کد خبر: ۸۲۳۷۴۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۳
تعداد بازدید: ۲۸۸
وزیر امور توسعه و تجارت خارجی فنلاند در دیدار ظریف:
محمدجواد ظریف در ادامه دیدارهای خود در فنلاند با ویله اسکیلاری وزیر امور توسعه و تجارت خارجی این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.
نقش فنلاند در کاهش تنش‌ها سازنده خواهد بودبه گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، وزیر امور توسعه و تجارت خارجی فنلاند در این دیدار با اشاره به ریاست دوره ای کشورش بر اتحادیه اروپایی، این موضوع را فرصتی برای توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی دو کشور دانست.

ویله اسکیلاری افزود: فنلاند امیدوار است  همکاریهای اقتصادی بین دو کشور افزایش یابد و از اینکه امریکا از برجام خارج شده و تبعاتی بر زندگی مردم ایران گذاشته بسیار متاسف هستیم و نگران هستیم تنش‌ها افزایش یابد؛ البته نقش فنلاند به عنوان رئیس اتحادیه اروپایی در کاهش تنش ها سازنده خواهد بود.

ویله اسکیلاری تاکید کرد: فرصت‌ها و زمینه های همکاری مشترک بین دو کشور از جمله در حوزه ICT و همکاری‌های دانشگاهی وجود دارد و چشم انداز افزایش روابط دوجانبه از طریق همکاری‌های پلی تکنیک بین ایران و فنلاندروشن است.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار اظهار داشت: فنلاند به عنوان رئیس دوره‌ای اتحادیه می تواند به اجرای توافق هسته‌ای و عادی‌سازی روابط تجاری ایران کمک‌کننده باشد. در چارچوب برجام نیز تجار و فعالان اقتصادی انتظار و توقع بیشتری از اروپا داشته و دارند. اقدامات یکجانبه امریکا محدود به ایران‌ نخواهد ماند و دیگر شرکای اروپا را نیز هدف قرار گرفته است. برای مقابله با اقدامات یکجانبه و کاهش تاثیرات جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران، که مستقیما تبعات آن بر مردم وارد می‌شود، راهکارهایی مانند افزایش تجارت دوجانبه و استفاده از  تعاملات چند جانبه در قالب ابتکاراتی مثل اینستکس، وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: