کد خبر: ۸۲۹۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۹
تعداد بازدید: ۳۰۲
«فلورانس پارلی» وزیر دفاع فرانسه روز چهارشنبه، حمله ترکیه به شمال شرق سوریه را اقدامی خطرناک خواند و خواستار توقف آن شد.
وزیر دفاع فرانسه: حمله ترکیه به شمال سوریه اقدام خطرناکی استبه گزارش خبرداغ به نقل از  رویترز، پارلی در توئیتی نوشت: این اقدامی خطرناک علیه امنیت کُردهاست. خطرناک از این جهت که به نفع داعش است، همان گروهی که پنج سال است با آن می‌جنگیم. این حمله باید متوقف شود.
ترکیه بعدازظهر چهارشنبه به منظور آنچه که ایجاد منطقه حائل خوانده است، به شمال شرق سوریه حمله کرد. آنکارا هدف از ایجاد منطقه را فراهم کردن شرایط بازگشت آوارگان سوری بیان کرده است.
این در حالی است که ترکیه همواره نسبت به همکاری آمریکا با شبه‌نظامیان کُرد که در شمال شرق سوریه فعالیت دارند، مخالفت کرده است و در اولین گام از تهاجم خود مواضع نیروهای کُرد موسوم به «یگان‌های مدافع خلق» را هدف قرار داد.
اقدام ترکیه با واکنش شدید جهانی و محکومیت‌های بین‌المللی روبرو شده است. قرار است شورای امنیت سازمان ملل فردا درباره این حمله تشکیل جلسه دهد.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه ساعتی پیش از آغاز عملیات نظامی در شمال شرق سوریه خبر داد.

رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرد که عملیات ارتش این کشور در حمله جدید علیه کردهای حزب کارگران کرد ترکیه (پ.ک.ک) و یگان‌های مدافع خلق (ی.پ.گ) «چشمه صلح» نام دارد.

دیپلمات‌های غربی اعلام کردند که شورای امنیت سازمان ملل فردا (پنجشنبه) پشت درهای بسته در مورد سوریه تشکیل جلسه می‌دهد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: