کد خبر: ۸۳۱۰۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵
تعداد بازدید: ۱۹۸
وزیر مشاور در امور خارجه سعودی مدعی شد که تا زمان تغییر رفتار ایران، دولت سعودی مذاکره‌ای با این کشور نخواهد داشت. او در بخش دیگری از سخنان خود گفت که توافق میان دولت مستعفی «منصور هادی» و شبه‌نظامیان شورای انتقالی جنوب نزدیک است.
عادل الجبیر: خواهان تغییر رفتار ایران هستیم نه تغییر نظام این کشور / نمی‌دانیم که ایران یک انقلاب است یا دولت / هر وقت برای رسیدن به یک راه‌حل با ایران تلاش کردیم، با خرابکاری پاسخ ما را داد / تا زمان تغییر رفتار ایران، مذاکره‌ای با تهران نداریم

وزیر مشاور در امور خارجه سعودی مدعی شد که تا زمان تغییر رفتار ایران، دولت سعودی مذاکره‌ای با این کشور نخواهد داشت.

به گزارش خبرداغ به نقل از فارس، «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه سعودی، با حمله به جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد که تنها از راه فشار حداکثری می‌توان ایران را به پای میز مذاکره آورد.

الجبیر در گفت‌و‌گو با رزونامه «لیبراسیون» فرانسه، افزود: «ما خواهان تغییر رفتار ایران هستیم نه تغییر نظام حکومتی این کشور؛ نظام حکومتی به خود مردم ایران مربوط می‌شود. ما نمی‌دانیم که ایران یک انقلاب است یا دولت؛ هر زمانی که ما برای رسیدن به یک راه‌حل با ایران تلاش کردیم؛ با مرگ و خرابکاری پاسخ ما را داد.»

این مقام سعودی در ادامه در اظهاراتی متناقض گفت: «عربستان سعودی مخالف هرگونه گفت‌و‌گویی با ایران است و این کشور باید رفتار خود را تغییر دهد.»

او در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شد که توافق میان دولت مستعفی «منصور هادی» و شبه‌نظامیان شورای انتقالی جنوب نزدیک است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
عربستان جنایتکار شماره یک ازسال 2015 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک درسایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک مردم مظلوم، بی دفاع و گناه یمن را قتل عام می کند متاسفانه روحانی، ظریف و... تاکنون کاری نمی کنند و سکوت احتیار کرده اند شرم آوراست..
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
پنج سال است که عربستان جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر درسایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک به کمک غرب جنایتکار شمار ه یک مردم غیرنظامی، بی‌دفاع و مظلوم یمن را می‌کشد و هیچ‌ صدایی از آمریکا جنایتکار شماره یک و کشورهای غربی جنایتکار شماره یک بلند نمی‌شود. حال که ارتش یمن موفق شده با تعدادی پهپاد پالایشگاه عربستان را به آتش بکشد آمریکایی‌ها جنایتکار شماره یک به تقلا افتاده‌اند و سر و صدا و گریه و لابه راه‌ انداخته‌اند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
1 - نیروهای تروریست آمریکایی ازسال 2001 تاکنون به جان و مال مردم مظلوم, بی دفاع و بی گناه افغانستان حمله می کنند.
2 - نیروهای تروریست آمریکایی ازسال 2003 تاکنون به جان و مال مردم مظلوم, بی دفاع و بی گناه عراق حمله می کنند.
3 - نیروهای تروریست آمریکایی ازسال 2003 تاکنون به جان و مال مردم مظلوم, بی دفاع و بی گناه لیبی حمله می کنند
4 - نیروهای تروریست آمریکایی ازسال 2011 تاکنون به جان و مال مردم مظلوم, بی دفاع و بی گناه یمن حمله می کنند.
5 - ائتلاف بین المللی آمریکایی ازسال 2014 تاکنون به جان و مال مردم مظلوم, بی دفاع و بی گناه سوریه وعراق حمله می کنند.
6 - نیروهای تروریست آمریکایی ازسال 2015 تاکنون به جان و مال مردم مظلوم, بی دفاع و بی گناه بمن حمله می کنند.
7 - ومجامع حقوق بشری هم ازسال 2001 تاکنون کاری نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیار کرده اند؟
8 - واین درحالی است که سازمان های بین المللی ازسال 2001 تاکنون هیچ اعتراضی به این جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی نیروهای تروریست آمریکایی نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیار کرده اند؟
9 - آمریکایی ها جنایتکار شماره یک ازسال 1945 تاکنون بویی ازانسانیت نبرده اند!
که عربستان جنایتکار شماره یک به دلیل جنگ علیه یمن در سال 2014 میلادی حدود 70 میلیارد دلار صرف خرید سلاح کرده است که این میزان حدود 9 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور است.
از زمان آغاز تجاوز عربستان جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک علیه یمن در سال 2015 میلادی این کشور به بزرگترین وارد کننده اسلحه در دنیا تبدیل شده است.
آمریکا جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک بزرگترین صادر کننده سلاح به عربستان به شمار می‌رود به گونه‌ای که از سال 2014 الی 2018 میلادی حدود 70 درصد از بازار سلاح عربستان در اختیار آمریکا بوده است.
که سلاح‌های ساخت غرب در حملات به غیرنظامیان مورد استفاده قرار گرفته است و این سلاح‌ها قربانیان بی شماری بر جا گذاشته است.
از 27 حمله به یمن که غیرنظامیان در آن جان باخته‌اند 25 حمله را آمریکا انجام داده است.
سلاحی که با آن اتوبوس حامل دانش آموزان یمنی هدف قرار گرفته شد و در پی آن 40 دانش آموز کشته شدند ساخت آمریکا بود.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
درپاسخ به عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران
درپاسخ به نشست شورای همکاری خلیج فارس در شهر مکه
درپاسخ به سخنگوی نجس وحشی، بی ادب، بی فرهنگ و بی شخصیت ائتلاف عربی به رهبری عربستان جنایتکارسگ هارآمریکا درمنطقه!
درپاسخ به اتهامات ائتلاف عربی علیه کشورمان
درپاسخ به حامیان اصلی گروه تکفیری داعش
4 کشور عربی مانند عربستان سعودی، امارات، قطر واردن 70 هزار خودرو برای داعش خریده اند
نتایج تحقیقات شرکت ژاپنی تویوتا حاکی از آن است که کشورهای عربی 70 هزار دستگاه خودروی تویوتا از این شرکت خریداری کرده و در اختیار گروه تروریستی داعش قرار داده اند.براساس گزارش شرکت تویوتا، چهار کشور عربی این خودروها را خریداری کرده و به داعش تحویل داده اند.این تحقیقات زمانی شروع شد که ارتش روسیه تصاویری از دهها خودرو تویوتای این شرکت را که در اختیار داعش بود و مورد استفاده این گروه تروریستی در سوریه قرار میگرفت در اختیار این شرکت ژاپنی قرار داد.براساس این گزارش، 22 هزار و 500 دستگاه تویوتا توسط عربستان سعودی، 32 هزار دستگاه توسط قطر، 11هزار و 650 دستگاه توسط امارات و 4500 دستگاه نیز توسط ارتش اردن به اعتبار بانکهای
عربستانی خریداری شده اند که همه این خودروها در اختیار گروه تروریستی داعش قرار گرفته اند.

رژیم جنایتکارآل سعود با کمک، حمایت و پشتیبانی آمریکا، کشورهای اروپایی و اسرائیل و در سایه سکوت سازمان های بین المللی بیش از12 هزار نفر را درمنا قتل عام کرده است ولی متاسفانه ومجامع حقوق بشری تاکنون کاری نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیارکرده اند؟
واین درحالی است که آمریکایی ها جنایتکار، کشورهای اروپایی جنایتکار، کشورهای عربی جنایتکار، مدعیان حقوق بشرخیانتکار و سازمان های بین المللی خیانتکار تاکنون هیچ اعتراضی به این جنایات و حشیانه، وحشی گری و غیراسنانی سعودی ها جنایتکارنمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیارکرده اند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
درپاسخ عادل الجبیر وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجی جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک درمنطقه
حمله به یمن با سلاح آمریکایی بود.
حمله به یمن با سلاح کشورهای اروپایی بود.
حمله به یمن با سلاح اسرائیلی بود.
حمله به یمن با دلار نجس سعودی بود.

درپاسخ به محمد جواد ظریف ناتوان، وزیر خارجه کشورمان
درپاسخ عادل الجبیر وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجی جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک درمنطقه
حمله موشکی به نفتکش ایرانی سلاح آمریکایی و دلار نجس سعودی ها بود.
حمله تروریستی درایران سلاح آمریکایی و دلار نجس سعودی ها، اماراتی ها و بحرینی ها بود.


مذاکره با عربستان سعودی، مذاکره با رژیم صهیونیستی است.
گفت وگو با عربستان سعودی، گفت وگو با رژیم صهیوریستی است.
مذاکره با عربستان سعودی، مذاکره با القاعده و داعش است.
گفت وگو با عربستان سعودی، گفت وگو با القاده و داعش است.

عادل الجبیر وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجی جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک درمنطقه باید درباره جنایات و حشیانه، وحشی گری وغیرانسانی ائتلاف متجاوز سعودی درجنگ یمن ازسال 2015 تاکنون توضیح و پاسخ بدهد.
آقای ظریف ناتوان باید توضیح و پاسخ بدهد آمریکا، انگلیس، فرانسه با کدام قانون و مجوز به سوریه حمله کردند؟

آقای ظریف ناتوان باید توضیح و پاسخ بدهد ائتلاف بین المللی آمریکایی با سرکردگی واشنگتن با کدام قانون و مجوز به سوریه و عراق حمله کردند؟

آقای ظریف ناتوان باید توضیح و پاسخ بدهد ترکیه با کدام قانون و مجوز به شمال سوریه حمله کرده است؟ و همچنان نیزادامه می دهد!

آقای ظریف ناتوان باید توضیح و پاسخ بدهد اسرائیل با کدام قانون و مجوز به سوریه حمله کرده است؟ و همچنان نیزادامه می دهد!

آقای ظریف ناتوان باید توضیح و پاسخ بدهد عربستان و متحدانش و اتئلاف متجاوز سعودی با کدام قانون و مجوز ازسال 2015 تاکنون به یمن حمله کردند؟ و همچنان نیزادامه می دهند!

حمله عربستان همراه با چند کشور دیگر به یمن، اجرای قانون جنگل حقوق بشر آمریکایی بود.
حمله عربستان همراه با چند کشور دیگر به یمن، اجرای قانون جنگل حقوق بشر اروپایی بود.
حمله عربستان همراه با چند کشور دیگر به یمن، اجرای قانون جنگل حقوق بشر سازمان های بین المللی بود.
عربستان و متحدانش هیچگاه به قوانین بین المللی احترامی نمی گذارند.
عربستان از بمب‌های آمریکایی علیه یمن استفاده می‌کند
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
1 - عادل الجبیرنجس و حشی، بی ادب، بی فرهنگ و بی شخصیت وزیر مشاور امور خارجه عربستان سعودی جنایتکار شماره یک برجنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی متجاوزان به یمن سرپوش می گذارد.
2 - عادل الجبیرنجس و حشی، بی ادب، بی فرهنگ و بی شخصیت وزیر مشاور امور خارجه عربستان سعودی جنایتکار شماره یک دیگر نمی تواند برجنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی عربستان و متحدانش درجنگ یمن سرپوش بگذارد.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
1 - عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا حمله موشکی به نفتکش ایرانی دردریای سرخ نقش دارند.
2 - عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا حمله موشکی به نفتکش ایرانی دردریای سرخ دست داشتند
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
بحران یمن راه حل نظامی ندارد ولی متاسفانه سران عربستان و متحدانش ازسال 2015 تاکنون درک نمی کنند، نمی دانند و فهمند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
رزمنده ایرانی: گزینه های مختلفی برای پاسخ به حمله موشکی به نفتکش ایرانی دردریای سرخ داریم
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
مردم ایران هرگز با جنایتکاران جنگی درجنگ یمن بر سر میز مذاکره نخواهد
به هیچ عنوان با عربستان جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک مذاکره نمی‌کنیم.
به هیچ عنوان با عربستان جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده رژیم کودک کش صهیونیستی جنایتکار شماره یک مذاکره نمی‌کنیم.
رزمنده ایرانی: گزینه های مختلفی برای پاسخ به حمله موشکی به نفتکش ایرانی دردریای سرخ داریم
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
خواهان تغییر رفتارعربستان سعودی هستیم، نه مذاکره با ریاض
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی باید توضیح و پاسخ دهد سعودی ها جنایتکار شماره یک ازسال 2015 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک با کدام قانون و مجوز به شهرهای یمن حمله کردند؟
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
1 - نیرو‌های خارجی ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی بی ثباتی در افغانستان هستند.
2 - نیرو‌های خارجی ازسال 2003 تاکنون عامل اصلی بی ثباتی در عراق هستند.
3 - نیرو‌های خارجی ازسال 2003 تاکنون عامل اصلی بی ثباتی در لیبی هستند.
4 - نیرو‌های خارجی ازسال 2011 عامل اصلی بی ثباتی در سوریه هستند.
5 - نیرو‌های ائتلاف بین المللی آمریکایی عامل اصلی بی ثباتی در سوریه وعراق هستند.
6 - نیرو‌های خارجی ازسال 2015عامل اصلی بی ثباتی در یمن هستند.
7 - دلیل اصلی بی ثباتی در سراسر منطقه خاورمیانه حضور نیرو‌های خارجی است.
8 - حضور آمریکایی ها در افغانستان غیرقانونی است.
9 - حضور آمریکایی ها در عراق غیرقانونی است.
10 - حضور آمریکایی ها در لیبی غیرقانونی است.
11 - حضور آمریکایی ها در سوریه غیرقانونی است.
12 - حضور آمریکایی ها در یمن غیرقانونی است.
13 - حضور آمریکایی ها در منطقه خاورمیانه غیرقانونی است.
14 - نیروهای آمریکا حق ادامه حضور در منطقه را ندارند
15 - حضور آمریکایی ها در منطقه عامل جنگ، بی ثباتی و ناامنی درسراسر خاورمیانه است.
16 - حضور آمریکایی ها درمنطقه عامل اصلی جنگ درخاورمیانه است.
17 - حضور آمریکایی ها در منطقه عامل اصلی پیدایش و رشد تروریسم درسراسرخاورمیانه است.
18 - سازمان های بین المللی ازسال 2001 تاکنون شریک جرم درجنایت های آمریکا و متحدانش درسراسرمنطقه خاورمیانه هستند.
19 - سازمان های بین المللی چرا درمقابل موشکی آمریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه سکوت کرده اند؟
20 - سازمان های بین المللی چرا درمقابل تجاوز هوایی رژیم کودک کش صهیونیستی به سوریه سکوت کرده اند؟
21 - سازمان های بین المللی چرا درمقابل تجاوز نظامی ترکیه به شمال سوریه سکوت کرده اند؟
22 - سازمان های بین المللی چرا درمقابل تجاوز وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی عربستان و متحدانش و ائتلاف متجاوز سعودی به یمن سکوت کرده اند؟
23 - سکوت مجامع بین المللی فاجعه بارتراز کشتار مظلومان و مسلمانان در یمن است.
24 - سکوت مجامع بین المللی درمقابل کشتار مسلمانان یمن تاسف باراست.
25 - چرا سازمان های جهانی درمقابل بمباران، قتل عام و نسل کشی در جنگ یمن خاموش اند؟
26 - این درحالی است که مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه سوریه، عراق، یمن و منطقه به صورت مستقیم وغیر مستقیم توسط عربستان و متحدانش قتل عام می شوند.
27 - عربستان سعودی تامین کننده هزینه تروریست ها در سراسر منطقه خاورمیانه و جهان است.
28 - ومجامع حقوق بشری خفه خون گرفتند، کاری نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند؟
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
1 - دبیرکل سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد صهیونیست ها جنایتکار شماره یک ازسال 2011 تاکنون با کدام قانون و مجوز به سوریه حمله کردند؟
2 - دبیرکل سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا جنایتکار شماره یک ازسال 2014 تاکنون با کدام قانون و مجوز به شهرهای سوریه وعراق حمله کردند؟
3 - دبیرکل سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد سعودی ها جنایتکار شماره یک ازسال 2015 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک با کدام قانون و مجوز به شهرهای یمن حمله کردند؟

4 - رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد صهیونیست ها جنایتکار شماره یک ازسال 2011 تاکنون با کدام قانون و مجوز به سوریه حمله کردند؟
5 - رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا جنایتکار شماره یک ازسال 2014 تاکنون با کدام قانون و مجوز به شهرهای سوریه وعراق حمله کردند؟
6 - رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد سعودی ها جنایتکار شماره یک ازسال 2015 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک با کدام قانون و مجوز به شهرهای یمن حمله کردند؟

7 - رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد صهیونیست ها جنایتکار شماره یک ازسال 2011 تاکنون با کدام قانون و مجوز به سوریه حمله کردند؟
8 - رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا جنایتکار شماره یک ازسال 2014 تاکنون با کدام قانون و مجوز به شهرهای سوریه وعراق حمله کردند؟
9 - رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خیانتکار شماره یک باید توضیح و پاسخ دهد سعودی ها جنایتکار شماره یک ازسال 2015 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک با کدام قانون و مجوز به شهرهای یمن حمله کردند؟
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رژیم سعودی سرچشمه افراط گرایی و تروریسم است

6 مهر 1398 ساعت 8:24

سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، رژیم سعودی را تهدیدی فاجعه بار برای صلح و امنیت منطقه دانست و گفت: خاندان فاسد سعودی؛ حجاز، سرزمین صلح و مدارا را به چشمه افراط‌گرایی و تروریسم تبدیل کرده‌اند.

به گزارش جهان نیوز اسحاق آل حبیب شامگاه جمعه در واکنش به اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه رژیم سعودی افزود: عربستان سعودی بار دیگر از کارت ایران برای مخفی کردن ماهیت واپسگرایانه و همچنین ماجراجویی‌های مستمر محکوم خود، انتخاب کرد.

وی ادامه داد: با این حال، شواهد سیاست‌های مخرب عربستان سعودی را نمی توان با فتوشاپ و سرزنش دیگران بابت اشتباهات خود نادیده گرفت. مستبدان سعودی نمی توانند برای همیشه شکست های مکرر ناشی از تعصبات قرون وسطایی مانده از عصر حجر خود را با طرح ادعا علیه ایران پنهان سازند.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: شاید بایستی به سعودی ها یادآوری شود که این عربستان سعودی و نه ایران است که میلیاردها دلار برای گسترش نفرت و افراط گرایی برای دهه ها در سراسر جهان هزینه کرده است.

آل حبیب تصریح کرد: این عربستان سعودی و نه ایران بود که میلیاردها دلار اسلحه و سلاح به داعش و تروریست‌های وابسته در سوریه اعطا کرده است که بیشتر آنها شهروندان سعودی بودند.

وی یادآور شد: 15 نفر از 18 تروریست هایی که مرتکب حملات تروریستی 11 سپتامبر شده بودند؛عربستانی و شهروند سعودی بودند نه ایران.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: این ایران نیست که سیاستمداران خارجی را برای ارتقای فرقه گرایی خود رشوه می دهد تا از سیستم عمیقاً فاسدش حمایت کنند و بی رحمانه تر آنکه در خاموش کردن همه جنبش‌های دموکراتیک و خواستار دموکراسی در منطقه ما نقش داشته است.

آل حبیب تصریح کرد: این ایران‌نیست و عربستان است که با محاصره وحشیانه دور تا دور کشور همسایه خود می خواهد از آنها اخاذی کند. این عربستان سعودی و نه ایران بود که نخست وزیر منتخب یک کشور مستقل را ربود.

وی با بیان اینکه این عربستان سعودی و نه ایران بود که علیه فقیرترین همسایه خود جنایت کامل جنگی را آغاز کرده است ، در حالی که روزانه مرتکب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت می شود، اضافه کرد: این عربستان سعودی است و نه ایران است که مخالفان سیاسی مسالمت آمیز خود را گردن می زند و سلاح مورد نظر خود را از "شمشیر" به "اره" ارتقا داده است.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد یادآور شد: این عربستان سعودی و نه ایران است که مردمش همیشه با حقوق بشر، دموکراسی و صندوق رای بیگانه‌اند.

آل حبیب گفت: شاید برای یادآوری مستبدان سعودی لازم باشد یادآوری کرد تا در حالی که ایرانیان از کشور خود در برابر تجاوز صدام دفاع می کردند، این سعودی بود که به آن دیکتاتور کمک می کرد و در نتیجه بیش از 250 هزار ایرانی جان خود را از دست دادند.

وی افزود: در حالی که ایرانیان در حال مبارزه با القاعده و سایر گروه های تروریستی در افغانستان بودند، این سعودی بود که با دلبازی بودجه و تسلیحات آنها را تأمین می کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد ادامه داد: هرچند که ایرانیان به مردم و دولت‌های عراق و سوریه کمک می کردند تا تروریست های داعش را از سرزمین خود بیرون برانند، این سعودی بود که از نظر عقیدتی، لجستیکی و مالی این تروریست ها را می پروراند.

آل حبیب اضافه کرد: امروز ، در حالی که ایرانیان خواستار گفت‌وگوهای منطقه‌ای هستند تا ثبات را به منطقه خلیج فارس بازگرداند ، بار دیگر سعودی‌ها بر اقدامات و سیاست های شوم خود سماجت می ورزند.

وی تاکید کرد: تاکنون سعودی ها موفق شده اند با بازی کردن "کارت ایران" ، هواداران غربی خود را وادار سازند همراه با حماقت آنها، خواه در سوریه یا یمن، بازی کنند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد از سعودی ها خواست تا از اشتباه محاسباتی بیشتر جلوگیری کنند، گفت: اینکه تاکتیک های کوتاه بینانه سعودی ها بر پایه این تصور که عدم ثبات و فرو بردن منطقه به هرج و مرج بیشتر در بهبود وضعیت منطقه ای آنها کمک می کند، باطل است.

آل حبیب خاطرنشان کرد: خاندان فاسد سعودی؛ حجاز، سرزمین صلح و تحمل را به چشمه افراط گرایی و تروریسم تبدیل کرده اند. جنبش‌های تروریستی جهانی از 11 سپتامبر، لندن، پاریس، مادرید تا کراچی، کابل، بغداد و استانبول، پیوندهای ناگسستنی با آموزه های وهابیت متولد شده از سعودی دارد.

وی ادامه داد: تقریباً همه حلقه رهبران شناخته شده این گروه ها در مدارس عقیدتی متعصبانه و سرسخت تحت حمایت عربستان تحصیل می کنند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: سعودی ها با ایدئولوژی قرون وسطایی خود همراه با فساد، استبداد و مسلح به تریلیون دلار جنگ افزار مدرن، تهدیدی فاجعه آمیز برای صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی هستند.

آل حبیب از جامعه جهانی خواست برای جلوگیری از فاجعه آینده ، قبل از اینکه خیلی دیر شود، باید سوءاستفاده و تمسخر سعودی ها نسبت به مجامع بین المللی از جمله سازمان ملل متوقف شود.

وی خاطرنشان کرد: جنایتکاران سعودی به دنبال تمسخر آشکار بشریت، عدالت و صلح هستند.

منبع:ایرنا
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
سیاست نادرست، غلط و اشتباه عربستان سعودی جنایتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون فاجعه برای ملت های اسلامی است.
سیاست ها وتوطئه های عربستان سعودی جنایتکار شماره یک درمنطقه شکست خورده است.
سیاست عربستان سعودی جنایتکار شماره یک برای ملت های غربی و اسلامی فاجعه است.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
عربستان سعودی جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر با آتش بازی کرد.
عربستان سعودی جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک در سایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک ازسال 2015 تاکنون همراه با چند کشور دیگر با آتش بازی می کند و همچنان نیزادامه می دهد
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا به علت جنایات جنگی دریمن باید دردادگاه لاهه محاکمه شوند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
واکنش رزمنده ایرانی به سخنان عادل الجبیر
که عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه عربستان یا اصل را درک نمی کند، نمی داند و نمی فهمد دروغ می گوید یا ازاین موضوع بی اطلاع است.
این درحالی که مردم سوریه، لنبان، عراق، لیبی، یمن و منطقه به صورت مستقیم و غیرمستقیم توسط عربستان و متحدانش قتل عام می شوند.
عربستان عامل جنگ، بی ثباتی و ناامنی درسراسرمنطقه خاورمیانه است.
عربستان سعودی عامل اصلی جنگ درمنطقه است.
عربستان عامل اصلی پیدایش و رشد تروریسم درمنطقه است.
امروز تمام دنیا عربستان را مقصر می داند.
که عربستان سعودی قابل اعتماد نیست.
عربستان سعودی مادر همه گروه های تروریستی درجهان است.
عربستان سعودی مادر تروریسم - القاعده - طالبان - داعش - بوکرحرام و همه تروریست های جهان است.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
بحران دریمن به علت دخالت های غرب ایجاد شد
سیاست های آمریکا درغرب آسیا خسارت زیادی به مسلمانان زده است و همچنان نیز ادامه دارد.
آمریکا همراه با اروپا ازتجاوز آل سعود حمایت می کند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
عربستان سعودی جنایتکار شماره یک و امارات و جنایتکار شماره یک از ششم فروردین سال 1394 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر به سرکردگی کاخ سفید درسایه سکوت سازمان های بین المللی دریمن آدم می کشند، عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی و ارک اسپر وزیر دفاع آمریکا به خاطر و به علت ناتوانی، کوتاهی، سکوت، بی توجهی، بی نظمی دولت روحانی، ظریف، عراقچی و برخی مسئولین دنبال محکوم کردن هستند. و نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم تاکنون سکوت کرده اند؟
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
۱۳۹۸/۰۸/۰۳ ۱۶:۳۰
عربستان سعودی جنایتکار شماره یک و امارات و جنایتکار شماره یک از ششم فروردین سال 1394 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر به سرکردگی کاخ سفید درسایه سکوت سازمان های بین المللی دریمن آدم می کشند، عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی و ارک اسپر وزیر دفاع آمریکا به خاطر و به علت ناتوانی، کوتاهی، سکوت، بی توجهی، بی نظمی دولت روحانی، ظریف، عراقچی و برخی مسئولین دنبال محکوم کردن ایران هستند. و نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم تاکنون سکوت کرده اند؟


۱۳۹۸/۰۸/۰۳ ۱۷:۱۷
صدام دیکتاتور درجنگ تحمیلی هشت ساله با انواع سلاح های ممنوعه، بمب های و سلاح های شیمیایی ساخت آمریکا و کشورهای اروپایی به سرکردگی واشنگتن درسایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک مردم ایران قتل عام کرد، مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولت روحانی، ظریف، عراقچی و مسئولین دنبال محکوم و متهم کردن ایران است.


۱۳۹۸/۰۸/۰۳ ۱۷:۱۷
صدام دیکتاتور درجنگ تحمیلی هشت ساله با انواع سلاح های ممنوعه، بمب های و سلاح های شیمیایی ساخت آمریکا و کشورهای اروپایی به سرکردگی واشنگتن درسایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک مردم ایران قتل عام کرد، مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولت روحانی، ظریف، عراقچی و مسئولین دنبال محکوم و متهم کردن ایران است.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
کشور عربی جنایتکار شماره یک مانند عربستان سعودی، قطر جنایتکار شماره یک ، امارات جنایتکار شماره یک و اردن جنایتکار شماره یک به سرکردگی آمریکا جنایتکار شماره یک 70 هزار خودرو برای داعش خریده اند/عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی جنایتکار شماره یک و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا جنایتکار شماره یک دنبال متهم کردن ایران هستند شرم آوراست

کشور عربی 70 هزار خودرو برای داعش خریده اند
نتایج تحقیقات شرکت ژاپنی تویوتا حاکی از آن است که کشورهای عربی 70 هزار دستگاه خودروی تویوتا از این شرکت خریداری کرده و در اختیار گروه تروریستی داعش قرار داده اند.براساس گزارش شرکت تویوتا، چهار کشور عربی این خودروها را خریداری کرده و به داعش تحویل داده اند.این تحقیقات زمانی شروع شد که ارتش روسیه تصاویری از دهها خودرو تویوتای این شرکت را که در اختیار داعش بود و مورد استفاده این گروه تروریستی در سوریه قرار میگرفت در اختیار این شرکت ژاپنی قرار داد.براساس این گزارش، 22 هزار و 500 دستگاه تویوتا توسط عربستان سعودی، 32 هزار دستگاه توسط قطر، 11هزار و 650 دستگاه توسط امارات و 4500 دستگاه نیز توسط ارتش اردن به اعتبار بانکهای
عربستانی خریداری شده اند که همه این خودروها در اختیار گروه تروریستی داعش قرار گرفته اند
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
سعودها جنایتکار شماره یک ازسال 2011 تاکنون با پول مکه به زنان و دختران سوری و عراقی با همدستی تروریست های داعش تجاوز می کنند/ عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی جنایتکار شماره یک دنبال محکوم کردن ایران است شرم آوراست
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
عربستان غیرنظامیان یمنی را با بمب های ساخت آمریکا می کشد، ریاض در یمن از بمب های ساخت آمریکا برای کشتن غیر نظامیان استفاده می کند. عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا دنبال محکوم کردن ایران هستند شرم آوراست.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
0
0
عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی جنایتکار شماره یک و ارک اسپر وزیر دفاع آمریکا جنایتکار شماره یک دیگر نمی توانند برجنایات و حشیانه، وحشی گری وغیرانسانی متجاوزان درجنگ یمن سرپوش بگذارند
متجاوزان بیش از ۵۵ بار به صعده و حجه حمله کردند
تاریخ: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۸
به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: طی ۱۲ ساعت گذشته نیرو‌های ائتلاف متجاوز بیش از ۵۵ بار به دو استان صعده و حجه حمله کرده اند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
0
0
درپاسخ به رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد.
درپاسخ به دبیرکل سازمان ملل متحد.
درپاسخ به نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد.
درپاسخ به نماینده انگلیس در سازمان ملل متحد.
درپاسخ به نماینده فرانسه در سازمان ملل متحد.
درپاسخ به نماینده وحشی رژیم جعلی صهیونیستی درسازمان ملل متحد
درپاسخ به رسانه های آمریکایی، اسرائیلی، انگلیسی، فرانسوی
درپاسخ دیوان کیفری بین المللی خیانتکار
درپاسخ به رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد خیانتکار
درپاسخ به دبیرکل سازمان ملل متحد خیانتکار
درپاسخ به رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد خیانتکار
درپاسخ به رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خیانتکار
درپاسخ به نماینده بی ادب آمریکا درسازمان ملل متحد خیانتکار
درپاسخ سازمان ملل عفو بین الملل خیانتکار
درپاسخ به مدعیان دروغین حقوق بشر خیانتکار
درپاسخ به مقامات انگلیس جنایتکار و خیانتکار
درپاسخ به مقامات فرانسه جنایتکار و خیانتکار
درپاسخ به کنگره آمریکا جنایتکار و خیانتکار
درپاسخ به سنای آمریکا جنایتکار و خیانتکار
درپاسخ به کاخ سفید ضد بشریت
درپاسخ مجلس نمایند گان آمریکا جنایتکار و خیانتکار
55 بار حمله به صعده و حجه در 12 ساعت گذشته
55 بار حمله به صعده و حجه در 12 ساعت گذشته
جمعه 3 آبان 1398 - 21:34
سخنگوي نيروهاي مسلح يمن اعلام کرد: متجاوزان بيش از 55 بار به صعده و حجه حمله كردند
«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: طی 12 ساعت گذشته نیروهای ائتلاف متجاوز بیش از 55 بار به دو استان صعده و حجه حمله کرده اند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
0
0
عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه سعودی جنایتکار شماره یک و ارک اسپر وزیر دفاع آمریکا جنایتکار شماره یک دیگر نمی توانند برجنایات و حشیانه، وحشی گری وغیرانسانی متجاوزان درجنگ یمن سرپوش بگذارند
متجاوزان بیش از ۵۵ بار به صعده و حجه حمله کردند
تاریخ: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۸
به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: طی ۱۲ ساعت گذشته نیرو‌های ائتلاف متجاوز بیش از ۵۵ بار به دو استان صعده و حجه حمله کرده اند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: