کد خبر: ۸۱۵۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۸
تعداد بازدید: ۲۳۵
سید عباس موسوی:
سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: اروپا و آلمان می‌توانند با اقدامات و ابتکارات عملی به حفظ برجام و تقویت صلح و ثبات در منطقه کمک کنند.
اروپا و آلمان می‌توانند به حفظ برجام و تقویت صلح و ثبات در منطقه کمک کنندبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، سید عباس موسوی در حساب توییتری خود نوشت: «وزرای خارجه ایران و آلمان امروز درخصوص روابط دیرینه و دوستانه دوجانبه ازجمله برجام و کاهش تنش در منطقه گفتگوی خوب، صریح و سازنده ای داشتند. معتقدیم برغم کارشکنی‌های آمریکا، اروپا و آلمان می‌توانند با اقدامات و ابتکارات عملی به حفظ برجام و تقویت صلح و ثبات در منطقه کمک کنند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: