کد خبر: ۸۲۰۲۴۷
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۰
تعداد بازدید: ۳۲۸
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی لرستان گفت: واژگونی اتوبوس زائران عراقی در جاده خرم‌آباد - کوهدشت ۲۲ مصدوم برجای گذاشت.
واژگونی اتوبوس زائران عراقی در لرستان / ۲۲ نفر مصدوم شدند

به گزارش خبرداغ، رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی لرستان گفت: واژگونی اتوبوس زائران عراقی در جاده خرم‌آباد - کوهدشت ۲۲ مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش ایرنا حسینعلی رفایی بامداد یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: ساعات پایانی شامگاه شنبه طی تماسی با مرکز دیسپچ استان مبنی بر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور خرم آباد - کوهدشت (دوره چگنی) و تعداد مصدومین زیاد بلافاصله هفت دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شدند.

وی افزود: واژگونی اتوبوس که حامل زوار عراقی بود ۲۲ مصدوم بر جای گذاشت که با حضور به موقع کارشناسان فوریت پزشکی و پس از انجام اقدامات اولیه همه مصدومان به بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد منتقل شدند.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: این حادثه خوشبختانه کشته‌ای در پی نداشت و حال سایر بیماران رضایت بخش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: