سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مصدومیت ۷ نفر بر اثر حوادث چهارشنبه آخر سال تا ساعت ۱۸ امروز در تهران خبر داد.
به گزارش خبرداغ به نقل از فارس: مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفتوگو با خبرنگار ، از مصدومیت ۷ نفر بر اثر حوادث چهارشنبه آخر سال تا ساعت ۱۸ امروز در تهران خبر داد.
وی افزود: تمام مصدومین آقا بودند و یک نفر از آنها دچار سوختگی درجه یک، ۵ نفر دچار سوختگی درجه ۲ بودند که خوشبختانه ۶ نفر به صورت سرپایی درمان و یک نفر در بیمارستان بستری است.
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنیدخبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان استخبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.