با شعار «کیفیت مطلوب، امنیت پایدار و مسافرت ارزان» و با حضور ۲۴ هزار عوامل اجرایی در ۷۰۵ پایگاه پذیرش در سراسر کشور اجرا می‌شود و به‌صورت شبانه‌روزی تا پایان تعطیلات نوروزی، به مسافران، خدمات رفاهی ارائه خواهد کرد.

وی تعرفه اسکان نوروزی را نیز اعلام کرد و گفت: تعرفه اتاق ویژه هر شب ۴۰ هزار تومان برای یک خانواده ۵ نفره محاسبه می‌شود. تعرفه یک باب اتاق گروه "الف" در یک شب ۳۵ هزار تومان برای پنج نفر اعضای یک خانواده و نیز تعرفه کلاس گروه "ب" به ازای هر شب ۲۶ هزار تومان محاسبه می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: