
به گزارش
خبرداغ به نقل از روزنامه ایران ، حسن غفوری فرد که خود سابقه چهار دوره نمایندگی را در مجالس اول، پنجم، هفتم و هشتم دارد، امیدواری نامزدها به درآمدزا بودن کرسیهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی را از آفات اصلی نهادی دانست که به گفته امام (ره) باید عصاره فضائل ملت باشد.
او تحقق مجلس مطلوب را نیازمند رأی دادن آگاهانه مردم و احزاب قوی و پاسخگو دانست و گفت: «اگر خود مسئولان الگوی سلامت نباشند، هیچ رفتار قضایی فایده ندارد.» غفوری فرد با اشاره به اینکه در رفع مشکلاتی همچون از دست رفتن اعتماد مردم به دستگاهها و مسئولان و تبعیض و فاصله طبقاتی حتماً احزاب قوی مؤثر خواهد بود، در پاسخ به این پرسش که «آیا در 40 سال گذشته کشور ما این پاسخگویی احزاب و گروهها را شاهد بودهایم؟
غفوریفرد: کاش سال ۸۸ موسوی پیروز شده بود
مثلاً اصولگرایان احمدینژاد را بر سر کار آوردند. اما الان نه تنها میگویند از ما نبوده، حتی میگویند که مشاوره آنها را هم گوش نمیداده است»، ظهور احمدینژاد در عرصه سیاست را محصول حمایت محمدرضا باهنر از او دانست و گفت: «همان موقع گفتند که ایشان (احمدینژاد) مشکل اقتصادی و پرونده اقتصادی باز دارد.
آقای باهنر گفت که ما داریم او را برای رئیس جمهوری تربیت میکنیم؛ شما اجازه شهردار شدن او را نمیدهید. همان موقع من مخالف بودم. آقای علی احمدی خیلی به من التماس کرد که وزیر آموزش و پرورش شوم؛ من گفتم نمیآیم. اگر میرفتم حتماً وزیر میشدم ولی نرفتم. در یک مصاحبه هم گفتم که او ظرفیت ریاست جمهوری ندارد. خود او هم هیچ وقت نگفت من اصولگرا هستم.»
غفوری فرد با یادآوری اینکه در انتخابات ریاست جمهوری 88 به احمدینژاد رأی نداده است، افزود: «من گفتم به او رأی ندادهام و چوبش را هم خوردم. گفتم من به موسوی رأی دادهام. من با موسوی اختلاف داشتم و به خاطر اختلاف استعفا دادم و گفتم نمیخواهم وزیر شما باشم ولی به خاطر اینکه او را از احمدینژاد بهتر میدانستم، به او رأی دادم. اگر موسوی رئیس جمهوری شده بود یقیناً وضع خیلی بهتر بود. با همه اختلافی که من با او داشتم.»
او در ادامه افزود: «اصولگرایان، بخصوص در دور اول، خیلی از احمدینژاد حمایت کردند. گرچه او نمک نشناسی کرد، ولی آقای باهنر گفت دور دوم میخواهم وزیرش شوم. به او پیشنهاد وزارت داده بودند و قبول نکرده بود ولی به خود من گفت که میخواهم دور دوم وزیر او شوم.»
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت وگو با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و همکاری همه جریانهای سیاسی با دولت و اجتناب از رفتارهای مبتنی بر باندبازی، موفقیت و شکست رئیسجمهوری و دولت را موفقیت و شکست کل کشور دانست و درباره عملکرد صدا و سیما در نوع مواجههاش با دولت گفت: «من هم نسبت به صدا و سیما انتقاد دارم و خیلی از رفتارهای صدا و سیما را نمیپسندم. من نسبت به برجام به لحاظ فنی خیلی ایراد دارم. اما داد و بیداد نمیکنم؛ جاهایی لازم بوده بحث علمی کردهام.
باید از تصمیمی که دولت گرفته، حمایت کنیم.» غفوری فرد با بیان اینکه «لازمه کار اجتماعی و وحدت این است که هر کسی یک قدم از خودش پایینتر بیاید. یعنی برای این کار باید مماشات و تنازل داشته باشیم»، گفت: «وحدت محور میخواهد. آیتالله بهشتی و آیتالله مهدوی کنی محورهای خوبی برای وحدت ما بودند. الان هم خیلی با آقای ناطق نوری صحبت کردهایم ولی ایشان به هیچ وجه راضی نمیشود. البته آقای مهدوی کنی پستی نداشت ولی محور وحدت بود. اگر آقای ناطق نوری به عنوان یک فعال سیاسی محور وحدت بیاید، خوب است ولی الان متأسفانه نه اصولگرایان چنین محوری دارند و نه اصلاحطلبان.»