کد خبر: ۸۱۷۱۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۸
تعداد بازدید: ۳۰۵
ترامپ:
رئیس‌جمهور آمریکا گفت: اگر اختیار با بولتون بود او همزمان با تمام دنیا در حال جنگ بود.
توافق هسته‌ای جدید با ایران می‌تواند دو جانبه یا چندجانبه باشد/ به دنبال جنگ نیستمبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری امریکا در مصاحبه شبکه ان‌بی‌سی با اشاره به انتقادات موجود به تندروی‌های بولتون گفت: من ۲ گروه آدم در دولتم دارم؛ کبوترها و بازها. جان بولتون قطعا یک باز است.

وی با بیان اینکه اگر اختیار با بولتون بود او همزمان با تمام دنیا در حال جنگ بود، تاکید کرد: من به هر ۲ گروه نیاز دارم

ترامپ با بیان اینکه به دنبال جنگ با ایران نیستم، گفت: توافق هسته‌ای جدید با ایران می‌تواند دو جانبه یا چندجانبه باشد.

رئیس‌جمهور آمریکا با تاکید بر اینکه هیچ پیش شرطی برای مذاکره با ایران ندارم، گفت: درست است که دنبال جنگ نیستم؛ اما درگیری ایجاد شود، آنقدر مخرب خواهد بود که تاکنون کسی آن را ندیده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: