کد خبر: ۸۰۷۳۴۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۹
تعداد بازدید: ۲۵۲
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از سرویس دهی خط ۵ به تماشاگران مسابقه فوتبال پرسپولیس و استقلال در روز شنبه خبر داد.
خط ۵ مترو، آماده جابجایی تماشاگران دربی
به گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از سرویس دهی خط ۵ به تماشاگران مسابقه فوتبال پرسپولیس و استقلال در روز شنبه خبر داد.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: "همزمان با برگزاری مسابقه بین تیم های فوتبال پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه آزادی، سرویس دهی در خط ۵ متروی تهران تا جابجایی کامل مسافران از ایستگاه ورزشگاه آزادی ادامه خواهد داشت.

در حال حاضر خط ۵ مترو حد فاصل ایستگاه های تهران(صادقیه) - گلشهر و بالعکس تا ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه سرویس دهی دارد اما با توجه به برگزاری مسابقه فوتبال در ساعت ۱۶:۰۰ شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه به منظور تسهیل تردد و رفاه حال تماشاگران تا پایان مسابقه و بازگشت کامل مسافران سرویس دهی در این خط ادامه دارد. همچنین به منظور تسهیل تردد و رفاه حال شهروندان و تماشاگران در صورت ازدحام جمعیت، قطار فوق العاده نیز اعزام خواهد شد."

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: