کد خبر: ۸۲۸۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۲
تعداد بازدید: ۳۵۰
دادستان تهران گفت: پرونده پرونده مطرح است و هنوز صحت و سقم آن بررسی نشده است.
سرقت از خانه یک نماینده در دست بررسی استبه گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم: دادستان تهران گفت: پرونده پرونده مطرح است و هنوز صحت و سقم آن بررسی نشده است.

بیست و نهمین مرحله از طرح رعد توسط پلیس پیشگیری تهران بزرگ اجرا شد؛ در طرح رعد قرار است کلانتری‌های پایتخت حوزه استحفاظی خود را از حضور مجرمان پاکسازی کنند.

علی القاصی‌مهر صبح امروز در حاشیه بازدید از دستاوردهای بیست و نهمین مرحله از طرح رعد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امنیت عمومی مردم خط قرمز در مجموعه دستگاه قضایی و پلیس است، اظهار کرد: ایجاد امنیت و ثبات آرامش در تمام بخش‌ها در درجه نخست و حائز اهمیت است.

دادستان تهران افزود: رویکرد دستگاه قضایی برخورد جدی، قاطع و بدون اغماض با مخلان امنیت، سارقان و افرادی است که دستبرد زدن به اموال مردم امنیت را به مخاطره می‌اندازند.

وی خاطرنشان کرد: دستورات لازم درباره دستگیری سارقان و برهم زنندگان نظم به صورت مستمر در دستور کار مجموعه قضایی است و برای برخورد با متهمان بازداشت شده، در دادسراها شعب ویژه‌ای را اختصاص می‌دهیم.

این مقام قضایی با بیان اینکه پرونده مخلان نظم برای صدور حکم، به سرعت رسیدگی می‌شود، متذکر شد: در پی این هستیم پرونده افراد سابقه‌دار پرونده در سیستم قضایی به صورت ویژه بررسی شود و مجازات‌ها را به صورت کامل اعمال و اجرا کنیم.

القاصی‌مهر ادامه داد: در همین راستا درباره سارقان سابقه‌دار و مخلان نظم و اوباش معمولا تسهیلات ارفاقی را به آنها نمی‌دهیم و حکم به صورت کامل اجرا می‌شود.

دادستان تهران ضمن هشدار به مخلان نظم و امنیت، یادآور شد: دستگاه قضایی هیچ ملاحظه‌ای با این افراد نخواهد داشت و مطمئنا امنیت و آرامش سارقان و مخلان نظم را برهم می‌زنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مطالب مطرح شده درباره سرقت از منزل تقی کبیری؛ نماینده مجلس نیز گفت: فعلا در حد اعلام شکایت و گزارش این پرونده مطرح است و هنوز صحت و سقم آن بررسی نشده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کاربر
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
0
0
مگر از خودتون دزدی بشه تا کمی به فکر امنیت باشید ما در شهر بروجرد روزها هم نی تونیم خونمونو یک لحظه غفلت کنیم انگار هیچ ماموری در شهر نیست همه رفتن بخوابند .
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: