کد خبر: ۸۱۲۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵
تعداد بازدید: ۲۸۵
وزارت خارجه فرانسه در واکنش به اظهارات اقدام ایران در توقف بخشی از تعهداتش ذیل برجام که در واکنش به اقدامات خصمانه آمریکا صورت گرفت، ادعا کرد که در صورت عدم پایبندی ایران به برجام، از سرگیری تحریم‌ها مجدداً مطرح خواهد شد.
وزارت خارجه فرانسه: در صورت عدم پایبندی ایران به برجام، گزینه «تحریم مجدد» روی میز است

وزارت خارجه فرانسه در واکنش به اظهارات اقدام ایران در توقف بخشی از تعهداتش ذیل برجام که در واکنش به اقدامات خصمانه آمریکا صورت گرفت، ادعا کرد که در صورت عدم پایبندی ایران به برجام، از سرگیری تحریم‌ها مجدداً مطرح خواهد شد.

به گزارش خبرداغ به نقل از فارس،‌ وزارت خارجه فرانسه در واکنش به اظهارات صبح امروز (چهارشنبه) «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران در خصوص توقف اجرای برخی تعهدات ایران ذیل برجام اعلام کرد که در صورت عدم پایبندی ایران به برجام، مسئله آغاز مجدد مکانیسم تحریم‌ها بر روی میز قرار خواهد گرفت.

از طرف دیگر، وزیر دفاع فرانسه نیز در واکنش به همین اظهارات روحانی تأکید کرد:‌«هیچ چیز بدتر از خروج ایران از برجام نیست و اروپا خواستار بقای توافق هسته‌ای ایران است».

به دنبال تشدید مواضع ضد ایرانی دولت آمریکا و تعلل اروپایی‌ها در اجرای وعده‌ها و تعهدات برجامی آنها، شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای خطاب به کشورهای عضو برجام تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران، و در اعمال حقوق خود مندرج در بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام، از امروز ۱۸ اردیبهشت ۹۸ برخی اقدامات خود در توافق برجام را متوقف می کند.

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز اعلام کرد که اقدامات اعلامی در بیانیه امروز شورای عالی امنیت ملی در چهارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (توافق هسته‌ای) است.

ظریف پیشتر در جریان دیدار با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در شهر سوچی گفته بود: «متأسفانه اتحادیه اروپا و بقیه اعضای جامعه بین المللی این توان را نداشتند که در برابر فشار آمریکا ایستادگی کنند ولذا ایران این طور به مصلحت دیده که برخی از تعهدات و اقداماتی را که به صورت داوطلبانه در برجام انجام می داده، فعلا اجرا نکند».

حدود یک سال پیش بود (۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷) که دولت آمریکا به دستور ترامپ، به بهانه‌های واهی و ادعاهای بی‌اساس علیه برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، از توافق بین‌المللی برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام» خارج شده و تمام تحریم‌های هسته‌ای ذیل این توافق را در دو بازه ۹۰ و ۱۸۰ روزه مجددا اعمال کرد.

البته این تنها اقدام ضد ایرانیِ کاخ سفید طی یک سال گذشته نبود و دولت ترامپ هر هفته تحریم‌ها یا محدودیت‌های جدیدی را علیه اشخاص و نهادهای ایرانی یا غیر ایرانی مرتبط با تهران اعمال کرده است. لازم به‌ذکر است که آمریکا در پیشبرد این اهداف خصمانه خود تنها نبوده و اتحادیه اروپا نیز با اقدامات ضد ایرانی تقریبا مشابهی، واشنگتن را همراه کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
0
0
درپاسخ به یک مقام فرانسوی
فرانسه نباید تسلیحات هسته ای داشته باشد.
فرانسه نباید سلاح شیمیایی داشته باشد.
اعتماد به فرانسه و متحدانش، حمایت ازاین جنایتکاران است.
تروریست ها تحت حمایت غرب به سرکردگی کاخ سفید به فعالیت خود درسراسرمنطقه خاورمیانه و جهان ادامه می دهند.
فرانسه ازسال 2001 تاکنون عامل ناامنی درافغانستان و منطقه است.
درفرانسه قانون وجود ندارد.
درفرانسه عدالت وجود ندارد.
فرانسه باید ازمردم ایران عذرخواهی کند.
1- تحریم های و تهدید های فرانسه جنایتکارشماره یک تاثیری درسیاست ما نخواهد داشت.
2 - ازکسی برای قدرت دفاعی خود اجازه نمی گیریم.
3 - برای هرسربازفرانسوی یک موشک کنارگذاشت.
4 - ایران به فرانسه داد/ برد موشک ها را افزایش می دهیم.
5 - مقابله با فرانسه را ادامه می دهیم.
6 - دولت های تحریم کننده حامی تروریست هستند.
7 - دولت های که چنین تحریم را اعمال می کنند، خود تروریست پرور وحامی تروریست درسراسرجهان هستند.
8 - ملت ایران به کشوری باج نمی دهد.
9 - مردم ایران قادراست درمقابل تحریم ها بایستد.
10 - ایستادگی مردم ایران درمقابل تحریم های آمریکا ومتحدانش!
11- تحریم های جدید آمریکا ومتحدانش ضد حقوق بشر و جنایت آشکاراست.
12 - مردم ایران باید قاطعانه دربرابرتحریم های و تهدید آمریکا و متحدانش بایستد.
13 - تحریم های آمریکا ومتحدانش علیه غیرقانونی است.
14 - تحریم های آمریکا و متحدانش ضد علیه ایران نقض حقوق بشراست.
15 - تحریم آمریکا و متحدانش علیه ایران اقدامی بی شرمانه است.
16 - موشک های ایران قابل مذاکره نیست و ربطی به قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد ندارد.
17 - آمریکا ومتحدانش ازسال 1357 تاکنون درسایه سکوت سازمان های بین المللی به شکل مستقیم درامورداخلی ایران دخالت و مداخله می کنند و همچنان نیزادامن می دهند.
18 - تحریم های آمریکا ومتحدانش علیه ایران، اقدامی تروریستی است.
آمریکاجنایتکارشماره یک ایران را تحریم کرد! آمریکا جنایتکارشماره یک بازهم به حامیان اصلی تروریسم مانند عربستان سعودی، امارات، بحرین و... درجنگ یمن تسلیحات می فروشد.
فرانسه جنایتکارشماره یک ایران را تحریم کرد! فرانسه جنایتکارشماره یک بازهم به حامیان اصلی تروریسم مانند عربستان سعودی، امارات، بحرین و... درجنگ یمن تسلیحات می فروشد.
4 بارازدواج زن فرانسوی با تروریست های داعش مورد حمایت مدعیان حقوق بشر به سرکردگی کاخ سفید درسایه سکوت سازمان های به اصطلاح بین المللی!
آمریکا و متحدانش ازسال 2001 تاکنون به هیچ وجه با تروریسم، القاعده، طالبان و دیگر گروه های تروریستی مبارزه نکردند.
حضورآمریکا و کشورهای اروپایی درمنطقه غیرقانونی بوده است.

در پی ادامه آدم کشی سعودی‌ها در یمن؛
اعتراض نمایندگان مجلس فرانسه به فروش اسلحه به ریاض
نمایندگان مجلس فرانسه امروز وزیر نیرو‌های مسلح این کشور را در ارتباط با ادامه فروش اسلحه و مهمات به عربستان سعودی بازخواست کردند

تاریخ: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۱

نمایندگان مجلس فرانسه امروز وزیر نیروهای مسلح این کشور را در ارتباط با ادامه فروش اسلحه و مهمات به عربستان سعودی بازخواست کردند.
ژان-پی لوک نماینده کمونیست سن ماریتیم درباره پهلوگرفتن یک کشتی سعودی در بندر لوهاور فرانسه این سوال را از وزیر دفاع مطرح کرد: فرانسه به نام سیاست پولی اش به فروش اسلحه و مهمات به عربستان سعودی به صورتی مخفیانه ادامه می دهد. شاهد سخن من کشتی دولتی عربستان سعودی است که در بندر لوهاور برای بارگیری قطعات تیربار ساخت فرانسه حضور دارد تا آنها را به بندر سعودی جده منتقل کند. خانم وزیر آیا می توانید در عین شفافیت به نمایندگان مردم درباره نوع بار این کشتی در بندر لوهاور توضیح دهید؟
خانم ژانویو داریوسک وزیر نیروهای مسلح فرانسه در پاسخ گفت: دولت هیچگاه وجود سلاح های ساخت فرانسه را در یمن منکر نشده است و فلوارنس پارلی ( وزیر قبلی) به این موضوع اشاره کرده است و من امروز نیز آن را تکرار می کنم. ما دلیل و برهانی نداریم که ثابت کند این سلاح ها علیه مردم غیر نظامی به کار گرفته می شود. ( تعجب و اعتراض برخی نمایندگان). اگر فکر کنیم که این جنگ وحشتناک و نفرت آور در صورتی که فرانسه به متحدانش عربستان سعودی و امارات عربی متحده سلاح نفروشد به پایان می رسد، این باور غلطی است.
وی در بخش دیگری درباره کشتی باری سعودی در بندر لوهاور گفت: آقای نماینده شما می دانید که لوهاور یک بندر بزرگ فرانسوی است و جای تعجب ندارد که یک کشتی سعودی در آنجا پهلو بگیرد. این یک بندر بزرگ و مرجع است که بسیاری از کشورهای خلیج فارس را پذیرا می شود و به کل منطقه خاورمیانه ( غرب آسیا) نیز خدمات می دهد.

{$sepehr_media_3480267_340_240}
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
0
0
خون‌های به یاد مانده؛
چرا فرانسه به عاملان شهادت 17000 ایرانی پناه داده است؟

به استناد خون 17 هزار شهیدی که از رئیس‌جمهور تا کاسب ساده توسط گروهک تروریستی منافقین به شهادت رسیده‌اند، یک سوال بزرگ در ذهن ایجاد می‌شود که چرا فرانسه بخشی از خاک کشورش را برای پناه دادن، در اختیار این تروریست‌های فراری‌ قرار داده است؟
کارنامه فرانسه، از پناه دادن به منافقین تا خون‌های آلوده + تصاویر

گروه جنگ نرم مشرق- با پایان یافتن مذاکرات و اعلام به نتیجه رسیدن جمع‌بندی مذاکرات در وین و راه افتادن موجی از دیپلماسی‌های فعال کشورهای مختلف و به خصوص غربی با ایران، شاهد شدت یافتن رفت و آمد سران کشورهای غربی به ایران هستیم. رفت و آمدهایی که در برخی موارد باعث بروز تنش‌هایی در بدنه جامعه ایرانی شد.

پیش از همه، فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای رقم زدن آینده‌ای شاید بهتر برای قاره کوچکش، و سبقت گرفتن از شریک آمریکایی خود در همکاری با ایران وارد کشورمان شد و مورد استقبال مسئولین قرار گرفت. در مرحله بعد، این لوران فابیوس است که با چمدانی از آرزوها وارد ایران خواهد شد. خبر ورود وی نه تنها چندان خوشایند مردم ایران واقع نشد بلکه موجی از اعتراضات را علیه او در فضای جامعه ایرانی به راه انداخت.

در این باره باید گفت، شروع این جریان مخالفت از زمانی شروع شد که گزارشی با عنوان «پشت پرده آلوده کردن مردم ایران به ایدز توسط فرانسه» درباره دست داشتن فرانسه در ارسال خون‌های آلوده به ویروس ایدز به ایران و چند کشور دیگر در فضای مجازی منتشر شد. مدتی پس از انتشار این مطلب و منتشر شدن خبر سفر لوران فابیوس به ایران به عنوان متهم دست داشتن در این پرونده، موجی از اعتراضات، فضای مجازی را فرا گرفت تا حدی که برخی رسانه‌های غربی از جمله فرانس24 نیز نسبت به این واکنش‌های اجتماعی در ایران ساکت نماندند و آن را پوشش دادند. این رسانه‌ها این مطلب را عنوان «فابیوس در تهران مورد استقبال قرار نمی‌گیرد» در خروجی خود قرار دادند.

از سویی دیگر و فراتر از آن باید گفت که فرانسه به عنوان یکی از اعضای گروه 1+5 که در مذاکرات با ایران مشارکت فعال داشت و البته همواره جای خالی رژیم صهیونیستی را با تمام وجود پر می‌کرد، به غیر از آنچه که در بالا ذکر شد، خیانت‌های دیگر و البته بزرگتری را در حق مردم ایران روا داشته و آن چیزی نیست جز پناه دادن به یکی از خونریزترین گروهک‌های تروریستی در جهان یعنی گروهک تروریستی منافقین یا همان گروهک مجاهدین خلق.

قرارگاه اروپایی سازمان مجاهدین خلق در نزدیکی شهرک حومه‌ای اورسورواز Auvers-sur-Oise در استان سرژی پونتواز Cergy-Pontoise در کشور فرانسه از زمان پیدایش خود با تأیید دولت وقت فرانسه نقش مقر سرفرماندهی جنگ مسلحانه این سازمان علیه جمهوری اسلامی را به اشکال مختلف ایفا کرده است. این مکان به نوعی نقشی که پادگان اشرف در عراق ایفا می‌کند را در اروپا برای گروهک منافقین به عهده دارد. بعد از سقوط دیکتاتوری صدام حسین در عراق نقش این پادگان دو چندان شد.
کارنامه فرانسه، از پناه دادن به منافقین تا خون‌های آلوده + تصاویر
موقعیت جغرافیایی شهرک منافق‌نشین در فرانسه

پادگان مریم رجوی در فرانسه در عین حالی که تنظیم‌کننده مناسبات داخلی (درون تشکیلاتی) سازمان است، روابط بیرونی را نیز تنظیم می‌نماید و مسئولیت تمامی اتفاقاتی که از ناحیه منافقین (چه در پادگان اشرف در عراق و در هر نقطه دیگر جهان) به وقوع می‌پیوندد به عهده این مقر می‌باشد.

بنابراین پادگان مریم در استان سرژی پونتواز در کشور فرانسه مشابه پادگان اشرف در استان دیاله در کشور عراق یک مقر ژئوپلیتیک (تشکیلاتی، نظامی، سیاسی، تبلیغی، نیرویی، مالی، و . . .) از بیرون و یک مقر کنترل نیروها (ایدئولوژیک) از درون به حساب می‌آید که هر دو مقر البته تأثیرات مخربی بر محیط خود علاوه بر ساکنین اصلی خود داشته‌اند.

از سوی دیگر دفتر دادستانی پاریس در شهریور ماه سال جاری تایید کرد که پرونده موجود در دستگاه قضایی این کشور علیه 9 تن از اعضای گروهک تروریستی منافقین مختومه اعلام شد. قضات فرانسوی آقای Marc trevidic و خانم Jean duye که مسئول پرونده مریم رجوی بودند، این پرونده را در حالی که می‌توانست به یکی از بزرگترین پرونده‌های تروریستی جهان بدل شود، در کمال ناباوری مختومه اعلام کردند.
کارنامه فرانسه، از پناه دادن به منافقین تا خون‌های آلوده + تصاویر

چندی پیش نیز صدای آمریکای فارسی در گزارشی نوشت: گردهمایی سالانه گروهک تروریستی منافقین با عنوان «گردهمایی سالانه مقاومت ایران» در حومه شمالی پاریس برگزار شد. هواداران و اعضای سازمان مجاهدین خلق در این تجمع حاضر شدند. شعار این تجمع اتحاد در برابر اسلام‌گرایی افراطی و تروریسم و تغییر رژیم در ایران بود. شماری از شخصیت‌های آمریکایی، نظیر جان بولتون و همچنین شخصیت‌هایی از آلمان و فرانسه از جمله برنارد کوشنر، وزیر خارجه پیشین این کشور از سخنرانان این مراسم بودند.

لذا باید دانست که با همه شدتی که موج مخالفت‌ها رسانه‌ای با ورود لوران فابیوس به تهران داشت، مردم ایران هرگز خیانت گروهک تروریستی منافقین و در کنار آن همکاری فرانسه در پناه دادن به آن‌ها را فراموش نخواهد کرد.
کارنامه فرانسه، از پناه دادن به منافقین تا خون‌های آلوده + تصاویر

به زعم تمام مدارک و شواهدی که از تروریست بودن این عده در دست است و به استناد خون 17هزار نفر شهیدی که از رئیس‌جمهور تا کاسب ساده توسط این‌ها به شهادت رسیده‌اند، یک سوال بزرگ در ذهن ایجاد می‌شود و آن اینکه دولت فرانسه با همه ادعایی که در مبارزه با تروریسم دارد، چرا بخشی از خاک کشورش را پناه‌گاهی برای تروریست‌های فراری‌ای قرار داده است که حتی اکنون هم دست از اقدامات خود برنمی‌دارند؟

با توجه به همه آنچه که در بالا ذکر شد، فابیوس، این دوست خوب صهیونیست‌ها و رفیق شفیق سعودی‌ها، آمده است تا شاید بتواند آبروی از دست رفته کشور خود را در مصاف با منافع ملی ایران به جوی بازگرداند؛ و احتمالا غافل از آنکه فرانسه به عنوان یکی از سرسخت‌ترین دشمنان جمهوری اسلامی طی سال‌های اخیر، باید هزینه‌های زیادی را برای دوستی با ایران بپردازد.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: