کد خبر: ۸۱۲۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰
تعداد بازدید: ۲۶۹
حشمت الله فلاحت پیشه، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتتشار پیامی روی صفحه توییتر در دفاع از اظهارات اخیر سید عباس عراقچی درباره اتباع افغان نوشت : همنوعان افغانی بخشی از تاریخ بازسازی ایران بعد از جنگ هستند و ما در بدترین سال‌ها به آنها بی‌حرمتی نکردیم.
فلاحت‌پیشه در دفاع از اظهارات عراقچی درباره مهاجران افغان چه گفت؟

به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب، سالانه یک میلیون مهاجر شرقی عازم غرب می‌شوند، بیش از این توان جلوگیری از آنها را نداریم

حشمت الله فلاحت پیشه، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتتشار پیامی روی صفحه توییتر در دفاع از اظهارات اخیر سید عباس عراقچی درباره اتباع افغان نوشت : در بدترین سال‌ها به همنوعان افغانی بی‌حرمتی نکردیم آنها نیز بخشی از تاریخ بازسازی ایران بعد از جنگ هستند نگرانی عراقچی درباره سالیانه یک میلیون مهاجر شرق است که از خاک ایران عازم غرب می‌شوند و بیش از این توان جلوگیری از آنها را نداریم

اخیرا عراقچی معاون وزیر خارجه گفته بود که اگر آمریکا بخواهد به سیاست‌های تحریمی خود علیه ایران ادامه دهد ممکن است که ما مجبور شویم از برادران و خواهران افغانی خود بخواهیم که ایران را ترک کنند.

عراقچی امروز در گفت‌وگوی تلویزیونی تاکید کرد که از صحبت‌های او سوء‌برداشت شده و او نگفته که در صورت افزایش فشارها با خواهران و برادران افغانی خود خداحافظی می‌کنیم و اصلا بحث اخراج و بازگرداندن مهاجران افغانی مطرح نیست.

فلاحت‌پیشه در دفاع از اظهارات عراقچی درباره مهاجران افغان چه گفت؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
0
0
اظهارات جدید رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس؛

می‌توانیم برای مذاکره با آمریکا، شرط تعیین کنیم/ ایران و آمریکا می‌توانند تنش بین خود را مدیریت کنند/ چرا فلاحت پیشه متوجه جایگاه خود در مجلس نیست؟

21 ارديبهشت 1398 ساعت 15:09

ظاهرا باید یک بار دیگر از آقای فلاحت پیشه سوال کرد که ایشان در کسوت ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس، نظرات مجلس را بیان می کند و یا نظرات شخصی خود را؟

گروه سیاسی جهان نیوز: حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته است: «معتقد هستم نقش بازیگران منفی منطقه‌ای در تقابل راهبردی بین ایران و آمریکا موثر است وگرنه ایران و آمریکا می‌توانند تنش بین خود را مدیریت کنند».

وی اضافه کرده است: «به هیچ وجه راهبردهای امنیت ملی آمریکا اجازه نمی‌دهد که ترامپ به جنگ مدیریت ناپذیر وارد شود پس آمریکا یا قدرت ایران را خوب محاسبه نکرده و یا به زبان نمی‌آورد. در این بین اشتباه محاسباتی به واسطه پمپئو و بولتون و از ناحیه بازیگرانی همچون عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی و گروهک‌هایی مثل منافقین صورت گرفته است که نباید دولت آمریکا اینگونه دچار اشتباه محاسباتی نظامی شود قطعاً در این شرایط نظامیان ما به طور طبیعی تهدیداتی را مطرح می‌کنند که آمریکا دچار حماقت نشود و سیاسیون هم چنین موضوعاتی را بیان می‌کنند. در این بین آمریکا هم از مذاکره به عنوان ابزار قدرت در عرصه بین‌المللی استفاده می‌کند».

فلاحت پیشه در بخش دیگری از صحبت هایش می افزاید: «معتقدم ایران می‌تواند برای مذاکره شرط تعیین کند ما کشوری بزرگ هستیم و کشورهای بزرگ هم تصمیمات بزرگ اتخاذ می‌کند. به هیچ وجه اجازه نداریم که کشورمان را وارد بحرانی کنیم که این بحران قابلیت پیشگیری دارد».

این ادعای فلاحت پیشه که پیش از طرح شرط، فرض آن پذیرفتن اصل مذاکره با آمریکاست جای تعجب دارد. خصوصا آنکه فلاحت پیشه عهده دار مسئولیت مهم و موثری همچون ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس است. اما این عدم دقت آقای فلاحت پیشه مسبوق به سابقه است. جهان نیوز چندی پیش هم با درج مطلبی با عنوان «شما رئیس کمیسیون امنیت‌ ملی مجلس هستید؟» نسبت به اظهارات وی انتقاد کرده بود و این سوال را مطرح کرده بود که آیا آقای فلاحت پیشه مواضع مجلس را بیان می‌کند یا نظرات شخصی‌ خود را؟ ظاهرا باید بار دیگر این سوال از رئیس کمیسیون امنیت ملی پرسیده شود.

فلاحت پیشه حدود سه ماه پیش و در واکنش به موضوع اعطاي «حمايت ديپلماتيک» به نازنين زاغري، گفته بود: «اگر انگليسي‌ها اين کارها را انجام نمي‌دادند، موضوع زاغري در قالب رأفت اسلامي قابل حل بود. انگليس و برخي کشورهاي اروپايي، پرونده‌هايي را که کاملا جنبه حقوقي و قضائي دارد، سياسي مي‌کنند. سياسي‌کردن اين پرونده‌ها باعث مي‌شود کشورهايي مانند انگليس کمکي به متهمان خود نکنند». فلاحت‌پيشه افزود: «بهترين کار درباره پرونده خانم زاغري اين است که کشورهاي خارجي مداخله‌اي درباره موضوع قضائي ايران نکنند و اجازه دهند اين موضوع طبق قوانين حقوقي و قضائي ايران بررسي شود و رأفت اسلامي از طرف خود اين افراد مطرح شود نه اينکه اين دولت‌ها با هدف مداخله چنين موضوعي را بيان کنند. مداخله انگليسي‌ها در پرونده نازنين زاغري به ضرر زاغري تمام شد».

پیش تر از این هم وی در اظهاراتی درباره مذاکره با آمریکا گفته بود: «بنده معتقدم که از بعد از راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن ما با سیاستی که توام با اصلاحات ضدفساد و مدیریت سازنده در داخل باشد و همچنین تعامل سازنده با دنیا غیر از آمریکا می‌توانیم به تدریج شرایطی را فراهم کنیم که آمریکایی‌ها به سمت مذاکره با ایران بیایند».



درپاسخ به حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس
می‌توانیم برای مذاکره با آمریکا، شرط تعیین کنیم
1 - آمریکا تسلیحات هسته ای دارد باید ایران تسلیحات هسته ای داشته باشد.
2 - اروپا تسلیحات هسته ای دارد باید ایران تسلیحات هسته ای داشته باشد.
3 - اسرائیل تسلیحات هسته ای دارد باید ایران تسلیحات هسته ای داشته باشد.
4 - آمریکا باید ازخلیج فارس و منطقه خارج شود.
5 - آمریکا نباید درامور داخلی ایران دخالت کند.
6 - آمریکا باید خسارت جنگ تحمیلی هشت ساله را بپردازد.
7 - آمریکا باید ازمداخله گری و فروش سلاح به حامیان اصلی تروریسم دست بردارد.
8 - آمریکا باید کمک، حمایت و پشتیبانی ازتروریسم، القاعد، طالبان، گروهک تروریستی منافقین، گروه تروریستی جیش الظلم، داعش، جبهه النصره، مخالفان سوری، تکفیری ها و گروه های تروریستی دست بردارد.
9 - آمریکا باید رسما ازمردم ایران عذرخواهی کند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: