کد خبر: ۸۲۷۱۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱
تعداد بازدید: ۲۹۲
پادشاه سعودی حمله به تأسیاست نفتی شرکت آرامکو را تنشی خطرناک توصیف و بر اتخاذ اقدام‌های مناسب برای تضمین امنیت عربستان تأکید کرد.
حملات آرامکو تنشی خطرناک است/ رویکردهای مناسب را اتخاذ خواهیم کرد

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی روز گذشته- جمعه- با «شی جین پینگ» رئیس‌جمهوری چین تلفنی گفت‌وگو کرد.

شی در این گفت‌وگو با بیان اینکه این حملات علیه دو کارخانه وابسته به شرکت آرامکو در مناطق «بقیق» و «خریص» را به شدت محکوم می‌کند، گفت که این حملات نقض خطرناک امنیت و ثبات عربستان به شمار رفته و پیامدهای منفی برای بازار جهانی انرژی دارد.

رئیس‌جمهوری چین با تقدیر از اقدام‌های مثبت عربستان برای تضمین ادامه جریان عرضه نفت بر شراکت استراتژیک گسترده بین دو طرف و حمایت ثابت پکن از ریاض و امنیت و ثبات و تلاش برای تأمین امنیت اراضی آن تأکید کرد.

پادشاه سعودی ضمن ابراز تشکر از رئیس‌جمهوری چین تأکید کرد که این اعمال را که تشدید تنش خطرناک و تهدید بزرگی برای امنیت و ثبات منطقه و عرضه نفت در بازار جهانی به شمار می‌رود،‌ محکوم می‌کند.

ملک سلمان تأکید کرد که عربستان پس از تکمیل روند تحقیق درباره حملات به دو کارخانه آرامکو اقدامات مناسبی را برای حفظ امنیت و ثبات خود اتخاذ خواهد کرد. 

دو کارخانه نفتی وابسته به شرکت آرامکوی سعودی در تاریخ ۱۴ ماه جاری میلادی مورد حملات پهپادی مبارزان یمنی قرار گرفت به گونه‌ای که «عبدالعزیز بن سلمان» وزیر نفت عربستان از توقف تولید پنج میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز معادل ۵۰ درصد کل تولید این کشور خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: