کد خبر: ۸۰۶۹۵۸
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹
تعداد بازدید: ۳۰۶
وزیر خارجه ایران در صفحه شخصی توئیتر خود با بیان اینکه حتی کتاب آسمانی «تورات» را برای مقاصد ایران‌هراسی تحریف کرده‌اند، نوشت: چیزی که (تورات) در حقیقت می‌گوید، این است که یک شاه پارسی، یهودیان را از اسارت در بابل نجات داد.دیگر شاه پارسی، یهودیان را از نسل‌کشی نجات داد. از منطقه نِقب برای توطئه‌گران قاتل درود فرستادند نه پارس. شاه پارس، تنها فرد خارجی است که عنوان مسیح به او اطلاق شده است.
ظریف: پادشاهان پارس بودند که یهودیان را از

به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب، وزیر خارجه ایران در توئیتی ضمن مخالفت با ادعای همتای آمریکایی خود درباره نجات قوم یهود توسط ترامپ، تاکید کرد که این پادشاهان ایران باستان بودند که یهودیان را از نسل‌کشی و اسارت رهانیدند.

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد شنبه در واکنش به توئیت «مایک پامپئو» همتای آمریکایی خود، تاکید کرد پادشاهان امپراطوری پارس بود که قوم یهود را نجات داد.

پامپئو روز جمعه طی گفت‌وگو با شبکه خبری «سی. بی. اس» در قدس اشغالی مدعی شده بود: «این احتمال وجود دارد که ترامپ در این برهه از سوی خداوند همچون ملکه "اِستِر" (عامل نسل‌کشی ایرانیان در واقعه پوریم) برای کمک به نجات یهودیان از تهدید ایران به زمین فرستاده شده باشد.»

ظریف اما در صفحه شخصی توئیتر خود با بیان اینکه حتی کتاب آسمانی «تورات» را برای مقاصد ایران‌هراسی تحریف کرده‌اند، نوشت: «چیزی که (تورات) در حقیقت می‌گوید، این است که یک شاه پارسی، یهودیان را از اسارت در بابل نجات داد».

وی همچنین افزود: «دیگر شاه پارسی، یهودیان را از نسل‌کشی نجات داد. از منطقه نِقب برای توطئه‌گران قاتل درود فرستادند نه پارس. شاه پارس، تنها فرد خارجی است که عنوان مسیح به او اطلاق شده است».

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در توییتی جنجالی درباره حاکمیت بلندی‌های جولان نوشت: «بعد از ۵۲ سال، وقت آن است که آمریکا به طور کامل حق حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان که حائز اهمیت راهبردی و امنیتی برای اسرائیل و ثبات منطقه‌ای است را به رسمیت بشناسد.»

ظریف: پادشاهان پارس بودند که یهودیان را از

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: