کد خبر: ۸۲۲۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۵
تعداد بازدید: ۴۸۹
در نامه‌ای از سوی دکتر مونسان
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در نامه‌ای به استاندار کرمانشاه، مراتب ثبت 11 اثر میراث‌فرهنگی ناملموس را به او ابلاغ کرد.
مراتب ثبت 11 اثر میراث‌فرهنگی ناملموس به استاندار کرمانشاه ابلاغ شدبه گزارش خبرداغ به نقل از  میراث آریا، در نامه دکتر علی‌‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، خطاب به هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه آمده است:

«در اجرای ماده 1 از قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری مصوب سال 1382 و مواد 11 و 12 از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث‌فرهنگی ناملموس مصوب سال 1384 و مواد 2 و 3 آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور مصوب 1387/11/6 هیئت محترم وزیران و با رعایت مقررات آیین‌نامه اجرایی مذکور، میراث‌فرهنگی ناملموس با عنوان "شیوه‌های سنتی بستن گلونی لکی در میان زنان و مردان قوم لک" به‌شماره 1657 در تاریخ 1397/06/18، ”شیوه سنتی پخت آش کشکک " به‌شماره 1737، ”شیوه سنتی پخت دنده‌کباب در کرمانشاه" به‌شماره 1738،”مهارت پخت آش عباسعلی و کارکرد آیینی آن در کرمانشاه" به‌شماره 1739، ”مهارت گره چینی" به‌شماره 1740، ”شیوه سنتی پخت آش شلم" به‌شماره 1741، ”مهارت سنتی چلنگری (آهنگری سنتی)" به‌شماره 1742 ، "مراسم انارانه (هی‌نارانه)" به شماره 1743، "آیین چله هاوین" به شماره 1744 در تاریخ 1397/10/30 و "ترانه لکی بزران" (به پیشنهاد استان لرستان) به شماره 1801، "ترانه لکی بینا بینا" (به پیشنهاد استان لرستان) به شماره 1802 در تاریخ 1397/12/25 در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس، به‌ثبت رسیده است. هر گونه اقدام که موجب حفظ و احیای این میراث گردد مورد تأکید است.

خواهشمند است دستور فرمایید مراتب برای اطلاع و اجرا به مقامات و مسئولان ذی‌ربط ابلاغ شود و از نتیجه این سازمان را مطلع نمایند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: