به گزارش
خبرداغ به نقل از فارس ، ماجراهای کیانوش رستمی تمامی ندارد. سالار بازنده وزنه برداری که در سه سال اخیر تنها و تنها ناکامی درو کرده و تپه ای دست نخورده باقی نگذاشته، حالا دوباره به دنبال سهم خواهی است.
همو که چندین سال است سقوط آزاد را آغاز کرده و با تمامیت خواهی ورزش قهرمانی را عرصه ای برای کارآفرینی خانوادگی کرده تا یک توریست از خزانه بیت المال حقوق بگیرد، نامی برای خود دست و پا کند و بسان مارکوپولو دور دنیا را سفر کند، حالا قصد دارد خان داداش را به یک سفر اروپا هم مهمان کند تا اروپا ندیده بازنشسته نشود!
رستمی بعد از اوت در مسابقات جهانی پاتایا که نتیجه تصمیمات غلط برادری بود که به عمرش حتی دست به میله هالتر نزده و با انصراف از وزنه زدن در حرکت دوضرب، سکوی جهانی را از ایران سلب کرد، بعد وزنه زدن در هفته نخست رقابت های لیگ برتر وزنه برداری که ادعای او را مبنی بر مصدومیت باطل کرد، حالا دوباره به حرف آمده و مطالبه سفر سوئیس و ایتالیا را دارد.
کیانوش رستمی در رقابت های هفته نخست ترکیب تیم ایران مال با مجموع 385 کیلوگرم در دسته 96 کیلو صدرنشین شد. وزنه ای که می توانست در پاتایا ایران را نایب قهرمان جهان کند اما آقای سالار با خودخواهی مصدومیت دروغین را بهانه کرد تا سکو را فدای ادعاهای خود کند.
حالا و در پایان این رقابت ها کیانوش دوباره به حرف آمده و درخواست داشته که او را به ایتالیا و سوئیس بفرستند تا بتواند سهمیه المپیک بگیرد.
باید از آقای ناکام این سال های وزنه برداری سئوال کرد که وقتی در مهمترین مسابقه وزنه برداری یعنی مسابقات قهرمانی جهان که مهمترین گزینشی سال منتهی به المپیک هست، ناکام بوده ای و برای بار سوم متوالی اوت کرده ای، چه تضمینی وجود دارد در رقابت های پیش رو این اتفاق دوباره رخ ندهد و در اوت کردن پوکر نکنی؟!
رستمی می گوید که وظیفه او فقط تمرین و کسب افتخار است و فدراسیون وظیفه دارد که تشریفات رجیستر و هماهنگی سفرها و مسابقات را انجام دهد. باید از آقای بازنده پرسید فدراسیون فقط وظیفه دارد در خدمت شما باشد که شما هر زمان که دوست داشتی به اردو بیایی، فاکتور سیصد میلیونی بیاوری، برادرت را در قالب مربی جا بزنی و پرواز فرست کلاس بخواهی و در انتها به مسابقات بروی و اوت کنی؟
اما مهمترین جمله و ادعای آقای سالار آنجاست که می گوید: «کیانوش رستمی را از دست بدهیم، چه کسی را جایگزین کنیم؟» ادعایی بس گزاف و بزرگ که بعید است حتی ابرستاره هایی نظیر اوسین بولت، مایکل فلپس و یا لاشا تالاخادزه در همین وزنه برداری انجام داده باشند.
ورزش همیشه محلی برای ظهور و بروز پدیده ها و ابرستاره هاست و دنیای ورزش هیچگاه برای پایان بزرگترین ابرستاره هایش سوگواری نکرده چرا که همیشه ستاره های تازه در راهند. ستاره هایی که چنان می درخشند که حتی خاطرات دست نیافتنی امثال بولت و فلپس فراموش می شوند و رکوردهایی که یکی پس از دیگری فرو می ریزند. بنابراین برای جانشینی امثال کیانوش رستمی و بزرگتر از رستمی هیچ دغدغه ای وجود ندارد. آنهم کیانوشی که مدتهاست هیچ مدال و موفقیتی کسب نکرده و مهمترین نتیجه ای که گرفته، هت تریک اوت است!
کاش کیانوش رستمی از این سقوط آزاد درس بگیرد، منم منم ها و ادعاهایش را کنار بگذارد و مطالبات بی جا و بیهوده را فراموش کند و به مسیر اصلی بازگردد.