کد خبر: ۸۳۷۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲
تعداد بازدید: ۴۰۲
طبق ادعای خطیر، ستارۀ پرسپولیسی وارد پروسۀ بازگرداندن استراماچونی به خانه شده است.

به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز ، در فاصلۀ 24 ساعت مانده به تعیین سرنوشت آندره‌آ استراماچونی و باشگاه استقلال، علی خطیر رسماً اعلام داشت که رحمان رضایی وارد پروسۀ مذاکرات شده است.

 

استراماچونی در این باره اظهار داشت: به شخصه با تمام اعضای هیات مدیره صحبت کردم. همه متفق القول این نظر را دارند که استراماچونی برگردد. گزینه اول و صد درصد همه استراماچونی است.

 

 

امیدوارم شرایط روز یکشنبه در مذاکرات به نحوی پیش برود که برای استقلال و هوادارانش اتفاقات خوبی رخ بدهد. من کارمند باشگاه استقلال نیستم. فقط از من خواسته اند که در این مسئله کمک کنم.وجود رحمان صد درصد کمک می کند تا بتوانیم شرایط را برای عقد قرارداد جدید با استراماچونی فراهم کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: