کد خبر: ۸۲۸۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۵
تعداد بازدید: ۲۳۸
سلول‌های سرطانی تفاوت‌هایی با سلول‌های عادی دارند و شناسایی این تفاوت‌ها برای حمله به این سلول‌ها ضروری است، محققان مولکولی را با قابلیت درک این تفاوت‌ها شناسایی کرده‌اند.
به گزارش خبرداغ به نقل از فارس ، به نقل از نیواطلس، پژوهشگران موسسه ویستار در آمریکا برای نخستین بار مولکولی را ابداع کرده اند که در محیط های آزمایشگاهی توانسته با موفقیت عملکرد پروتئینی را مختل کند که برای زنده ماندن سلول های سرطانی ضروری است.


این مولکول تنها پروتئین های مورد استفاده برای زندگی سلول های سرطانی را از بین می برد و لذا فعالیت آن تاثیری بر ادامه حیات سلول های عادی و سالم بدن ندارد. این قابلیت تفکیک تا به حال در هیچ داروی عرضه شده برای درمان سرطان وجود نداشته است.

ابداع مولکول قاتل سلول‌های سرطانی

پروتئینی که با این شیوه نابود می شود به اختصار ام اف اف نامیده شده و تاکنون هیچ عوارض جانبی در اثر استفاده از این روش درمانی در حیواناتی مانند موش مشاهده نشده است. البته هنوز نمی توان مطمئن بود که این روش درمانی با موفقیت بر روی انسان ها نیز قابل آزمایش باشد و به نظر می رسد باید چندسال برای تحقق این هدف وقت صرف کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: