کد خبر: ۸۰۷۴۷۵
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
تعداد بازدید: ۱۹۶
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به برخی از علت‌های وقوع سیل در گلستان اشاره کرد و گفت: پر شدن سدهای"گلستان" و "وشمگیر"، لایروبی نکردن مصب رودخانه‌ها و محدود بودن خروجی آب به سمت دریا از جمله علت‌های وقوع سیل در مناطق مسکونی است. نجار افزود: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده در بخش کشاورزی در دو استان گلستان و مازندران ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.
سازمان مدیریت بحران: دلیل سیل گلستان، پر شدن سدهای «گلستان» و «وشمگیر»، لایروبی نکردن مصب رودخانه‌ها و محدود بودن خروجی آب به سمت دریا بود / ۱۰ هزار خانه در گلستان و ۶ هزار و ۵۰۰ واحد در مازندران خسارت دیدند / بجز خوزستان، وضع سایر استان‌های سیل زده با ثبات است

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به برخی از علت‌های وقوع سیل در گلستان اشاره کرد و گفت: پر شدن سدهای"گلستان" و "وشمگیر"، لایروبی نکردن مصب رودخانه‌ها و محدود بودن خروجی آب به سمت دریا از جمله علت‌های وقوع سیل در مناطق مسکونی است.

به گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در برنامه تیتر امشب وظیفه مدیریت بحران را پیشگیری اعلام کرد و گفت: مدیریت بحران کار یک دستگاه خاص نیست بلکه همه دستگاه‌های اجرایی کشور در زمان عادی باید در صدد پیشگیری از حوادث غیر مترقبه باشند.

اسماعیل نجار با بیان اینکه رئیس جمهور و برخی از معاونان و وزرا امروزجمعه (۹ فروردین ۹۸) برای رسیدگی به فعالیت‌های مربوط به سیل به خوزستان سفر می‌کنند افزود: هم اکنون بجز خوزستان، وضع سایر استان‌های سیل زده با ثبات است.

نجار به برخی از علت‌های وقوع سیل در گلستان اشاره کرد و افزود: پر شدن سد‌های "گلستان" و "وشمگیر"، لایروبی نکردن مصب رودخانه‌ها و محدود بودن خروجی آب به سمت دریا از جمله علت‌های وقوع سیل در مناطق مسکونی است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: پس از تثبیت حادثه و فروکش کردن سیل، ارزیابی‌های مقدماتی میزان خسارت برآورد و نتیجه آن در جلسه هیئت دولت در روز چهارشنبه اعلام شد.

او گفت: ۱۰ هزار مسکن در گلستان ارزیابی خسارت شد و بنیاد مسکن ماموریت بازسازی مسکن در گلستان را بر عهده دارد و در مازندران اولین تسهیلات مسکن به مردم سیل زده مازندران پرداخت شده است.

نجار با بیان اینکه برآورد‌های دقیق‌تر خسارات سیل، ممکن است رقم وام‌ها را افزایش دهد افزود: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده در بخش کشاورزی در دو استان گلستان و مازندران ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

او میزان خسارت‌ها در بخش مسکن در استان گلستان را ۱۰ هزار واحد و در استان مازندران را ۶ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی خسارت دیده اعلام کرد.

نجار درباره اعتبار دولت برای جبران خسارت‌ها گفت: قانون گذار ۵ درصداز اعتبارات کل بودجه سالیانه کشور و ۳ درصد برای پیشگیری و ۲ درصد برای مقابله با حوادث به دولت اختیار داده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تجربه‌ای که اندوخته است برای بازسازی شروع به تقسیم وظایف کرده است.

او گفت: اعتبارات ساخت مسکن روستائیان ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و در مجموع ۱۵ میلیون تومان معیشتی ۴ درصد است. برای جبران خسارت‌های مسکن شهر ۵۰ میلیون تومان با کارمزد ۵ درصد و ۱۲ میلیون تومان بلاعوض در نظر گرفته شده است.

نجار با بیان اینکه ۱۴۷ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد، گفت: طرح جامع آسیب شناسی سیل و سیلاب در کشور تهیه شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا کیانفر
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۳
0
0
اسحاق جهانگیری معاون رئیس جمهور گفت: بارش‌های اخیر ده‌ها برابر خساراتش خیر و برکت خواهد داشت.

آقای جهانگیری،
اعلاترین خیر و برکتش بیدار شدن از خواب گران است که تجاوزات چهل ساله‌مان به طبیعت را خاتمه دهیم بیش از این خشمش را برنانگیزیم و بشریت را به عزا ننشانیم.
سرور گرامی،
تنها راه نجات کشور اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- مذاکره با آقای ترامپ برای دفع تهدیدات خارجی،
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی،
با تشکر از توجه شما،
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: