کد خبر: ۸۱۱۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱
تعداد بازدید: ۴۲۷
کامیابی‌نیا در روز 11 اردیبهشت در دقیقه 11 با شماره 11 گلزنی کرد تا به رکورد مهاجم اسبق پرسپولیس هم برسد.
به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز، تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در چارچوب هفته بیست و هشتم رقابت‌ های لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف پرسپولیس تهران رفت که در پایان به تساوی یک بر یک رسید. کمال کامیابی نیا برای سرخ پوشان گلزنی کرد.  

 

پس از گلزنی هافبک شماره 11 پرسپولیس در دقیقه 11 روز 11 اردیبهشت 1398، او دست‌های خود را به نشانه خوشحالی بالا برد و سپس همراه با مهدی ترابی و ... رو به دوربین اصحاب رسانه احترام نظامی گذاشت و به لوگو پرسپولیس روی پیراهن بوسه زد.

 

 

او با گلزنی رودرروی تراکتورسازان، در تقابل با تیم تبریزی 3 گله شد و در کنار مهدی سیدصالحی، به بهترین گلزن تقابل این 2 تیم در تاریخ لیگ برتر لقب گرفت.با این نتیجه، پرسپولیس همچنان با 58امتیاز در صدرجدول قرار دارد و شانس نخست قهرمانی محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: