کد خبر: ۸۳۷۱۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۰
تعداد بازدید: ۳۳۷
شیخ دیاباته مهاجم تیم فوتبال استقلال در صدر برترین گلزنان 10 سال اخیر سری آ ایتالیا قرار دارد.

مهاجم استقلال بالاتر از رونالدو و زلاتان در عرصه گلزنی+عکسبه گزارش خبرداغ ، فهرست برترین گلزنان 10 سال اخیر سری آ ایتالیا (2010-2019) که از نظر میانگین گلزنی بالاترین آمار را به خود اختصاص داده‌اند، منتشر شده است که در صدر این فهرست شیخ دیاباته مهاجم تیم فوتبال استقلال قرار دارد.

 

دیاباته در 11 بازی که در سری آ در ترکیب تیم بنونتو به میدان رفته موفق به ثبت 8 گل شده است که بهترین میانگین در میان گلزنان برتر سری آ ایتالیا است.

 

این مهاجم مالیایی عضو استقلال ایران موفق شده میانگین گلزنی 73 صدم گل در هر بازی را به نام خود ثبت کند.

 

در رده دوم ادینسون کاوانی مهاجم اروگوئه‌ای که در حال حاضر در تیم پاری سن ژرمن فرانسه حضور دارد با 87 گل میانگین 71 صدم گل در هر بازی را به نام خود ثبت کرده است.

 

روملو لوکاکو مهاجم تنومند و بلژیکی اینترمیلان هم همین امتیاز را به خود اختصاص داده است.

 

رونالدو برزیلی با میانگین گلزنی 69 صدم در هر بازی  و زلاتان ایبراهیموویچ با میانگین گلزنی 69 صدم در هر بازی هم در رده‌های چهارم و پنجم قرار دارند.

 

دیاباته در حال حاضر به همراه مهدی قائدی و عیسی آل کثیر با 8 گل زده در صدر گلزنان لیگ برتر ایران قرار دارد.

 

 

جام نیوز

 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: