کد خبر: ۸۴۱۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶
تعداد بازدید: ۵۵۲
جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال شب گذشته برگزار و گزینه‌ای هم برای مدیرعاملی انتخاب شد.

گزینه مدیرعاملی استقلال انتخاب شدبه گزارش خبرداغ ، جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال شب گذشته برگزار و در خصوص مسائل مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

 

در این نشست درباره مسائل مالی باشگاه و همچنین سفر آبی‌پوشان به ۲ کشور امارات و قطر بحث و تبادل نظر صورت گرفت. قرار است اعضای هیئت مدیره استقلال تا ابتدای هفته آتی گزینه مد نظر خود را برای مدیرعاملی به رئیس مجمع این باشگاه اعلام کنند.

 

در نشست فوق نیز اعضا برای اعلام نام فتح‌ الله‌ زاده به عنوان گزینه منتخب به رئیس مجمع این باشگاه بحث و تبادل نظر کرده و به جمع بندی رسیدند.

جام نیوز

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: