محمد أمین در الجزیره نوشت: اعلام بریتانیا در مورد اینکه این کشور تلاش میکند یک قدرت دریایی به رهبری اروپا برای حمایت از تجارت دریایی در مسیر تنگه هرمز، ایجاد کند، نشان دهنده عزم جدی انگلیس برای ادامه فشار بر ایران است.
به گزارش
خبرداغ به نقل از «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: اما با وجود این موضع گیری، تحلیلگران انگلیسی بر این عقیده اند که گزینههای کشورشان در تعامل با ایران محدود است.
گزینههای محدود
در این رابطه، رافایالو بینتوشی، رئیس مرکز مطالعات امنیتی در انگلیس بر این عقیده است که اگر بریتانیا بخواهد مقابله با ایران را در همین سطح قابل کنترل نگاه دارد، گزینههای آن در تعامل با تهران نسبتا محدود است.
وی معتقد است در این لحظه، انگلیس باید به تواناییهای خود اعتماد داشته باشد و در عین حال، از ورود به تنش و مقابله سرگشاده پرهیز کند.
این تحلیلگر انگلیسی در رابطه با گزینههای در دسترس لندن، تصریح میکند که بریتانیا در این مرحله میتواند تحریمهای اقتصادی را اعمال کرده و از یک خط دیپلماتیک قوی استفاده کند، تا بتواند شرکای اروپایی اش را با خود همراه کند.
بینتوشی در خصوص اقدامات عملی که لندن میتواند برای حمایت از نفت کش هایش در تنگه هرمز انجام دهد، میگوید: این مساله نیازمند همکاری جدی تری با شرکای اروپایی است؛ چرا که با وجود برخورداری انگلیس از ناوگان دریایی، این کشور برای حمایت از نفت کشهای خود در تنگه هرمز، نیازمند حمایت دولتهای اروپایی است.
به نظر میرسد در حال حاضر انگلیس درگیر تنش داخلی است. علاوه بر اینکه با وجود تلاش بریتانیا برای جلب رضایت ترامپ بویژه در مورد موضوع ایران، آمریکا با بیان این مطلب که مسئولیت حمایت از نفت کشهای انگلیسی با خود این کشور است، عملا در این بحران، انگلیس را تنها گذاشت.
این در حالی است که بیل لاو، روزنامه نگار انگلیس در مورد فرضیه سوق دادن بریتانیا در دام واشنگتن، معتقد است: بولتون کسی است که انگلیس را تشویق به توقیف نفت کش ایرانی کرد.
لاو تاکید میکند که این اقدام با درخواست آمریکا و شخص بولتون انجام شده است، که مدتهاست از تغییر نظام در تهران، به هر وسیله ای، صحبت میکند.
وی میافزاید: افزایش درجه حرارت تنشها در منطقه، تنها یک بازی است و بولتون، پاسخ دادن ایران به این اقدام انگلیس را پیش بینی میکرد؛ انچه که باید مورد توجه انگلیس قرار بگیرد.
لاو تاکید میکند که بریتانیا برای خرید وقت تلاش میکند و امیدوار است بتواند به راه حلی دست یابد، اما با نخست وزیر شدن بوریس جانسون، احتمال اینکه امور به سمت بدتر شدن پیش برود، بیشتر است.
از آنجا که مجامع بریتانیایی از درگیر شدن در تنش با ایران، نگران هستند، پس از توقیف نفت کش خود توسط ایران، خواستار ازادی فوری ان شدند.
نیروهای تروریست آمریکایی به همراه ائتلاف متجاوز سعودی به علت جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت درجنگ یمن باید دادگاه لاهه محاکمه شوند.
یمن باید نظامیان آمریکایی را هرچه سریعتر اخراج کند
که یمن نظامیان اشغالگر آمریکایی را هر چه سریعتر از یمن اخراج کند.
دولت افغانستان باید نظامیان آمریکایی را هرچه سریعتر اخراج کند
که دولت افغانستان نظامیان اشغالگر آمریکایی را هر چه سریعتر از افغانستان اخراج کند.
دولت عراق باید نظامیان آمریکایی را هرچه سریعتر اخراج کند
که دولت عراق نظامیان اشغالگر آمریکایی را هر چه سریعتر از عراق اخراج کند.
دولت سوریه باید نظامیان آمریکایی را هرچه سریعتر اخراج کند
که دولت سوریه نظامیان اشغالگر آمریکایی را هر چه سریعتر از سوریه اخراج کند.
4 خرداد 1398 ساعت 9:38
اعضای مجلس سنای آمریکا از قصد و نیت دولت دونالد ترامپ درباره فروش سلاح چند میلیارد دلاری به عربستان و امارات خبر دادند. وزیر خارجه دولت ترامپ نیز به توجیه این گام دولت در تعدی از اختیارات کنگره پرداخت.
به گزارش جهان نیوز به نقل از ایسنا، اعضای مجلس سنای آمریکا روز جمعه اعلام کردند، آمریکا آماده فروش سلاح به ارزش هشت میلیارد دلار به عربستان و امارات است.
براساس گزارش خبرگزاری رویترز، اعضای مجلس سنای آمریکا گفتند، دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا فروش سلاح به عربستان و کشورهای دیگر را تصویب خواهد کرد. این اعضا افزودند، دولت ترامپ در توجیه فروش سلاح به عربستان و امارات «وضعیت اضطرار ملی» به دلیل تنش با تهران اعلام کرده و این به رغم مخالفت سرسختانه با طرح او از سوی جمهوریخواهان و دموکراتهاست.
سناتور باب منندز، سناتور دموکرات برجسته مجلس سنا اظهار کرد، دولت دونالد ترامپ رسما به کنگره اطلاع داده به عربستان و امارات سلاح خواهد فروخت بدون اینکه قراردادهای فروش سلاح با این دو کشور را به کنگره ارائه کند، در حالیکه براساس قانون باید فروش سلاح به عربستان و امارات مورد بررسی کنگره قرار گیرد.
وی افزود، کنگره در چنین قراردادهایی حق اعتراض دارد.
باب منندز، معاون رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا خاطرنشان کرد: ترامپ تصمیم گرفت قانون نظارت بر صادرات سلاح را با هدف فروش ذخایر هوشمند به کشورهایی نظیر امارات و عربستان اجرایی کند و اختیارات کنگره را در نظر نگیرد.
دولت آمریکا به بندی در قوانین فروش سلاح استناد کرده که اجازه عدول از رای کنگره را میدهد و آن از طریق اعلام «وضعیت اضطرار ملی» است که دولت ترامپ بر آن در ادعاهای مربوط با تنش با تهران تکیه کرده است.
منندز در بیانیهای تاکید کرد، دولت ترامپ در ارائه توجیه قانونی یا اساسی عملی برای تصمیمی که در قانونی بودن آن تردید وجود داشته و اقدامی بیسابقه است، شکست خورده است.
وی ضمن ابزار نارضایتی از این موضوع گفت: از شکست مجدد دولت ترامپ در اعطای اولویتهایش متعجب نشدم زیرا این دولت همکاری با دولتهای استبدادی نظیر عربستان را ترجیح میدهد. بار دیگر دولت ترامپ اولویت را به منافع ما در زمینه امنیت ملی در طولانی مدت و دفاع از حقوق بشر نداد.
جیمز ریش، رئیس کمیته روابط خارجه مجلس سنا نیز گفت، اطلاعیه رسمی از دولت دریافت کرده مبنی بر اینکه قصد دارد تعدادی قرارداد تسلیحاتی را عملیاتی کند.
ریش افزود، توجیه قانونی این گام دولت ترامپ و تبعات آن را بررسی میکند.
مارکو روبیو، سناتور جمهوریخواه در کمیته روابط خارجی نیز تصریح کرد، فریب کنگره اشتباهی بزرگ خواهد بود.
سناتور کریس مورفی هم گفت، این گام یک اقدام خطرناک است.
معاونان در کنگره تاکید کردند، دولت ترامپ به کمیتههایی در مجلس سنا اطلاع دادهد که در جهت امضای ۲۲ معامله فروش سلاح به ارزش هشت میلیارد دلار گام برمیدارد، بدون اینکه همانند دیگر فروشهای تسلیحاتی به کنگره مراجعه کند. دولت آمریکا گفته است این برنامه را از مدت زمان طولانی دنبال میکرده است.
وزارت خارجه آمریکا بر قراردادهای فروش سلاح به کشورهای جهان نظارت دارد و تا آنجا که مایک پامپئو، وزیر خارجه از حمایت واشنگتن از ریاض در جنگش با انصارالله دفاع کرده و گفته است، انصارالله که بر اکثر مناطق یمن مسلط شده با ایران همپیمان است.
اگر آمریکا نبود، سعودیها فارسی حرف میزدند!
18 آذر 1397 ساعت 20:34
یک سناتور ارشد جمهوریخواه با بیان اینکه ارتش سعودیها توان جنگیدن ندارد و این آمریکاست که رژیم سعودی را سر پا نگه داشته، گفت اگر حمایتهای آمریکا نبود، سعودیها ظرف یک هفته در برابر ایران شکست میخوردند.
به گزارش جهان نیوز، «لیندسی گراهام» سناتور ارشد جمهوریخواه روز یکشنبه بار دیگر به انتقاد از عملکرد «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی پرداخت و گفت ارتش سعودیها بدون آمریکا قابلیت جنگ نخواهد داشت.
این عضو کمیته نیروهای مسلح سنا که با شبکه «فاکس نیوز» گفتوگو میکرد، در پاسخ به سوالی در مورد جلسه توجیهی رئیس آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) در مورد قتل «جمال خاشقچی» روزنامهنگار منتقد عربستانی در کنسولگری سعودی در استانبول، این جلسه توجیهی را «بهترین» گزارشی خواند که تاکنون در مورد دیدگاه «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی در مورد خاشقچی دریافت کرده است.
گراهام افزود: «این عملیات بسیار پیچیده بوده است. فردی که مأمور اجرای آن بوده، مرد دست راست محمد بن سلمان است. برای هیچیک از سناتورهایی که در این جلسه توجیهی حضور داشتند، تردیدی باقی نماند که محمد بن سلمان در قتل آقای خاشقچی دخیل بوده است.»
وی ادامه داد: «فقط همین یک مورد نبوده است. آنها دنبال افراد دیگر هم رفتهاند. افرادی [به عربستان] بازگردانده شدهاند. افرادی در کشورهای دیگر گرفته شده و به عربستان سعودی بازگردانده شدهاند، چراکه منتقد عربستان سعودی بودهاند.»
این سناتور جمهوریخواه در ادامه به بازداشت «سعد الحریری» نخستوزیر لبنان به دستور بن سلمان اشاره کرد و گفت: «او در رخدادی که عجیبترین چیزی است که در ۲۰ سال گذشته شاهد بودهایم، نخستوزیر لبنان را در بازداشت خانگی قرار داد و این موارد همینطور ادامه داشته است.»
او در پاسخ به این سوال که کنگره قرار است در واکنش به قتل خاشقچی چه اقدامی انجام دهد، گفت: «ما این برچسب [مشارکت در قتل] را به او خواهیم زد. ما در سنا رأیگیری خواهیم کرد و خواهیم گفت که او در قتل آقای خاشقچی دخیل بوده است. من دیگر از هیچ فروش سلاحی به عربستان سعودی حمایت نخواهم کرد.»
وی بن سلمان را یک «گوی مخرب» و «دیوانه» خواند و گفت ولیعهد سعودی تصور میکرده که میتواند فردی را به کنسولگری بکشاند و به «شکلی چنین بیرحمانه به قتل برساند و قسر در برود. نگرانی من این است که با حکومت این آدم بر عربستان سعودی، او تسلیحاتی را که به عربستان سعودی منتقل میکنیم، به روسیه و چین تحویل دهد. تا زمانی که محمد بن سلمان نماینده عربستان سعودی باشد، هر دو حزب کنگره در مورد رابطه با عربستان سعودی رویکردی منفی خواهند داشت. این رابطه، از لحاظ راهبردی بسیار مهم است، اما نه به هر قیمتی.»
گراهام در پاسخ به مجری که گفت عربستان سعودی مهمترین شریک آمریکا در مقابله با ایران است، گفت: «بگذارید اینطور بگویم، میخواهم خیلی صریح با شما صحبت کنم. اگر [کمکهای] ایالات متحده نبود، آنها باید ظرف یک هفته در عربستان سعودی فارسی حرف میزدند. ارتش آنها عرضه جنگیدن ندارد. آنها ۹ درصد واردات نفت ما را تأمین میکنند. نیاز ما به آنها به مراتب کمتر از نیاز آنها به ماست.»
او افزود: «من این فرض را قبول ندارم، که ما برای محافظت از آمریکا در برابر ایران باید با یک رژیم قاتل و آدمکشی مثل بن سلمان رابطه داشته باشیم، برعکس، ما با ارتباط با او به توانایی خود برای اداره آن منطقه آسیب زدهایم.»
منبع: فارس
پنتاگون: در جنگ یمن به عربستان کمک میکنیم
13 ارديبهشت 1397 ساعت 21:39
وزارت دفاع آمریکا ضمن اعلام این موضوع که در جنگ یمن به عربستان کمک میکند تاکید کرد که از ادامه نفوذ منطقهای ایران نیز نگران است.
به گزارش جهان نیوز، پنتاگون اعلام کرد که از ادامه نفوذ ایران در منطقه از طریق حوثیها و حزبالله نگران است.
پنتاگون همچنین اعلام کرد که آمریکا روابط قدیمی با عربستان داشته و نیروهای آمریکایی در عملیات لجستیکی، اطلاعاتی و تامین امنیت مرزها به عربستان کمک میکند.
منبع: تسنیم
آمریکا پول جنگ یمن را از عربستان میگیرد
21 آذر 1397 ساعت 20:08
وزارت دفاع آمریکا به یک سناتور دموکرات گفته است، قصد دارد هزینه مشارکت آمریکا در جنگ عربستان و امارات علیه یمن را از ریاض بگیرد.
به گزارش جهان نیوز، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در نامهای به یک سناتور دموکرات اعلام کرده که واشنگتن قصد دارد همه هزینههایی را که برای مشارکت در جنگ یمن کرده، از عربستان بگیرد.
طبق این نامه، این هزینهها شامل تأمین سوخت جنگندههای عربستان و امارات و همچنین هزینه ارائه اطلاعات پهپادهای شناسایی آمریکا در یمن است.
خبرگزاری آناتولی ترکیه، امروز چهارشنبه با اعلام این خبر گزارش کرد که نامه مورد نظر، پاسخ پنتاگون به «جاک رد» سناتور دموکرات است که در آن آمده است، ایالات متحده آمریکا بزودی هزینه سوخت جنگندهها و هزینه هر ساعت پهپادهای شناسایی را از سال ۲۰۱۵ الی ۲۰۱۸ از عربستان و امارات خواهد گرفت.
عربستان از ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با حمایت آمریکا، انگلیس و فرانسه جنگ علیه یمن را آغاز کرده و در حالی که قصد داشت طی یک ماه این کشور را تحت کنترل خود بگیرد، این جنگ در حال تمام کردن سال چهارم خود است و در تمام این مدت آمریکا از این جنگ پشتیبانی کرده است.
در این نامه آمده است که پرداخت پول از جانب عربستان، پس از برآورد دقیق هزینهها طبق توافق فروش و ارائه خدمات انجام خواهد گرفت.
به نوشته آناتولی، پیشبینی میشود هزینه خدمات ارائه شده به عربستان و امارات در جنگ یمن به میلیاردها دلار برسد. عربستان ماه میلادی گذشته اعلام کرد که دریافت سوخت جنگندهها از سوی آمریکا را متوقف کرده است.
سفارت عربستان سعودی در واشنگتن طی بیانیهای در تاریخ ۱۸ آبان مدعی شد که آمریکا خواسته است تا سوخترسانی به جنگندههای خود را در جنگ یمن متوقف کند. طبق ادعای این بیانیه، دلیل این تصمیم «افزایش توانایی عربستان در سوخترسانی در حال پرواز» ذکر شده بود. اما طبق نوشته روزنامه واشنگتن پست، آمریکا خود پیش از آن تصمیم به توقف سوخترسانی کرده بود.
از زمان قتل جمال خاشقچی روزنامهنگار منتقد دولت سعودی که در کنسولگری سعودی در استانبول توسط یک تیم سعودی وابسته به استخبارات عربستان و نزدیک به ولیعهد این کشور کشته و تکهتکه شده، انتقادات در آمریکا از جنگ پرهزینه و پرتلفات ائتلاف سعودی در یمن نیز بالا گرفته و نمایندگان آمریکا بارها خواستار توقف نقش واشنگتن در جنگ یمن شدهاند.
ترامپ تا کنون بارها اعلام کرده است سعودیها باید هزینه تأمین امنیتشان از سوی آمریکا را پرداخت کنند. به نظر میرسد که ترامپ در بحث دریافت پول از کشور سعودی موفقترین رئیسجمهور آمریکا بوده باشد. وی در اولین سفر خارجی خود به عربستان رفت و توانست قرار داد تسلیحاتی به حجم ۴۰۰ میلیارد دلار را به امضاء برساند.
منبع: فارس
عکس/ مرگ بر حقوق بی بشر
10 آبان 1397 ساعت 21:01
تصویری دردناک از کودک 10 ساله یمنی که از سوءتغذیه رنج میبرد.
ترامپ: توقف فروش سلاح به عربستان یعنی تنبیه آمریکا
21 مهر 1397 ساعت 23:44
رئیسجمهور آمریکا در کاخ سفید با کشیش آمریکایی آزاد شده از زندانهای ترکیه دیدار کرد و در این دیدار پاسخی روشن به درخواست برخی جریانهای درون آمریکا برای تحریم تسلیحاتی سعودیها داد.
به گزارش جهان نیوز، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا امروز شنبه در کاخ سفید با «اندرو برانسون» کشیش آمریکایی متهم به جاسوسی که به تازگی از حبس خانگی در ترکیه آزاد شده، دیدار کرد.
حبس برانسون به محل اختلاف جدی میان دو کشور بدل شده بود و ترکیه اصرار داشت که وی جاسوس است؛ دیروز اما این تبعه آمریکایی که مدتی را در زندان و مدتی را در حبس خانگی گذرانده بود، راهی خانه شد.
«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه که شاهد کاهش ارزش پول ملی کشورش در نتیجه «تروریسم اقتصادی» آمریکاییها بوده، پس از آزادی برانسون گفته که دستگاه قضایی ترکیه مستقل عمل کرده و او هیچ نقشی در آزادی این کشیش آمریکایی نداشته است؛ ترامپ البته به سهم خود از اردوغان تشکر کرده است.
اردوغان ابراز امیدواری کرده که روابط آنکارا-واشنگتن حالا که دیگر برانسون در زندان نیست، بهبود یابد.
برانسون در این دیدار دعا کرد که پرودگار «خردی فراطبیعی» به ترامپ بدهد.
رئیسجمهور آمریکا هم در این دیدار، به ماجرای ناپدید شدن «جمال خاشقچی» روزنامهنگار معارض سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول اشاره کرد و گفت: «فیلم قتل خاشقچی را از حکام ترکیه درخواست کردم. نه من و نه مایک پامپئو (وزیر خارجه آمریکا) این فیلم را ندیدهایم.»
ترامپ به درخواست برخی قانونگذاران آمریکایی برای تحریم تسلیحاتی عربستان سعودی در صورت اثبات نقش سعودیها در قتل خاشقچی هم اشاره کرده و ضمن رد این پیشنهاد، گفت که چنین کاری در حکم خودتنبیهی است.
منبع: فارس
عربستان توسط شرکت هواپیمایی آذربایجانی سلاح تروریستهای عراق و سوریه را تأمین میکند
03:35 ::
1396/8/4
عربستان توسط شرکت هواپیمایی آذربایجانی سلاح تروریستهای عراق و سوریه را تأمین میکند
روزنامه ایتالیایی ایل جورناله به نقل از یک یک خبرنگار بلغاری نوشت ؛ عربستان سعودی بارها از بلغارستان انواع سلاح ها را خریداری و از طریق یک شرکت هوایی برای گروههای تروریستی در سوریه به ویژه النصره ارسال می کند.
ایران آنلاین / ایل جورناله روز چهارشنبه نوشت؛ 'دیلیانا گیتاندجیهوا' خبرنگار بلغاری در گزارشی ثابت کرد که سعودی ها از طریق پروازهای دیپلماتیک یک شرکت هواپیمایی آذربایجانی بنام ' Silk Way Airlines ' تروریست ها در عراق و سوریه را تامین می کردند. این خبرنگار بلغاری در گزارش خود که شامل جزئیات دقیق می شود، تا حلب رفت جایی که در دستان تروریست های النصره همان سلاح هایی را دید که از بلغارستان عبور کرده بودند.
بر اساس گزارش این خبرنگار بلغاری، عربستان حداقل 23 بار از این 'تاکسی های اسلحه' میان سال های 2016 و 2017 میلادی استفاده کرد. به عقیده وی عربستان این نوع سلاح ها را برای خود نمی خرد چرا که ارتش سعودی تنها از سلاح های غربی استفاده می کند و این سلاح ها با استانداردهای نظامی آن سازگاری ندارد. بنابراین سلاح هایی که از طریق این پروازهای دیپلماتیکی منتقل شدند، به دستان تروریست ها در سوریه و یمن رسیده و خود عربستان نیز بر حمایت از آنان اذعان دارد.
ایل جورناله نوشت: مشارکت ریاض در جنگ سوریه روشن است و توسط ترامپ نیز اثبات شده است. البته این سند جدید یک مهره دیگر را در این داستان قرار داد. 'یحیی عباببنه' در نشریه 'مینت پرس' نوشت که عربستان سعودی با کمک شاهزاده 'بندر بن سلطان' که در آن زمان رئیس سرویس های سری بود، حتی سلاح های شیمایی به شورشی ها، بویژه به تروریست های النصره ارسال کرده بود.
این گزارش تصریح کرده ؛ سناد آژانس امنیت ملی آمریکا اعلام کرده که عربستان سعودی با کمک به تروریست ها قصد داشت دمشق پایتخت سوریه را با خاک یکسان کند.
در ادامه این گزارش آمده است؛ : روز 18 مارس 2013 (28 اسفند ماه 1391) و چند روز پس از دومین سالگرد آغاز شورش علیه بشار اسد، دمشق موشک باران شد. هدف این موشک ها ضربه به کاخ ریاست جمهوری، فرودگاه پایتخت و یک پایگاه میزبان نیروهای امنیتی رژیم بود. دریک سند آژانس امنیت ملی آمریکا (Nsa) خوانده می شود که این حمله توسط ارتش آزاد سوریه بوقوع پیوست، اما برنامه ریزی آن از سوی سلمان بن سلطان شاهزاده عربستان سعودی صورت گرفته بود .
' با خواندن این سند، می توان اطلاعات مهمی را بدست آورد، برای مثال آمریکا از برنامه ریاض برای حمله ای باورنکردنی به پایتخت سوریه، اطلاع داشت ، هدف عربستان ، نورانی کردن دمشق با موشک ها و با خاک یکسان کردن فرودگاه پایتخت سوریه با 120 تن مواد منفجره بود.
خبرنگار بلغاری از همکاری آمریکا، عربستان، امارات، آذربایجان و ... وی میگوید که اسناد مربوط به حمل و نقل تسلیحات توسط این شرکت هوایی توسط یک فرد ناشناس به حساب ... از آمریکا، بالکان، اسرائیل،عربستان سعودی و امارات متحده عربی فراهم میکند. .
پنجشنبه 3 مرداد 1398 - 11:19
آمریکا و انگلیس ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی جنگ، بی ثباتی و ناامنی درافغانستان هستند.
آمریکا و انگلیس عامل اصلی جنگ درافغانستان هستند.
آمریکا و انگلیس عامل اصلی پیدایش و رشد تروریسم درافغانستان هستند.
3 انفجار تروریستی کابل تاکنون 28 کشته و 30 زخمی برجای گذاشته است
پنجشنبه 3 مرداد 1398 - 11:19
آمریکا و انگلیس ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی جنگ، بی ثباتی و ناامنی درافغانستان هستند.
آمریکا و انگلیس عامل اصلی جنگ درافغانستان هستند.
آمریکا و انگلیس عامل اصلی پیدایش و رشد تروریسم درافغانستان هستند.
28 کشته و زخمی در انفجارهای کابل
3 انفجار در پایتخت افغانستان دستکم 7 نفر کشته و 21 زخمی بر جا گذاشت.
تاریخ: ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۰
در حمله نخست، فرد انتحاری موتورسیکلت بمب گذاری شده خود را در منطقه « مکروریان » کابل، به خودروی حامل کارمندان وزارت معادن افغانستان کوبید.
انفجار دوم نیز در نزدیکی همین منطقه رخ داد.
عامل انفجار سوم نیز، خودرو بمبگذاری شده خود را، در حوزه نهم امنیتی شهر کابل، منفجر کرد.
در این انفجار شماری از غیرنظامیان افغان از جمله چند زن و کودک، کشته یا زخمی شدند.
3 انفجار تروریستی کابل تاکنون 28 کشته و 30 زخمی برجای گذاشته است
پنجشنبه 3 مرداد 1398 - 11:19
آمریکا و انگلیس ازسال 2001 تاکنون عامل اصلی جنگ، بی ثباتی و ناامنی درافغانستان هستند.
آمریکا و انگلیس عامل اصلی جنگ درافغانستان هستند.
آمریکا و انگلیس عامل اصلی پیدایش و رشد تروریسم درافغانستان هستند.
سازمان ملل متحد شریک جرم جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی تروریست ها و حامیانشان است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد شریک جرم جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی تروریست ها و حامیانشان است.
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد شریک جرم جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی تروریست ها و حامیانشان است.
ولی متاسفانه مدعیان دروغین حقوق بشر و سازمان های بین المللی از سال ۱۹۶۷ تاکنون خقه خون گرفتند، کاری نمی کنند و سکوت احتیار کرده اند؟
واین درحالی است که آمریکایی ها جنایتکار شماره یک، کشورهای اروپایی و کشورهای عربی جنایتکار شماره یک از سال ۱۹۶۷ تاکنون هیچ اعتراضی به این جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی صهیونیست ها جنایتکار شماره یک نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیارکرده اند؟