کد خبر: ۸۴۳۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰
تعداد بازدید: ۷۲۹
سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد؛ سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند.

در خانه با دو روش سس خردل درست کنیدبه گزارش خبرداغ ، و در انواع برندهای مختلف هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم.

مواد لازم برای سس خردل با سرکه:

دانه خردل سفید: ۱ ق سوپ‌خوری
سرکه: ۱ ق چای‌خوری
آب سرد: ۱ ق چای‌خوری
شکر: ۱ ق چای‌خوری
فلفل: به مقدار نیاز

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.

۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

مواد لازم برای سس خردل با خامه:

پودر خردل: ۲ ق سوپ‌خوری
خامه: ۴ ق سوپ‌خوری
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری
نمک: ۱/۴ ق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.

۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.

ایرنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: