به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، امیر خجسته در جلسه علنی امروز (دوشنبه، ۴ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور مطالبه نخست مردم همدان را تامین آب شرب دانست و گفت: پروژه آب رسانی به همدان از مصوبات سفرهای مقام معظم رهبری بوده و پس از گذشت ۱۵ سال همچنان بلاتکلیف و اقدام عملی انجام نشده است.
نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، افزود: تامین آب شرب همدان در آینده با مشکل جدی مواجه خواهد شد در این رابطه ۷۵ درصد آب شرب از آب های سطحی و ۲۵ درصد زیرزمینی تامین می شود و از ۵۰ چاه از ۱۰۰ چاه موجود خشک شده است.
وی ادامه داد: از هزار و ۳۰ لیتر در ثانیه تامین آب از آب های کشاورزی به ۲۲۰ لیتر رسیده و متاسفانه اقدام عملی و انقلابی انجام نشده است؛ ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و به ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز داریم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس دهم یادآور شد: وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که روز سه شنبه نشستی با سازمان مدیریت برگزار می شود اما متاسفانه برخی مسئولان حضور پیدا نکردند و نشست برگزار نشد.
خجسته افزود: در این رابطه به سران سه قوه و وزارت جهاد کشاورزی تذکر میدهم و اعلام میکنم که به داد مردم همدان در رابطه با آب شرب برسید زیرا ابرچالشی است برای آینده شهر دارالمومنین همدان؛ شهری که پایتخت کشورهای آسیایی است.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس شورای اسلامی در مورد مبارزه با فساد، گفت: به عنوان رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی تمامی مستنداتی که در رابطه با گمرکات، بنادر، وزارت نفت، بانکها، خودروسازان، اردوگاه شهید باهنر، صندوق ذخیره فرهنگیان، بانک دی و بنیاد شهید لازم بود را به نمایندگان، هیات رئیسه و سران سه قوه ارائه و حاضرم در مورد مستندات اطلاعات لازم را ارائه کنم.
نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مستندات را تحویل قوه قضائیه دادیم و در حال بررسی و اجرایی آنها است؛ بحث مبارزه با فساد فراگیر است و امروز به نهضت تبدیل شده است.
وی یادآور شد: مبارزه با فساد مطالبه جدی مقام معظم رهبری و مردم است و به لطف خدا این نهضت شروع شده و آیت الله رئیسی در راس آن کار را عملیاتی و با قدرت انجام می دهد و مجلس نیز با تمامی توان او را حمایت می کند بنابراین ما به عنوان نمایندگان مردم باید با نهایت اهتمام را برای پیگیری این مساله داشته باشیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس دهم افزود: هزاران میلیارد تومان بازگردانده شده و نمونه آن بانک دی و سرمایه بوده و مستندات آن موجود است؛ ما در مسیر مبارزه تحت فشار، تخریب، تهدید و فضاسازی قرار گرفتیم.
خجسته یادآور شد: ما ایستادیم و با مدرک صحبت می کنیم آنها فضاسازی و ذهنیت ایجاد می کنند؛ با قدرت ایستادگی میکنیم و اسناد و مدارک را یکی پس از دیگری خدمت شما نمایندگان ارائه میکنیم.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خودروسازان ۳۰ هزار میلیارد تومان به بانکها و ۲۰ هزار میلیارد تومان به قطعهسازان بدهی دارند و ۱۳ هزار میلیارد تومان از مردم پول گرفتند، تصریح کرد: این پولها کجا رفته است؛ آیا به غیر از اینکه به شرکت های اقماری با واسطه انجام دادند یا اینکه در آفریقا، سوریه و روسیه سرمایهگذاری شده چرا اموال مردم را به این ور و اون ور منتقل میکنید؟ چرا دستگاههای نظارتی نظارت نکردند.