کد خبر: ۸۱۵۱۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
تعداد بازدید: ۲۸۱
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: ۱۵ مدیر مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی برای شرکت در انتخابات خانه ملت از حوزه‌های انتخابیه استان از سمت خود استعفا داده‌اند.
استعفای 15 مدیر خراسان رضوی برای شرکت در انتخابات مجلسبه گزارش خبرداغ ، حسن جعفری با اعلام این خبر اظهار کرد: آخرین مهلت استعفای مدیران مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۱۶ خرداد ماه بود و کسانی که تا این روز از سمت خود استعفا داده و مورد پذیرش قرار گرفت، می‌توانند برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی نامزد شوند.

وی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از دستگاه‌های اجرایی تا ساعت ۱۷ شنبه ۱۸ خرداد ماه استعفای ۱۵ مدیر در سطوح مختلف نهایی شد.

جعفری با بیان اینکه آمار مدیران مستعفی از دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها و شورای اداری اخذ شده است، اظهار کرد: از مجموع مدیران مستعفی یک نفر فرماندار، یک نفر معاون فرماندار، ۴ نفر از مدیران و معاونین ادارات مناطق و نواحی آموزش و پرورش، ۳ عضو شورای شهر، یک رئیس دادگستری و یک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و یک رئیس مرکز علمی کاربردی برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی استعفا داده‌اند.

رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ۲ مدیر کل هم که در دیگر استان‌ها فعالیت می‌کردند برای شرکت در انتخابات حوزه‌های انتخابیه خراسان رضوی از سمت خود استعفا داده و مورد پذیرش قرار گرفته.

وی با بیان اینکه از مجموع مدیران مستعفی تنها یک نفر مربوط به مشهد بوده است، گفت: در صورتی که دستگاه‌های اجرایی مورد جدیدی از استعفای مدیران مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس گزارش دهند، اطلاع رسانی خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: