کد خبر: ۸۰۹۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱
تعداد بازدید: ۲۵۸
مارتین کلاتنبرگ، قاضی مشهور انگلیسی، در مورد قضاوت جونیت چاکر در دیدار منچسترسیتی مقابل تاتنهام صحبت کرده است.
به گزارش خبرداغ به نقل از ورزش سه: VAR یکی از مهم ترین بخش های جدال فراموش نشدنی منچسترسیتی مقابل تاتنهام بود و شاید اگر این تکنولوژی هنوز وارد عرصه فوتبال نشده بود، حالا این شاگردان پپ گواردیولا بودند که خود را مهیای حضور در نیمه نهایی می کردند.

اما روی صحنه گل فرناندو یورنته گرچه توافقی میان همه کارشناسان وجود ندارد، اما کلاتنبرگ این تصمیم را صحیح دانسته و معتقد است توپ به بدن فرناندو یورنته برخورد کرد.

اما کلیدی ترین صحنه بازی، آفساید اعلام شدن گل رحیم استرلینگ در دقیقه 94 بود؛ گلی که با شادی توصیف ناپذیر پپ گواردیولا و شاگردانش همراه بود اما در نهایت از سوی جونیت چاکر رد شد. کلاتنبرگ اینجا نیز تصمیم گروه بازبینی صحنه را تایید کرده و معتقد است سرخیو آگوئرو یک قدم از مدافع تاتنهام جلوتر بوده است.

تصمیمات مهم VAR درست بود؟

تصمیمات مهم VAR درست بود؟

تصمیمات مهم VAR درست بود؟

تصمیمات مهم VAR درست بود؟

تصمیمات مهم VAR درست بود؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: