
به گزارش
خبرداغ به نقل از ایلنا، رضا اردکانیان وزیر نیرو در پایان جلسه هئیت دولت با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره بازسازی نیروگاههای سوریه، گفت: خدمات فنی مهندسی ما به ویژه در صنعت برق و تا حدود زیادی در صنعت آب در صدر صادرات خدمات فنی و مهندسی در کشور و منطقه است.
وی افزود: در کشور سوریه هم بعد از پایان جنگ این حضور آغاز شده و یک نیروگاه ۵۴۰ مگاواتی در لاذقیه سوریه به بخش خصوصی ایران واگذار شده که با سرمایهگذاری مشترک در حال احداث است.
وزیر نیرو یادآور شد: طبیعتا برای بازسازی صنعت برق سوریه امکانات وسیعی مورد نیاز است و کشورهای مختلفی علاقمند هستند از مناسبترین فرصتها استفاده کنند. برای شرکتهای ایرانی هم مشارکت با سرمایهگذاران خارجی سایر کشورها برای حضور در این بازار مهم است.
من مهندس مكانيك داراي تجربه بال در ايجاد نيروگاههاي گازي كه چندين سال در عراق كار كرده ام ،مايلم در اين بخش در كشور سوريه همكاري نمايم باتشكر
من مهندس مكانيك داراي تجربه بال در ايجاد نيروگاههاي گازي كه چندين سال در عراق كار كرده ام ،مايلم در اين بخش در كشور سوريه همكاري نمايم باتشكر