کد خبر: ۸۲۵۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۷
تعداد بازدید: ۵۳۷
وزرای دولت ائتلافی جدید ایتالیا با حضور نخست‌وزیر این کشور در کاخ ریاست جمهوری سوگند یاد کردند تا به ماه‌ها تنش سیاسی در رم خاتمه دهند.
دولت ائتلافی جدید ایتالیا سوگند یاد کرد

دولت جدید ایتالیا که حاصل ائتلاف حزب «جنبش ۵ ستاره» و حزب «دموکراتیک» است، سوگند یاد کرد.

به گزارش خبرداغ ، به نوشته روزنامه «گاردین»، وزرای کابینه جدید دولت «جوزپه کنته» نخست‌وزیر ایتالیا روز پنجشنبه در کاخ ریاست‌جمهوری «کوئیرینال» در رم گرد آمدند تا کار خود را به‌طور رسمی آغاز کنند.

با این حال، دو حزب تشکیل دهنده ائتلاف جدید، رقبای قدیمی یکدیگر محسوب می‌شوند و به ممکن است این دولت نیز دیر یا زود از هم بپاشد.

در این صورت مجدداً راه برای «متئو سالوینی» رهبر حزب دست راستی افراط‌گرای «لیگ» باز خواهد شد تا به سمت مقام نخست‌وزیری خیز بردارد.

دولت قبلی ایتالیا از ائتلاف میان حزب لیگ و حزب جنبش ۵ ستاره تشکیل شده بود. اختلاف میان سالوینی و «لوئیجی دی مایو» رهبر میانه روی حزب جنبش ۵ ستاره موجب خروج حزب لیگ از ائتلاف و مواجه دولت با فروپاشی شد.

قصد سالوینی از خارج کردن حزبش از دولت ائتلافی، انحلال آن و برگزاری انتخاباتی زودهنگام بود که پیش‌بینی می‌شد بتواند در آن با کسب اکثریت آرا نخست‌وزیر شود.

دو حزب تشکیل دهنده دولت ائتلافی جدید، سه‌شنبه شب بر روی چارچوب‌های اقتصادی، سیاسی و نحوه تعامل با اتحادیه اروپا به توافق رسیدند.

کنته در حالی از دولت ائتلافی خود رونمایی کرد که پیشتر درپی کارشکنی‌های سالوینی خواستار استعفا شده بود.

در دولت ائتلافی جدید ایتالیا «روبرتو گوالتیری» عضو بانفوذ پارلمان اروپا به عنوان وزیر اقتصاد و دی‌مایو به‌عنوان وزیر امور خارجه حضور خواهند داشت. گفته می‌شود با توجه به سیاست‌های دو حزب تشکیل دهنده ائتلاف، موضع دولت جدید دربرابر پناه‌جویان نرم‌تر خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: