وی افزود: هر فردی که قرار است رای دهد باید کاملا شناسایی شود و هویت آن مشخص گردد.
وزیر کشور با اشاره به تخلفاتی که در سال های گذشته در رابطه با احراز هویت در انتخابات پیشین رخ می داد، گفت: در سال های گذشته مواردی بودند که به عنوان مثال سن فرد رای دهنده کمتر از سن قانونی بوده و یا فردی با شناسنامه شخصی که فوت کرده است اقدام به رای دادن می کرد و یا اصلا شناسنامه ها جعلی بود که با موضوع احراز هویت، این موارد از بین می رود.
رحمانی فضلی تصریح کرد: هر فردی که پای صندوق رای بیاید ظرف ۳۰ ثانیه هویت او مشخص میشود و با دستگاههای مربوطه بلافاصله ارتباط مستقیمی با مرکز داده و اطلاع رسانی ثبت احوال گرفته میشود و دیگر شکی در هویت فرد نیست.
وی ادامه داد: با روش احراز هویت می توان ۸۵ درصد از تخلفات انتخاباتی را جلوگیری کرد.
وزیر کشور یادآور شد: شورای نگهبان هم با روش احراز هویت موافقت خود را اعلام کرده است البته در دوره قبلی انتخابات بحث روش احراز هویت اجرایی شده است.
رحمانی فضلی با اشاره به طرح شمارش الکترونیکی آرا گفت: شمارش الکترونیکی آرا در ۱۴۰ شهر آزمایش شده است یعنی آرای مردم کاملا الکترونیکی شمرده میشود.
وی تصریح کرد: بحث شمارش الکترونیکی آرا را در انتخابات شورایاری، نظام پزشکی، نظام مهندسی و اتاق بازرگانی امتحان کرده ایم و بدون هیچ تخلفی و ظرف مدت یک ساعت تمامی آرا شمرده شد.