به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، غلامرضا کاتب در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۴ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی افزایش قیمت کالاها و خدمات پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، گفت: از رئیس مجلس می خواهیم آنهایی گزارش دهند که سران قوا با گزارش کارشناسی آنها نسبت به مدیریت اصلاح قیمت بنزین اقدام کرده اند. مرکز پژوهش ها و بانک مرکزی به ترتیب اعلام کردند که با افزایش ۵۰ درصدی قیمت بنزین، سایر کالاها ۲.۶ درصد و ۴ درصد افزایش پیدا می کند.
نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزرای صمت و دادگستری بعد از اجرای حکم افزایش قیمت بنزین، گزارشی دادند، این در حالی است که مردم تنها یک چیز می خواهند که نه پول بدهیم و نه هدفمندی یارانه ها اجرا شود، بلکه می خواهند اقتصاد کشور باثبات باشد و مملکت را کنترل کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر اینکه اقتصاد دستوری نیست و سازوکار علمی خود را دارد، عنوان کرد: نمی توان به یک وانت دار بگوییم بنزین ۳ هزار تومانی مصرف کند، اما قیمت کالاهای خود را افزایش ندهد.
وی تاکید کرد: اگر دنبال کنترل قیمت هستیم، باید به کسانی که خدمات ارائه می دهند، سهمیه بنزین بدهیم و در این زمینه باید وزارت نفت پاسخ دهد که چقدر برای این حوزه سهمیه سوخت دیده است.
رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس با اشاره به اینکه امسال، سال اشتغال و رونق تولید است، گفت: دو صد گفته، نیم کردار نیست. بیش از نیمی از سال گذشته است، اما با تولیدکننده رفتار نامناسبی داریم و به اجبار تولید را کنترل می کنیم، مردم انتظار دارند مجلس با آنها صادق باشد.
کاتب با بیان اینکه مجلس در تصمیم افزایش قیمت بنزین نقش کارشناسی نداشته است، اظهار داشت: حالا که در این تصمیم نقشی نداشتهایم، باید ادامه مسیر اجرای آن را کنترل کنیم و در قانون بودجه طبق اسناد بالادستی و قانون هدفمندی تصمیم گیری کنیم. نباید قانون عجولانه تصویب کنیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: تصمیمات خلق الساعه اقتصاد کشور را فلج کرده و نباید در مجلس چنین رفتاری داشته باشیم.