کد خبر: ۸۳۸۸۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۹
تعداد بازدید: ۶۵۳
علیرضا بیرانوند که با نظر کالدرون در روزهای پایانی نیم فصل اول به استراحت پرداخت، امروز در تمرینات حاضر شد.

بازگشت بیرانوند به تمرینات با تیپ جدید+ عکسبه گزارش خبرداغ ،‌ علیرضا بیرانوند که پیش از دیدار تیم های پرسپولیس و شهرداری ماهشهر با تصمیم کالدرون، اردوی سرخ ها ترک کرده و دیگر اجازه حضور در تمرینات را نداشت امروز با گذشت ۱۶ روز، بار دیگر در تمرین پرسپولیس حضور یافت تا با آغاز نیم فصل دوم و دور جدید تمرینات سرخ ها شماره یک این تیم نیز آماده بازی های دشوار پیش رو شود.


بدون شک با توجه به اتفاقات اخیر، بیرانوند انگیزه های زیادی برای اثبات آماده بودنش دارد؛ علیرضا بدون شک یکی از مهمترین ارکان موفقیت پرسپولیس در فصل های اخیر بوده است.


بیرانوند در فصل جاری در ۱۲ بازی (۱۰ بازی لیگ و ۲ بازی حذفی) درون دروازه پرسپولیس قرار گرفته که حاصل آن ۶ کلین شیت و ۷ گل خورده بوده است.

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: