کد خبر: ۸۳۱۰۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۵
تعداد بازدید: ۲۸۳
روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی درخصوص بلیت‌فروشی دیدار تیم‌های استقلال و پارس جنوبی جم اطلاعیه‌ای را صادر کرد.
هشدار درباره بلیت‌فروشی دیدار استقلال و پارس‌‌جمبه گزارش خبرداغ به نقل از  تسنیم ، به نقل از روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی، پس از اینکه از ظهر امروز (چهارشنبه) سامانه بلیت فروشی الکترونیکی برای هواداران استقلال و پارس جنوبی جم آغاز به کار کرد، متاسفانه باز هم یک عده سودجو با معرفی سایت‌های متفرقه اقدام به ثبت نام و فروش بلیت‌های الکترونیکی کرده که سبب مشکلاتی برای هواداران فوتبال شده است.

به همین دلیل روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی به تمام هواداران استقلال و همچنین پرسپولیس هشدار می‌دهد تنها سایت معتبر برای ثبت نام و تهیه بلیت الکترونیکی سایت Pin90.ir است و هواداران فوتبال برای تهیه بلیت‌ بازی‌های لیگ برتر فوتبال از مراجعه به سایر سایت‌ها پرهیز کنند.

تماشاگران پس از ثبت نام و دریافت پرینت بلیت خود به ورزشگاه مراجعه کنند. در صورت عدم ارائه پرینت بلیت از ورود به ورزشگاه جلوگیری خواهد شد.

فروش بلیت الکترونیکی دیدار استقلال و پارس جنوبی جم از ساعت 13 امروز (چهارشنبه) آغاز و در ساعت 15 روز جمعه سوم آبان ماه به پایان خواهد رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: