کد خبر: ۸۲۵۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۰
تعداد بازدید: ۳۱۹
در راستای مشخص شدن وضعیت علی علیپور، به طور ناخواسته بند قرارداد 3 بازیکن دیگر پرسپولیس نیز برملا شد.
به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز، در هفتۀ گذشته، پس از شکست پرسپولیس برابر تراکتور، انتقادات از عملکرد علی علیپور بالا گرفت و این بازیکن در واکنش به انتقادات بار دیگر ساز جدایی از پرسپولیس را کوک کرد تا به طور علنی خواهان ترک تیمش شود که این موضوع سریعاً با ورود مدیریت جدید سرخ‌ها روبرو شد.

 

 

مدیریت باشگاه پرسپولیس رسماً اعلام داشت که علیپور از آن دست بازیکنانی نیست که به راحتی بتواند پرسپولیس را ترک کند و برای ترک باشگاه نیازمند اجازۀ خروج رسمی مدیریت خواهد بود، چرا که در قرارداد او هیچ بندی تحت عنوان فسخ قرارداد یکطرفه وجود ندارد!


 

اما در این سو، سه بازیکن پرسپولیس، یعنی محمد انصاری، مهدی ترابی و علیرضا بیرانوند، بازیکنانی هستند که در قراردادشان بند فسخ قرارداد به صورت یکطرفه وجود دارد و این سه بازیکن در هر زمان که بخواهند می‌توانند پرسپولیس را ترک کنند که این ماجرا نمی‌تواند خبر خوبی برای سرخ‌ها باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: