کد خبر: ۸۱۵۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
تعداد بازدید: ۲۷۹
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد تا آخر این هفته بارش‎های پراکنده در ارتفاعات زاگرس مرکزی، جنوبی و البرز مرکزی و غربی به صورت رگبار پراکنده و گاهی رعدوبرق و وزش باد ادامه دارد.
بارش‌ها تا آخر هفته ادامه داردبه گزارش خبرداغ به نقل از ایرنا: کارشناس سازمان هواشناسی گفت: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد تا آخر این هفته بارش‎های پراکنده در ارتفاعات زاگرس مرکزی، جنوبی و البرز مرکزی و غربی به صورت رگبار پراکنده و گاهی رعدوبرق و وزش باد ادامه دارد.

کبری رفیعی روز سه‌شنبه  افزود: امروز (۲۱ خرداد) در ساعت های بعدازظهر و اوایل شب در مناطقی از شمال غرب، غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی و البرز مرکزی و غربی رگبار پراکنده باران گاهی رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد.

وی اظهارداشت: فردا همین شرایط در مناطقی از شمال غرب، دامنه‌های البرز مرکزی و غرب مانند استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوب و سواحل غرب دریای خزر خواهد بود.

وی ادامه داد: پنجشنبه شمال غرب مانند استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان و ارتفاعات زاگرس مرکزی و سواحل دریای خزر این را خواهند داشت، جمعه علاوه بر این مناطق بخش‌هایی از شمال شرق، نیمه شمال شرقی و ارتفاعات البرز مرکزی همین شرایط را خواهند داشت.

رفیعی گفت: همچنین امروز و فردا وزش باد شدید در نوار شرقی کشور به ویژه در منطقه زابل رخ می‌دهد که سبب خیزش گرد و خاک در این مناطق خواهد شد، همچنین چهارشنبه و پنجشنبه در جنوب غرب کشور این شرایط رخ خواهد داد.

* آسمان تهران صاف تا کمی ابری

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: آسمان تهران امروز صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد خواهد بود، کمینه دمای امروز پایتخت ۲۳ درجه بود و بیشینه دمای آن ۳۳ درجه خواهد رسید.

رفیعی گفت: بجنورد با دمای ۹ درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان و قوچان در خراسان رضوی، زنجان و لاله‌زار در کرمان به ترتیب با ۶، ۷ و ۸ درجه بالای صفر خنک‌ترین نقاط کشور بودند، همچنین اهواز با دمای ۵۰ درجه بالای صفر گرم‌ترین استان و میناب با ۵۱ درجه بالای صفر گرم‌ترین نقطه کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: