کد خبر: ۸۳۲۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶
تعداد بازدید: ۱۷۳
سرلشکر باقری:
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: به ثمر نشستن تلاش‌های جهادی شهید طهرانی‌مقدم باعث شد ایران به قدرت اول موشکی منطقه بدل شود.
تلاش‌های شهید طهرانی‌مقدم ایران را به قدرت اول موشکی منطقه تبدیل کردبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، سرلشکر محمد باقری روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای بسیج اظهار داشت: به ثمر نشستن تلاش‌های جهادی شهید طهرانی‌مقدم باعث شد ایران به قدرت اول موشکی منطقه بدل شود.
وی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران همانطور که در عرصه جنگ سخت و امور دفاعی به قدرت پایدار رسیده در حوزه جنگ نرم نیز دستاوردهای بزرگی داشته که مهمترین آنها بسط و گسترش تفکر انقلاب اسلامی در ظلم ستیزی و ایستادگی در برابر زورگویان جهان و همچنین افشای چهره واقعی استکبارگران و به خصوص آمریکا است
رئیس ستادکل نیروهای مسلح اظهار داشت: آمریکا همانطور که بر حسب ظاهر در فکر تقلیل پایگاه‌های نظامب خود در جهان است، درحقیقت پایگاه‌های فکری خود را هم در میان مردم جهان یکی یکی از دست می‌دهد.
باقری تصریح کرد: امثال شهید طهرانی مقدم در فضای جنگ نرم نیز حضور دارند و همانطور که این شهید با اقدامات خود، ایران را به یکی از قدرت‌های برتر در حوزه دفاعی و موشکی بدل کرد، در حوزه جنگ نرم نیز مدافعان اندیشه جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان باعث افشای چهره واقعی آمریکا و همراهانش شده و فروپاشی هژمونی آمریکا را سرعت بخشیده‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: