کد خبر: ۸۴۰۳۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۵
تعداد بازدید: ۲۳۸
علی‌رضا رشیدیان - رییس سازمان حج و زیارت - در جریان دیدار مسؤولان حج با رهبر معظم انقلاب که روز گذشته انجام شد، طی ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه، یادآور شد: عملیات حج ۹۸ در نهایت همدلی و همراهی بخش‌های مختلف توأم با عزت و اقتدار حجاج ایرانی و نظام جمهوری اسلامی برگزار شد. برای برگزاری هر چه بهتر مراسم حج تمتع در سال آتی هم برنامه‌ها بر مبنای آسیب‌شناسی حج ۹۸ با توجه و تمرکز بر ظرفیت‌های دانایی و تجربه، تدوین و طبق زمان‌بندی انجام شده، اجرایی می‌شود.

رییس سازمان حج: مذاکرات رسمی برای حج سال ۹۹ یک ماه قبل با طرف عربستانی انجام شد / از جمله چالش‌های جدی در حج سال ۹۸ حمل و نقل زائران بودرییس سازمان حج و زیارت با تشریح چالش‌های حج ۹۸ در دیدار با مقام معظم رهبری، گفت: حج ۹۹ جلوه‌ای از معنویت و همدلی ملت ایران خواهد بود که نماد استقامت در برابر استکبار جهانی و اتحاد امت اسلامی هستند.

به گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت، علی‌رضا رشیدیان - رییس سازمان حج و زیارت - در جریان دیدار مسؤولان حج با رهبر معظم انقلاب که روز گذشته انجام شد، طی ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه، یادآور شد: عملیات حج ۹۸ در نهایت همدلی و همراهی بخش‌های مختلف توأم با عزت و اقتدار حجاج ایرانی و نظام جمهوری اسلامی برگزار شد. برای برگزاری هر چه بهتر مراسم حج تمتع در سال آتی هم برنامه‌ها بر مبنای آسیب‌شناسی حج ۹۸ با توجه و تمرکز بر ظرفیت‌های دانایی و تجربه، تدوین و طبق زمان‌بندی انجام شده، اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: مذاکرات رسمی برای حج سال ۹۹ یک ماه قبل با طرف عربستانی انجام شد و مطالبات، مشکلات و ملاحظات خود را به آن‌ها اعلام کردیم و با توجه به این مباحث و نیز نظرات طرف مقابل توافق‌نامه امضا شد.

رییس سازمان حج و زیارت گفت: در حج امسال (۱۳۹۸) با توجه به نگاه حاکمیتی نظام به موضوع حج، علی رغم افزایش نرخ ارز در کشور با حمایت‌های رییس‌جمهور و معاون اول رییس‌جمهور (رئیس شورای عالی حج و زیارت) و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همراهی بانک مرکزی در محاسبه نرخ ارزِ عملیات حج، مساعدت قابل توجهی شد و زائران با نرخ مناسب‌تری موفق به تشرف شدند.

وی بیان کرد: امیدواریم در حج سال ۹۹ نیز این رویه با توصیه رهبر معظم انقلاب و عنایت رییس جمهور ادامه یابد.

رشیدیان از جمله چالش‌های جدی در حج سال ۹۸ را به حوزه حمل و نقل هوایی و مساله فشار عربستان سعودی در افزایش قیمت بلیط هواپیما و عدم صدور مجوز حضور برای شرکت‌های هواپیمایی ایرانی مربوط دانست و افزود: در نهایت شرکت هواپیمایی «ایران ایر» با حضور موثر و درخشان و همراهی در جلوگیری از افزایش قیمت بلیط، اقتدار و توانمندی عرصه صنعت هوایی کشورمان را یکبار دیگر به نمایش گذاشت.

وی ادامه داد: در حج امسال برنامه‌های ایمن‌سازی سفر، شناسایی مخاطرات و مراقبت و خدمت‌رسانی مناسب هیات پزشکی از حجاج و تامین تسهیلات رفاهی و کنسولی برای زائران با جلب مشارکت طرف‌های عربستانی در همه زمینه‌ها بخوبی اجرایی شد. در عین حال برخی مشکلات و ملاحظات نیز مستندسازی و به مسؤولان عربستان منعکس شد.

رشیدیان از دیگر اقدامات موثر در حج امسال را استفاده از برنامه‌های هوشمندسازی عملیات اجرایی با هدف بکارگیری فناوری‌های نوین برای مدیریت بهتر عملیات و تسهیل خدمت‌رسانی به حجاج در حوزه‌های حمل و نقل، اسکان و امداد در مکه و مدینه و ایام تشریق ذکر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: