کد خبر: ۸۱۱۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹
تعداد بازدید: ۳۰۲
آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان فرمودند: تمدن، متکی به فرهنگ است. اگر فرهنگ قوی و غنی نباشد تمدن به‌وجود نمی‌آید. اینجاست که اهمیت سند ۲۰۳۰ معلوم میشود؛ لُب کلام این سند این است که نظام آموزشی ما باید سبک زندگی و فلسفه‌ی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک بیاموزد. یعنی شما معلمان در کلاس درستان برای غرب، سرباز درست کنید.
رهبر معظم انقلاب: می‌خواهند با اجرای سند ۲۰۳۰ برای آمریکا و انگلیس، سرباز و رعیت درست کنند/ روحیه انقلابی ملت بود که حکومت پهلوی را سرنگون کرد؛ رضاخان اگر غیرت داشت، وقتی انگلیسی‌ها گفتند برو، نمیرفت/ عده‌ای می‌خواهند آموزش و پرورش را به دلایل مختلف سیاسی، بی قدر و قیمت کنند؛ این بی‌انصافی است

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه روز معلم در دیدار هزاران نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور با تجلیل از معلمان، به بیان تذکرات و توصیه های مهمی درباره مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله تکریم و معیشت معلمان پرداختند و با تأکید بر لزوم اجرای سند بسیار مهم تحول در آموزش و پرورش، گفتند: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه یک ملت یعنی سرمایه انسانی، پایه‌ریزان تمدن نوین، جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی سوادی و سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند.


به گزارش خبرداغ به نقل از «انتخاب»؛ حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار با تبریک روز معلم به همه معلمان کشور، یاد آیت الله شهید مطهری را گرامی داشتند و گفتند: شهید مطهریِ عزیز به معنای واقعی، یک معلم دلسوز بود که با فکر و بیان قوی، رسوخ اندیشه‌های عمیق اسلامی را در ذهن جوانان دنبال می‌کرد و شهادت او در این راه، به منزله امضای قطعی خداوند متعال بر کارنامه آن بزرگوار بود.


رهبر انقلاب اسلامی، نقش معلم و آموزش‌وپرورش را یک نقش اساسی برشمردند و خاطرنشان کردند: مهمترین سرمایه برای یک ملت، سرمایه انسانی است، زیرا کشوربدون سرمایه انسانی مانند برخی از کشورهای پولداری است که ثروت آنها به صورت سفاهت‌آمیز در اختیار دستهای خائن به بشریت قرار می‌گیرد، همچنان‌که در دوران طاغوت نیز ایران بر روی دریای نفت بود اما بیگانگان بر این منابع مسلط شدند و با آن، تمدن و کارخانه‌های خود را ساختند و از نفت ما برای پیروزی در جنگهای خود استفاده کردند.


ایشان احساس احترام خود به قشر شریف و محترم معلم را یک باور حقیقی و برخاسته از نقش تمدن‌ساز معلمان خواندند و افزودند: معلمان، پایه‌ریزان تمدن نوین، و جهادگرانِ در میدان کارزار با جهل و بی‌سوادی هستند که برای جامعه و نسلِ جوان آن، هویت‌سازی فرهنگی می‌کنند.


حضرت آیت الله خامنه‌ای، هویت قوی، فرهنگ غنی و فکر و اندیشه صحیح را پایه‌های اصلیِ ساخت تمدن دانستند و از همین زاویه در خصوص سند ۲۰۳۰ و علت اصرارهای آشکار و پنهان بیگانگان برای تحکیم آن بر مناسبات کشورها از جمله کشورهای اسلامی و ایران، نکات مهمی خطاب به مسئولان گوشزد کردند.


رهبر انقلاب اسلامی گفتند: جان کلام در سند ۲۰۳۰ که فصل مهمی از آن به آموزش‌وپرورش اختصاص دارد، این است که نظام آموزشی باید جوری تنظیم شود که فلسفه، سبک زندگی و مفهوم حیات بر اساس مبانی غربی به کودکان و نوجوانان آموزش داده شود.


ایشان در تبیین این واقعیت افزودند: غربی‌ها انتظار دارند معلمانِ متدین ما که علاقه‌مند به آینده کشور هستند، در کلاس درس خود برای آنها سرباز تربیت کنند، تا دانش‌آموز ما سرباز و رعیت همان وحشی‌های کروات‌زده‌ی ظاهرسازی شود که به راحتی آدم می‌کشند و به آدمکش‌ها کمک می‌کنند.


حضرت آیت الله خامنه‌ای در ادامه، خدمات معلمان در طول سالهای پس از انقلاب را خدماتی بزرگ و ثمربخش برشمردند و با انتقاد از کسانی که غیرمنصفانه و با اغراض سیاسی، درصدد بی‌قدر و قیمت کردن آموزش‌وپرورش هستند، گفتند: البته آموزش‌وپرورش با نقطه مطلوب فاصله دارد که باید با کار و تلاش، نواقص و معایب را برطرف کرد اما وضعیت امروزآموزش‌وپرورش با وضع اسف‌بار آن در قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.


رهبر انقلاب اسلامی با بیان نمونه‌هایی از کارهای بزرگ آموزش‌وپرورش در سالهای پس از انقلاب، خاطرنشان کردند: «دانشمندانی که کشور را در شاخه‌های مختلف علمی همچون فناوری نانو جزو رتبه‌های برتر دنیا قرار داده‌اند»، «هزاران دانش‌آموز و معلم شهید، و نسل سوم و چهارم انقلاب که با وجود زمینه‌های گوناگون برای مفاسد اخلاقی در دنیای امروز، با انگیزه مجاهدت، محکم و استوار در مقابل دشمن می‌ایستد و برای اعزام به دفاع از حرم اصرار می‌کند»، «جوانان فعال در اردوهای جهادی و دلدادگان به معنویات و اهل دعا، توسل و پیاده‌روی اربعین» در همین آموزش‌وپروش تربیت شده‌اند، بنابراین نباید آموزش‌وپرورش دوره انقلاب را دست‌کم گرفت.


رهبر انقلاب در تبیین وضع مطلوب آموزش و پرورش تأکید کردند: آموزش و پرورش باید انسان هایی «دانا، توانا، خردمند، پرهیزکار، پاکدامن، کارآمد، شجاع، هوشیار و اهل اقدام» تربیت کند که اگر چنین شود، همان آرزویی که بارها بیان کرده ام محقق می شود و ایران عزیز به جایگاهی می رسد که تا پنج دهه بعد، هر کسی در هر جای جهان بخواهد از مرزهای جدید علم آگاه شود باید زبان فارسی یاد بگیرد.


ایشان رسیدن آموزش و پرورش به وضع مطلوب و تربیت جوانانی با ویژگی های یاد شده را پایه اصلی «ایران سربلند فردا» و «اساس ایجاد تمدن نوین اسلامی» خواندند.


حضرت آیت الله خامنه ای در بیان چند تذکر، «سند تحول آموزش و پرورش» را سندی بسیار خوب برشمردند و گفتند: این سند نوعی ریل گذاری است و می تواند این بخش مهم از کشور را به سرمنزل مقصود برساند.


رهبر انقلاب ابلاغ این سند را لازم اما ناکافی دانستند و با اشاره به ضرورت آشنایی و آگاهی بدنه آموزش و پرورش با این سند تأکید کردند: باید با جدیت، تحقق سند تحول را پیگیری کرد که این امر، روحیه انقلابی می خواهد.


حضرت آیت الله خامنه ای با انتقاد شدید از کسانی که با قلم یا بیان یا اَشکال دیگر درصدد تضعیف روحیه انقلابی در میان مردم و جوانان هستند، افزودند: روحیه انقلابی به منزله جان و روح این ملت است و خداوند از کسانی که در این مسئله تشکیک و آن را تضعیف کنند، نخواهد گذشت.


ایشان با یادآوری نجات ایران از زیرپای حکومت دست نشانده بیگانگان تأکید کردند: مؤسس رژیم پهلوی را انگلیسی ها آوردند و وقتی او را نخواستند، به او دستور ترک کشور دادند و رضاخان هم در اوج بی غیرتی و ذلت و خفت، این دستور را پذیرفت. آیا برای یک ملت، ننگ و سرافکندگی بیشتر از این امکان پذیر است که رئیس کشورش را بیگانگان بیاورند و هر وقت نخواستند با تحقیر او را بردارند؟


ایشان افزودند: محمدرضا پهلوی را هم انگلیسی ها و امریکایی ها روی کار آوردند و او هم در مقابل، کشور را به خدمت آنها درآورد اما انقلاب، ایران عزیز را از زیر پای این انسانهای حقیر و پست و ظالم بیرون کشید. حالا اگر کسی این روحیه انقلابی را تضعیف کند، آیا خدا او را می‌بخشد؟


حضرت آیت الله خامنه ای تحول در آموزش و پرورش را در گرو روحیه انقلابی خواندند و افزودند: باید بدون ترس و محافظه کاری، به تشخیص و تصمیم رسید و اقدام لازم را نه نمایشی و تشریفاتی، بلکه واقعی و حقیقی انجام داد.


ایشان در همین زمینه افزودند: البته تصمیم و اقدام انقلابی به معنای بی توجهی به نقد عالمانه نیست چرا که استقبال از نقد عالمانه، جزو روحیه انقلابی است.


رهبر انقلاب در ادامه تذکرات در زمینه آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی را بسیار مهم و قلب این وزارتخانه دانستند و افزودند: متون آموزشی که این سازمان تولید می کند، باید منطبق با سند تحول باشد.


ایشان با انتقاد از در نظر گرفته شدن مهلتی ۱۲ ساله برای تطبیق متون درسی با سند تحول گفتند: باید با سرعت و جدیت و در زمانی کوتاه این کار را انجام داد، چرا که امروزه هر «ساعت» در پیشرفت جامعه مهم است.


حضرت آیت الله خامنه ای «گنجانده شدن مناسب و صحیح و ظریف پیامها و معارف انقلاب در همه متون آموزشی و پرورشی» را ضروری خواندند و خاطرنشان کردند: سازمان پژوهشی و برنامه ریزی باید از لحاظ انسانهای دانا، آگاه، خوشفکر، متدین و انقلابی غنی شود.


تذکر دیگر حضرت آیت الله خامنه ای به مسئولان آموزش و پرورش «افزایش بیشتر دانشجویان و ارتقای کیفیت دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی» بود.


ایشان خاطرنشان کردند: در این مراکز باید معلمانی تربیت شوند که به معنای حقیقی کلمه، معلم و تعلیم دهنده دین و تقوا و انقلاب باشند.


رهبر انقلاب، «مدارس استعدادهای درخشان» و «نخبه پروری در کشور» را بسیار مهم برشمردند و با تأکید بر تقویت هرچه بیشتر این مدارس گفتند: جایگاه ایران در المپیادهای جهانی باید حفظ شود و تنزل رتبه های کشور در برخی المپیادها از جمله ریاضی، فیزیک، شیمی و رایانه جبران شود و کشور و ملت به المپیادی های جوانی که رتبه های جهانی کسب می کنند، افتخار کند.


حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به توصیه مکررشان درباره «نشاط و سرزندگی» در محیطهای دانش آموزی گفتند: البته برخی از این موضوع برداشت ناصحیح و سطحی می کنند، نشاط و سرزندگی یعنی برنامه های ورزشی یا فوق برنامه های جذاب به‌گونه ای باشد که جوان، با انگیزه، پرانرژی و پرامید به درس و کار مشغول باشد.


ایشان با انتقاد از برخی برنامه ها در بعضی مدارس به بهانه نشاط و سرزندگی افزودند: گاهی اوقات فشارهای درسی در مدارس و در آموزشگاههایی که به دنبال قبولی بیشتر در کنکور یا به دست آوردن رتبه های بالا هستند، جوان را پژمرده و افسرده می کند که باید برای حل این مسائل فکر و تدبیر و اقدام کرد.


توصیه دیگر رهبر انقلاب به مسئولان آموزش و پرورش، فکر و تصمیم دقیق کارشناسی درباره کنکور بود.


ایشان گفتند: دانشگاهها می گویند در سالهای اخیر صندلی خالی هم داشته اند، لازم است کارشناسان با بررسی عمیق درباره «بودن یا نبودن کنکور، ادامه آن به شکل فعلی یا تغییر آن»، تصمیم گیری کنند و مسئولان مربوط این تصمیمات را اجرا کنند.


حضرت آیت الله خامنه ای «معاونت پرورشی» را از بخش های بسیار مهم آموزش و پرورش برشمردند و با ابراز خرسندی از اقداماتی که در این زمینه انجام شده است، افزودند: البته در ساختار، نیروی انسانی پرانگیزه و منابع مالی نقص هایی وجود دارد که وزیر محترم باید دنبال کند تا معاونت پرورشی به معنای حقیقی آن محقق شود.


حضرت آیت الله خامنه ای سپس به دو نکته مهم درباره معیشت معلمان و وضع دانش آموزان سیل زده پرداختند.


ایشان تأکید کردند: معلمان محترم، شریف و آبرودار هستند و عزت نفس آنان در مسئله معیشت باید محفوظ بماند.


رهبر انقلاب با اشاره به سوءاستفاده برخی عناصر سیاسی یا بیگانگان از مسائل معیشتی معلمان گفتند: آنها می خواهند از این نقطه ضعف برای مقاصد خود بهره برداری کنند اما قطع نظر از این سوءاستفاده، باید درباره درآمد معلمان به‌گونه‌ای عمل کرد که عزت نفس آنان حفظ شود.


ایشان درباره دانش آموزان مناطق سیل زده نیز گفتند: این دانش آموزان حتی تا هنگامی که مدارس آنها با همت دولت و مردم و کمکهای قابل تقدیر خیرین مدرسه ساز تعمیر و ساخته شود نباید از درس و تحصیل عقب بمانند.


حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه سخنانشان، باطل کردن معارضه دروغین «علم و دین» را از افتخارات دستگاههای علمی، آموزشی و پژوهشی کشور برشمردند و افزودند: قدرتمندان مادی دنیا چندین قرن برای القای تعارض دین با علم تلاش کردند اما در جمهوری اسلامی پرچم دین از همه جای دنیا برافراشته تر است و کشور از لحاظ علمی نیز جزو کشورهای پیشرفته محسوب می شود.


رهبر انقلاب فعالیت هزاران محقق، متفکر و دانشمند عمدتاً جوان و غالباً متدین در کشور را یادآوری کردند و افزودند: این نخبگان عزیز با هویت «ایرانیِ سربلند» و هویت دینی و اسلامی مشغول تحقیق و نوآوری و ابتکار و پیشرفت علمی هستند که این حرکت نشاط انگیز باید همچنان با قدرت ادامه داشته باشد.


حضرت آیت الله خامنه ای برخورداری نوجوانان و جوانان ایرانی از مهارت تبدیل علم به عمل را بسیار مهم و پربرکت خواندند و گفتند: مهارت آموزی باید از مدارس و دبیرستان ها شروع و پیگیری شود.


رهبر انقلاب در آخرین بخش سخنانشان به آرایش جنگی دشمن و تهاجم آنان در زمینه های اقتصادی، سیاسی، نفوذ اطلاعاتی و ضربه زدن بوسیله فضای مجازی اشاره کردند و افزودند: امریکا و صهیونیزم در همه ابعاد در حال برنامه ریزی و اقدام هستند البته این مختص دولت فعلی امریکا نیست، قبلی ها هم همین کارها را با دستکش مخملین انجام می دادند اما کمکی که رئیس جمهور فعلی امریکا به ما کرده این است که این دستکش را درآورده و همه آن چدن پنهان در زیر دستکش امریکایی ها را می بینند.


ایشان تأکید کردند: در مقابل آرایش جنگی دشمن علیه ملت ایران، ملت هم باید آرایش جنگی بگیرد و همه مسئولان، آحاد ملت و افراد توانا و نخبه در هر زمینه ای مشغول کارند با احساس مسئولیت و آمادگی وارد میدان شوند.


ایشان افزودند: دشمن علی الظاهر در زمینه نظامی آرایش جنگی ندارد که البته نظامیان ما حواسشان جمع است.


حضرت آیت الله خامنه ای، حفظ وحدت را به ویژه در شرایط فعلی، بسیار لازم خواندند و تأکید کردند: همه مراقب باشند بخاطر اختلاف سلیقه های کوچک مقابل هم قرار نگیرند چرا که اقتدار ملت در گرو اتحاد آحاد مردم، گروههای اجتماعی، اقوام مختلف و وحدت متقابل مسئولان و مردم است.


ایشان افزودند: به فضل الهی توطئه ها و تدابیر دشمن با وجود همه تبلیغات وسیع برای مشغول کردن ذهن ها و مخلوط کردن صحنه، به ضرر خود او تمام می شود.


رهبر انقلاب تأکید کردند: بدون تردید جوانان عزیز ایران سرافراز، شکست امریکا و به زانو درآمدن صهیونیزم و عزت و عظمت نهایی ملت ایران را مشاهده خواهند کرد.


پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای بطحایی وزیر آموزش‌وپرورش گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این وزارتخانه در خصوص عملیاتی کردن سند تحول، تعمیق و معرفی سند تحول در بدنه آموزش‌وپرورش، توسعه عدالت آموزشی، اولویت دادن به افزایش کیفیت مدارس دولتی و جلوگیری از طبقاتی شدن آموزش‌وپرورش، و تلاش برای توسعه کمّی و کیفی دانشگاههای تربیت معلم بیان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
0
0
آمريكا سركرده تروريست‌هاي جهان است
ترامپ پاسخ دهد آيا دولت و ارتش متجاوز آمريكا كه بدون اجازه دولت‌ها و ملت‌هاي جهان در امور داخلي آن‌ها دخالت و به سرزمين‌هايشان لشكركشي مي‌كنند، تروريست‌ هستند يا سپاه پاسداران انقلاب اسلامي كه به تقاضاي دولت‌هاي دوست و قانوني برخي كشورها در خاك آن‌ها با تروريست‌هاي خونخوار مانند داعش مبارزه كرده‌اند و آن‌ها را شكست داده‌اند؟ وظيفه رسانه‌هاي گروهي است كه اين موضوع را در سطح ايران و جهان مطرح كنند و حقايق مربوط به تروريسم جهاني به سركردگي آمريكا را به اطلاع ملت‌ها برسانند.

فهرست اقدامات تروریستی ۱۰۰ سال اخیر آمریکا
تولید، حمایت، همزیستی و مدیریت تروریسم براساس اسناد تاریخی یکی از وجوهات ممیزه سیاست خارجی آمریکا در روابط با ملل و دُوَل خارجی است. آنچه تاریخ در خود ثبت و مقامات آمریکایی به آن اذعان دارند مشخص می کند که منبع و مصدر تروریسم جایی غیر از منطقه خاورمیانه است.
همزمان با سالگرد هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران توسط ناو جنگی آمریکا در آبهای خلیج فارس، دولت ین کشور در قالب سند راهبرد نظامی آمریکا در سال ۲۰۱۵، جمهوری اسلامی ایران را به حمایت از تروریسم در جهان متهم کرد. مسئله ای که گرچه موجب تمسخر بسیاری از کارشناسان شد اما در کشاکش مذاکرات هسته ای پنج بعلاوه یک با ایران نشان داد آمریکایی ها به هیچ وجه بنای دوستی با هیچ دولت و ملتی جز از زاویه نگاه ارباب رعیتی ندارند و اساسا خوی استعماریشان اصلاح شدنی نیست.
انتشار این سند و ادعای جدید واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران در حوزه تروریسم موجب شد، کند و کاوی در تاریخ یکصد ساله روابط بین الملل و رفتارهای آمریکا در خصوص کشورهای دور و نزدیک این کشور داشته باشیم. کاوشی که نشان داد واشنگتن ید طولایی در بخش تولید ، صدور و مدیریت تروریسم سازمان یافته درجهان دارد.
با نگاهی به عملکرد دولت آمریکا حداقل از یک قرن پیش تا کنون شاهد آن هستیم که هر زمان اقدامات تروریستی دولت این کشور در سطح جهان افزایش بیشتری می یابد به همان میزان هم فعالیت سازمان ها و موسسات رسمی و وابسته آن (نظامی- سیاسی) برای متهم کردن کشورهای دیگر به حمایت از تروریسم گسترش می یابد.
جهان طی نیم قرن گذشته به دریافت نصیحت های دلسوزانه وایضا پدرانه! وسمت وسو دادن های آمریکا در زمینه های مربوط به دمکراسی و حقوق بشر عادت کرده بود که طی چند سال گذشته مبارزه با تروریسم هم به آن اضافه شده است.
به هر شکل از دیدگاه سیاستگذاران کاخ سفید، واشنگتن پیشروی کشورهای جهان در این چنین مسایلی محسوب می شود در حالیکه به اعتراف بسیاری از تحلیلگران بزرگ اگر آمریکا بخواهد خود را در یک مسئله در صف اول و پیشقراول تمامی کشورهای جهان بداند باید آنرا در سردمداری تروریسم جهانی جستجو کند.
این توصیف جمله ای شعاری یا نشات گرفته از یک رویکرد واکنشی نیست بلکه تحلیلی است که نوام چامسکی تحلیلگر برجسته آمریکایی روز ۲۱ اکتبر سال گذشته در مقاله ای که در پایگاه اینترنتی “انفرمیشن کلیرنگ هاوس” منتشر شد، اعلام نمود.
چامسکی در این مقاله خود به بخش های از تحقیق سازمان اطلاعات روسیه در رابطه با عاملان پشت پرده عملیات تروریستی بزرگ انجام گرفته در جهان که در روزنامه پراودا منتشر شده بود، استناد کرد. تحقیقی که نشان می داد اکثر این اقدامات تروریستی به نحوی به عواملی از آمریکا منتهی می شوند زیرا برای ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور نیز جای سئوال داشت که این حجم بزرگ از عملیات تروریستی توسط چه سازمان یا طرفی ساماندهی وهدایت می شوند که سازمان اطلاعات روسیه نیز به آن پاسخ داد.
شاید به این مسئله نیز به دید موضع گیریهای شرق وغرب ورسوبات باقی مانده از جنگ سرد و تلاش روسیه برای بازگشت به جایگاه قدرت جهانی تفسیر شود اما اگر شماره ۱۴ اکتبر سال گذشته روزنامه نیویورک تایمز را مطالعه کنید به طور حتم خواهید دید که تیتر اول آن به گزارشی اختصاص یافته بود که عملیات تروریستی (موفق وناموفق) سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بنا به درخواست کاخ سفید را لیست کرده است.
از نکات جالب در این گزاش آن است که در مقدمه آن تاکید شده است این گزارش بنا به درخواست باراک اوباما رئیس جمهور برای مشخص شدن تعداد عملیاتی که با هزینه دولت در کشورهای خارجی انجام گرفته و بررسی دلایل شکست عملیات های ناکام صورت پذیرفته است تا به پویایی چنین اقداماتی در آینده کمک شود!
به هر شکل در هر دوره ای تعدادی از کشورهای یاغی وجود دارند که دولت آمریکا بر خود واجب! می داند تا به جنگ با آنها بپردازد وآنها را مورد سرکوب قرار دهد.
با بررسی اقدامات دولت آمریکا از سومالی درآفریقا تا نیکاراگوئه درآمریکای لاتین واقدامات این کشور در کوبا تا عملیات صورت گرفته در خاورمیانه از افغانستان گرفته تا عراق ، سوریه ، لبنان و در صدر آن عملیات تروریستی انجام گرفته در جمهوری اسلامی ایران چنان حجم بزرگی از اقدامات را به خود اختصاص می دهد که حتی لیست کردن مشخصات این عملیات وتاریخ انجام آن نیز حجم زیادی از زمان را خواهد گرفت.
اما بی تردید تجاوز ناکام به جمهوری اسلامی ایران وزمین گیر شدن متجاوزین درطبس ، حمله تروریستی ۳ جولای ۱۹۸۸ به هواپیمای مسافربری ایرانی که منجر به شهادت ۲۹۰ شهروند غیر نظامی از جمله ۶۶ کودک ونوزاد ، حملات هوایی پهبادهای آمریکایی به تجمع مردم افغانستان ویمن به ویژه به خاک وخون کشیدن عروسی های آنها که بارها ومتعمدانه تکرار شده است واز آن مهمتر جوخه های مرگی که در سال ۱۹۸۱ در کشورهای آمریکای لاتین تاسیس واز سال ۲۰۰۵ در منطقه خاور میانه نیز کلید زده شد وامروز شاهد اوج جنایات آن در عراق وسوریه هستیم ، اقداماتی است که هرگز از اذهان عمومی پاک نخواهد شد.
در اینجا این پرسش مطرح می شود برای کشوری که تنها ۲۳۹ سال از تاریخ حیاتش می گذرد و ۹۳ درصد از این عمر خود یعنی ۲۲۲ سال آنرا در جنگ وتجاوز به کشورهای مختلف در سرتاسر جهان سپری کرده ودوست ودشمن از اقدامات تروریستی اش آگاهی دارند دیگر جایی برای متهم کردن دیگران باقی مانده است؟
در ذیل به طور تیتر وار به شماری از اقدامات تروریستی و به عبارت دیگر تروریسم دولتی آمریکا در یک قرن اخیر که در برگ های تاریخ به ثبت رسیده جهت تنویر اذهان مخاطبان گرامی و یاداوری آنچه شاید کمتر به گوش نسل حاضر رسیده است را مرور می کنیم. بدیهی است که ممکن است برخی از اقدامات آمریکا در قالب اقدام تروریستی مستقیم یا غیر مستقیم به دلایل مختلف در این فهرست از قلم افتاده باشد.
۱۹۰۱ — ورود مستقیم نیروهای آمریکایی به کلمبیا
۱۹۰۲ — حمله به پاناما
۱۹۰۴ — ورود نیروهیا آمریکایی به کره و مغرب
۱۹۰۵ — ورود نیروهای آمریکایی به هندوراس علیه انقلاب این کشور
۱۹۰۵ — حمله به مکزیک (در کمک به دیکتاتور وقت بورویریو دمازبرای سرکوب قیام مردمی این کشور)
۱۹۰۷ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۰۷ — ورود نیروهای آمریکایی به دومینیکن برای سرکوب انقلاب این جمهوری
۱۹۰۷ — نیروهای آمریکایی در جنگ میان هندوراس و نیکارگوا مشارکت کردند
۱۹۰۸ — نیروهای آمریکایی در خلال انتخابات پاناما در این کمشور مداخله کردند
۱۹۱۰ — آمریکا نظامیان خود را برای سرکوب کودتا علیه حکومت نیکاراگوا به این کشور گسیل داشت
۱۹۱۱ — ورود نظامیان آمریکایی به هندوراس برای حمایت از کودتا به رهبری مانوئل بونیلا بر ضد رئیس جمهور منتخب میگل داویا
۱۹۱۱ — سرکوب قیام ضد آمریکایی در فیلیپین
۱۹۱۱ — مداخله در چین
۱۹۱۲ — حمله و اشغال کوبا
۱۹۱۲ — حمله به پاناما
۱۹۱۲ — حمله به هندوراس
۱۹۱۲ — ۱۹۳۳ — اشغال نیکاراگوا . از این زمان نیکاراگوا به مستعمره ای برای احتکار شرکت های آمریکایی تبدیل شد. در سال ۱۹۱۴ عهدنامه ای در واشنگتن به امضا رسید که براساس ان ایالات متحده آمریکا اجازه می یافت کانالی را میان دو اقیانوس از طریق خاک نیکاراگوا احداث کند و براساس همین عهدنامه چامرور به عنوان رئیس جمهور نیکارگوا نیز تعیین می شد. علاوه براین عهد نامه موافقت نامه های دیگری هم به امضا رسید که هرچه بیشتر دولت و ملت نیکاگوا را به سوی بردگی بیشتر برای آمریکا هدایت می کرد.
۱۹۱۴ — ۱۹۳۴ — هائیتی. نیروهای آمریکایی پس از وقوع چندین انقلاب در هائیتی وارد این کشور کرد و به مدت ۱۹ سال هائیتی تحت اشغال آمریکا در آمد
۱۹۱۶ — ۱۹۲۴- اشغال جمهوری دومینکن به مدت ۸ سال
۱۹۱۷ — ۱۹۳۳ — اشغال کوبا.
۱۹۱۷ — ۱۹۱۸ — مشارکت در جنگ جهانی اول
۱۹۱۸ — ۱۹۲۲ — مداخله در روسیه
۱۹۱۸ — ۱۹۲۰ — ورود نظامیان آمریکایی به پاناما
۱۹۱۹ — ورود نظامیان آمریکایی به کاستاریکا
۱۹۱۹ — حمله به هندوراس
۱۹۲۰ — حمله به گواتمالا
۱۹۲۱ — حمایت آمریکا از گروههای مسلحی که برای براندازی کارلوس گیریرو تلاش می کردند
۱۹۲۲ — مداخله در ترکیه
۱۹۲۲ — ۱۹۲۷ — ورود نظامیان آمریکایی به چین
۱۹۲۴ — ۱۹۲۵ — حمله به هندوراس
۱۹۲۵ — حمله به پاناما
۱۹۲۶ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۲۷ — ۱۹۳۴ — آمریکا چین را به اشغال در آورد
۱۹۳۲ — حمله به السالوادور
۱۹۳۷ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۴۷ — ۱۹۴۹ — حمله به یونان
۱۹۴۸ — ۱۹۵۳ — حمله به فیلیپین
۱۹۵۰ — حمله به پورتریکو
۱۹۵۰ — ۱۹۵۳ — حمله به کره
۱۹۵۸ — لبنان
۱۹۵۸ — جنگ با پاناما
۱۹۵۹ — نظامیان آمریکایی وارد لائوس شدند
۱۹۵۹ — حمله به هائیتی
۱۹۶۰ — عملیات نظامی آمریکا در اکوادور
۱۹۶۰ — حمله به پاناما
۱۹۶۵ — ۱۹۷۳ — تجاوز خونین به ویتنام
۱۹۶۶ — حمله به گواتمالا
۱۹۶۶ — حمایت نظامی از اندونزی علیه فیلیپین
۱۹۷۱ — ۱۹۷۳ — بمباران لائوس
۱۹۷۲ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۸۰ — عملیات نظامی علیه ایران در طبس موسوم به پنجه عقاب که باشکست مواجه شد
۱۹۸۳ — دخالت نظامی در گرینادا
۱۹۸۶ — حمله به لیبی و بمباران طرابلس و بنغازی
۱۹۸۸ — حمله آمریکا به هندوراس
۱۹۸۸ — حمله به هواپیمای مسافربری ایرانی و قتل عام تمامی ۲۹۰ نفر سرنشین این هواپیما
۱۹۸۹ — نظامیان آمریکایی ناآرامی ها در جزایر ویرجین را سرکوب کردند
۱۹۹۱ — عملیات نظامی گسترده در عراق (جنگ اول خلیج فارس)
۱۹۹۲ — ۱۹۹۴ — اشغال سومالی و انجام خشونت بسیار مفرط علیه شهروندان این کشور
۱۹۹۸ — حمله به سودان . هواپیماهای آمریکایی به بهانه تولید گاز اعصاب یکی از کارخهانه های ساخت دارو را بمباران کردند
۱۹۹۹ — آمریکا با پوشش ناتو جنگی را علیه یوگسلاوی براه انداخت. بمباران این کشور ۷۸ روز به طول انجامید و یوگسلاوی از هم فروپاشید
۲۰۰۱ — حمله و اشغال افغانستان به بهانه تعقیب گروه القاعده
۲۰۰۳ — حمله و اشغال عراق بدون مجوز سازمان ملل
۲۰۱۱ — حمله به لیبی پس از پیروزی انقلاب این کشور و سرنگونی دیکتاتور قذافی
۲۰۱۱ — حمایت از گروههای مسلح تروریستی در سوریه با هدف براندازی نظام منتخب ملت سوریه
۲۰۱۱ — اعلام حمایت از رژیم آل خلیفه درسرکوب قیام مردمی این کشور
۲۰۱۵ — اعلام پشتیبانی از آل سعود در جنگ این کشور علیه انقلاب ملت یمن



1 - حمایت آمریکا جنایتکارشماره یک ازائتلاف سعودی حمایت ازتروریسم است.
2 - وزیر خارجه آمریکا حامی جنایات جنگی ائتلاف سعودی دریمن است.
3 - حملات ائتلاف سعودی دریمن جنایت جنگی و جنایتعلیه بشریت است.
4 - جنایات ائتلاف سعودی دریمن برای جامعه جهانی شرم آوراست.
5 - اقدام وزیر خارجه آمریکا جنایتکارشماره یک به همراه ائتلاف سعودی علیه یمنی ها جنایت جنگی وجنایت علیه بشریت است.
6 - آمریکا جنایتکارشماره یک همچنان به ائتلاف سعودی درجنگ یمن سلاح می کند.
7 - آمریکا جنایتکارشماره یک انواع سلاح های ممنوعه اختیارائتلاف عربی به سرکردگی عربستان قرارداده است.
8 - جنایت جنگی آمریکا دریمن شرم آوراست.
9 - آمریکا شریک جرم جنایات ائتلاف سعودی درجنگ یمن است.
10 - حملات تحت امرعربستان با حمایت آمریکا دریمن جنایات جنگی است.
11- ائتلاف سعودی ازششم فروردین سال 1394 تاکنون غیرنظامیان یمنی را درسایه سکوت سازمان های بین المللی با بمب های ساخت آمریکا، اروپا و اسرائیل می کشد وهمچنان نیزادامه می دهد.
12 - وزیر خارجه آمریکا ازتجاوز ائتلاف سعودی حمایت می کند.
13 - کاخ سفید اگرنگران ثبات منطقه بود مقابل جنایات
ائتلاف سعودی سکوت نمی کرد.
14 - سیاست بی شرمانه وزیر خارجه آمریکا دریمن شرم آوراست.
15 - دونالد ترامپ رئیس جمهوردولت آمریکا جنایتکارشماره یک سگ دست نشانده رژیم کودک صهیونیستی دیگرنمی تواند برجنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی عربستان ومتحدانش درمنطقه و یمن سرپوش بگذارد.
16 - آمریکا ازجنگ دریمن چه می خواهد؟
17 - آمریکا در یمن چه می کند؟
18 - آمریکا در یمن چه می خواهد؟
19 - آمریکا درجنایت های سعودی ها شریک است.
20 - پمپئو جنایتکارجنگی است.
21 - سعودی ها با پشتیبانی آمریکا جنایت می کنند.
22 - چه کسی القاعده را به وجود آورد؟ آمریکا!
23 - القاعده با هدایت آمریکا و عربستان دست به اقدامات تروریستی می زند.
24 - چه کسی داعش را به وجود آورد؟ آمریکا!
25 - داعش با هدایت آمریکا و عربستان دست به اقدامات تروریستی می زند.
26 - کاخ سفید عامل اصلی به وجود آمدن القاعده و داعش بود.
27 - القاعده منتسب به آمریکا وعربستان سعودی است و با مدیریت هدایت وپشتیبانی این دوکشود دست به اقدامات تروریستی می زند.
28 - داعش منتسب به آمریکا وعربستان سعودی است و با مدیریت هدایت وپشتیبانی این دوکشود دست به اقدامات تروریستی می زند.
29 - آمریکا به همراه عربستان ازتروریسم، القاعده، داعش و دیگرگروهای تروریستی درسراسرمنطقه خاورمیانه وجهان حمایت می کند.
30 - آمریکا به تروریست ها درجهان سلاح می دهد.
31 - عربستان به تروریست ها درجهان حقوق می دهد.
32 - آمریکا درخاورمیانه حامی تروریسم، القاعده، داعش و گروهای تروریستی است حضورآمریکا درخاورمیانه برای مبارزه با تروریست ها نیست واشنگتن دراین منطقه با تروریسم، القاعده، داعش و دیگرگروه های تروریستی درارتباط است.
33 - کاخ سفید و ریاض القاعده، تکفیری ها و داعش را ایجاد کردند.
34 - آمریکا با کمک مالی عربستان تروریست های داعش درسوریه و اردن آموزش نظامی می دهد.
35 - عربستان تروریست ها را تسلیح می کند، عربستان سعودی با سلاح های خریداری شده ازکشورهای اروپایی، تروریست ها را درمناطق مختلف خاورمیانه تسلیح و تجهیز می کند.
36 - آ مریکا ازسال 2011 تاکنون همراه با چند کشوردیگر تسلیحات داعش را تامین می کند.
37 - چه کسانی داعش را به وجود آوردند؟ آمریکا ومتحدانش!
38 - چه کسانی ازسال 2011 تاکنون ازداعش نفت می خرند؟ آمریکا، ترکیه، کشورهای اروپایی و رژیم صهیونیستی درسایه سکوت سازمان های بین المللی!
39 - وهابیت ازسال 2001 تاکنون منبع اصلی تروریسم بین المللی درجهان است.
40 - داعش ازسال 2001 تاکنون نفت خود ازطریق ترکیه می فروشد.
41 - چرا غرب ازسال 2011 تاکنون، نفت داعش را تحریم نمی کند؟ غرب همدست داعش است!
42 - آمریکا عناصرداعش را دراردن آموزش داده است.
43 - داعش ازسال 2001 تاکنون چگونه با نفت قاچاق، سلاح وارد می کند؟
44 - آمریکا ازسال 2011 تاکنون داعش را نابود نمی کند و یک داعش هم را نکشته است، پرورش می دهد.
45 - شرکت های فناوری آمریکایی ازداعش حمایت می کنند.
46 - بحران درسوریه، عراق ومنطقه به علت دخالت های غرب ایجاد شد.
47 - آنچه امروز درمنطقه دیده می شود منعکس کننده جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی آمریکا ومتحدانش است.
48 - دولتمردان آمریکایی با دستورحمله به عراق، لیبی، سوریه و... مرتکب جنایات جنگی شده اند.
49 - آمریکا جنایتکارجنگی است و باید محاکمه شود.
50 - ارتباط آمریکا با تروریسم، القاعده، طالبان، گروهک تروریستی منافقین، گروهک تکفیری جیش الظلم، داعش، جبهه النصره، مخالفان سوری، ارتش آزاد سوریه، شورشیان سوری، تکفیری ها و دیگرگروهای تروریستی آشکاراست.
51 - آمریکا درباره کمک، حمایت و پشتیبانی به تروریست های منطقه خاورمیانه وجهان باید توضیح دهد.

پمپئو: برای حفظ منافع آمریکا به حمایت از ائتلاف سعودی در یمن ادامه می‌دهیم!
وزیر خارجه آمریکا از تداوم حملات ائتلاف متجاوز سعودی در یمن حمایت کرده و گفته این مسئله به امنیت آمریکا مرتبط است! ائتلاف سعودی با همین حمایت‌های آمریکا 200 هزار غیرنظامی یمنی را قتل عام کرده است.

تاریخ: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۶

در حالی که ائتلاف سعودی در 50 ماه گذشته بیش از 200 هزار تن را در یمن به کام مرگ فرستاده اما نکته جالب این است که آمریکا حملات انقلابیون یمن به متجاوزان که برای دفاع از مردم یمن است را محکوم کرده و آن را مصداق «ناامنی» معرفی کرده است! به گزارش ایسنا، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در توجیه ادامه حمایت‌های کشورش از تجاوزات ائتلاف سعودی در یمن گفته: «موشک‌هایی که حوثی‌ها از یمن به سمت عربستان شلیک می‌کنند تهدیدی برای آمریکاست. هواپیماهایی که از فرودگاه ملک خالد در ریاض بلند می‌شوند و پرواز می‌کنند در معرض خطر هستند و آمریکا ملزم به حمایت از شهروندانش است. حمایتی که ما از عربستانی‌ها برای دفاع از خودشان در برابر این موشک‌های خطرناک به عمل می‌آوریم اقدامی در جهت منافع آمریکاست.» وی درباره قطعنامه کنگره درباره توقف حمایت نظامی از ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان در یمن و وتوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با کشاندن پای ایران به موضوع مدعی شد: «درباره جنگ یمن باید بگویم که ایران این جنگ را رهبری می‌کند. ما باید واضح به این مسئله بنگریم.» دفاعیات پمپئو از ائتلاف تحت رهبری ریاض در یمن در حالی صورت می‌گیرد که سنا گفته قصد دارد هفته جاری، وتوی ترامپ را به رأی بگذارد.
برنی سندرز نامزد دموکرات انتخابات 2020 ریاست‌جمهوری آمریکا و سناتور ارشد این کشور نیز در صفحه توییتر خود ضمن انتقاد از اظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد «مایک پمپئو»، در قضیه جنگ یمن در حال فریب دادن مردم آمریکا است. این سناتور منتقد سیاست‌های دولت ترامپ ضمن تأکید بر نقش واشنگتن در جنایات سعودی‌ها در یمن، نوشت: «وزیر پمپئو باید گمراه کردن مردم آمریکا درباره جنگ یمن را متوقف کند». وی ادامه داد: «حقیقت این است که نقش ایران (در جنگ یمن) ناچیز است و تداوم حمایت آمریکا از این فاجعه تحت رهبری عربستان ، امنیت ملی ما را تضعیف می‌کند».
52 - نگران ما ازجنایات بی حساب و کتاب آمریکا ومتحدانش درمنطقه ویمن است.
53 - آمریکا ازخاورمیانه چه می خواهد؟
54 - آمریکا درخاورمیانه چه کند؟
55 - آمریکا ازسال 2001 تاکنون ثابت کرده است که به دنبال جنگ با تروریسم، القاعده، طالبان و گروه های تروریستی نیست وفقط به دنبال منافع خودش درسراسرمنطقه خاورمیانه است.
56 - کشتار مسلمانان درمنطقه وجهان بی پاسخ نخواهد ماند.
57 - آمریکا عامل جنگ، بی ثباتی وناامنی درمنطقه است.
58 - آمریکا عامل اصلی جنگ درمنطقه است.
59 - آمریکا عامل اصلی پیدایش و رشد تروریسم درمنطقه است.
60 - آمریکا مرتکب جنایت جنگی وجنایت علیه بشریت درمنطقه شده است.
61 - این درحالی است که مردم افغانستان، عراق، لیبی، سوریه، یمن ومنطقه به صورت مستقیم وغیرمستقیم توسط آمریکا ومتحدانش قتل عام می شوند.
62 - سکوت مجامع بین المللی درمقابل کشتارمسلمانان منطقه تاسف باراست.
63 - سکوت مجامع بین المللی فاجعه بارترکشتارمسلمانان درمنطقه است.
64 - چرا سازمان های بین المللی درمقابل نسل کشی آمریکا ومتحدانش درمنطقه خاموش اند؟
65 - نیروهای آمریکایی ازسال 2001 تاکنون درسایه سکوت سازمان های بین المللی به جان ومال مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه افغانستان، پاکستان، لیبی و منطقه حمله می کنند.
66 - آمریکا، عامل آوارگی مردم دنیاست.
67 - بسیاری ازآوارگان درجهان، قربانی مداخله جویی های آمریکا هستند.
68 - آل سعود، عربستان را به اسرائیل دوم تبدیل کرده است.
69 - عربستان همراه با چند کشور دیگر با بمباران ونسل کشی دریمن بزرگ ترین جنایات را انجام می دهد.
70 - ادعای مبارزه با تروریسم از سوی آمریکا دروغ است.
71 - ادعای مبارزه با القاعده از سوی آمریکا دروغ است.
72 - ادعای مبارزه با طالبان از سوی آمریکا دروغ است.
73 - ادعای مبارزه با داعش از سوی آمریکا دروغ است.
74 - ادعای دفاع از حقوق بشراز سوی آمریکا دروغ است.
75 - ادعای مبارزه با مواد مخدر از سوی آمریکا دروغ است.
76 - آمریکا واروپا درتجارت مواد مخدرافغانستان نقش دارند.
77 - نیروهای آمریکایی بدون مجوز سازمان ملل درمنطقه حضوردارند.
78 - حضورنظامی آمریکا درمنطقه غیرقانونی است.
79 - بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد حضور نیروهای آمریکایی درمنطقه نقض قوانین المللی است.
80 - تنها عامل رسیدن داعش به منطقه، حمایت های آمریکا است.
81 - فاجعه کشتار بی رحمانه هزاران تن ازمردم افغانستان، پاکستان، عراق، لیبی، سوریه، یمن و منطقه توسط آمریکا ومتحدانش برای جامعه بین المللی شرم آوراست.
82 - مدعیان حقوق بشربه فجایع منطقه چراغ سبزنشان می دهند.
83 - مدعیان دروغین حقوق بشردرمقابل این کشتارنه تنها ساکت نشسته اند بلکه حتی به آن چراغ سبزنشان می دهند.
84 - جنایات مدعیان حقوق بشر، مدعیان حقوق بشر، درجنایات ضد بشری جهان دست دارند.
85 - واین درحالی است که سازمان های بین المللی ازسال 2001 تاکنون اعتراضی به این جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی آمریکا ومتحدانش نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیارکرده اند؟
86 - هیچ کشوری درسایرآمریکا ومتحدانش به عدالت ورفاه نرسیده است.
87 - منبع تامین تسلیحات داعش کجاست؟
88 - منابع مالی داعش ازکجاست؟
89 - داعش پول وسلاح خود را چگونه تامین می کند؟
90 - تسلیحات جبهه النصره چگونه تامین می شود؟
91 - رفتارآمریکا ازسال 2001 تاکنون دراین زمینه شرم آوراست.
92 - دیگرهیچ کس به دولت آمریکا اعتماد نمی کند.
93 - آمریکا ازبزرگ ترین حامیان تروریسم، القاعده، گروهک تروریستی منافقین، طالبان، داعش، جبهه النصره و مخالفان سوری است.
94 - آمریکا به عنوان یکی ازبزرگترین حامیان گروه های تروریستی است.
95 - که دونالد ترامپ رئیس جمهورآمریکا سگ دست نشانده رژیم کودک کش صهیونیستی یا اصل مسئله را درک نمی کند، نمی فهمد دروغ می گوید یا ازاین موضوع بیزاطلاع است.
96 - آمریکا بعنوان بزرگترین نافقض حقوق بشرحق ندارد درباره حقوق بشرحرف بزند.
97 - دولت آمریکا و ارتش آمریکا، هردو تروریست هستند.
98 - نباید درقبال جنایات آمریکا سکوت کرد.
99 - آمریکا و اسرائیل می خواهند یک اسرائیل دیگردرمنطقه درست کنند.
100 - ومجامع حقوق بشری ازسال 2001 تاکنون خفه خون گرفتند، کاری نمی کنند و سکوت اختیارکرده اند؟
101 - آمریکا و متحدانش حامی تروریست ها درمنطقه ومسئول جنایت های آنان هستند.
102 - سازمان ملل ازکمک، حمایت وپشتیبانی آمریکا و متحدانش به تروریسم، القاعده، طالبا، گروهک تروریستی منافقین، داعش، جبهه النصره، مخالفان سوری و دیگرگروه های تروریستی آگاه است.
103 - شورای امنیت سازمان ملل ازکمک، حمایت و پشتیبانی آمریکا و متحدانش به تروریسم، القاعده، طالبا، گروهک تروریستی منافقین، داعش، جبهه النصره، مخالفان سوری و دیگرگروه های تروریستی آگاه است.
104 - شورای حقوق سازمان ملل ازکمک، حمایت وپشتیبانی آمریکا و متحدانش به تروریسم، القاعده، طالبا، گروهک تروریستی منافقین، داعش، جبهه النصره، مخالفان سوری و دیگرگروه های تروریستی آگاه است.
105 - آمریکا نیروی هوایی داعش درسوریه وعراق است.
106 - آمریکا نیروی هوایی القاعده و داعش شده است.
107 - کاخ سفید حامی تروریسم است.
108 - واشنگتن درحال کمک به تروریسم است.
109 - داعش سلاح های آمریکایی، اروپایی و اسرائیلی دراختیاردارد.
110 - سلاح های داعش ازسال 2011 تاکنون درسراسرمنطقه خاورمیانه وجهان ساخت آمریکایی ها، اروپایی ها و صهیونیست ها است.
111 - آمریکا ومتحدانش و تروریست های داعش یک هدف را دنبال می کنند.
112 - آمریکا ازسال 2011 تاکنون با داعش همدست است.
113 - چرا رژیم صهیونیستی کودکان را می کشد؟
114 - چرا رژیم سعودی کودکان را می کشد؟
115 - چرا ائتلاف متجاوز سعودی کودکان را می کشد؟
116 - آمریکا درجنایت های سعودی ها، اماراتی ها، بحرینی ها و صهیونیست ها شریک است.
117 - دولت آمریکا شریک ریخته شدن خون یمنی ها، سوری ها، عراقی ها و مسلمانان است.
118 - درهرجای دنیا جنایتی رخ می کند دست آمریکا درکاراست.
119 - سکوت دربرابرجنایت ازخود جنایت بدتراست.
120 - آل سعود ازدایره اسلام خارج است.
121 - ائتلاف ضد تروریسم ازسال 2014 تاکنون با تبلیغات دروغین هیچ کاری برای سوریه وعراق نکرده است.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: