کد خبر: ۸۰۵۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۸
تعداد بازدید: ۳۳۹
دادستان تهران مطرح کرد؛
دادستان تهران از انجام ۲۷۰ بازدید و بازرسی از ۵۰۰ مرکز عرضه گوشت قرمز و کالاهای اساسی در تهران خبر داد.
انتقاد از ورود شوک به بازار/ بررسی وضعیت شرکت‌هایی که برای واردات گوشت قرمز ارز دریافت کرده‌اند/ بازرسی از ۵۰۰ مرکز عرضه گوشت قرمز

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، ششمین نشست کمیته مقابله با گران‌فروشی، روز چهارشنبه با حضور مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران،‌ فرمانده پلیس آگاهی تهران بزرگ،‌ تعدادی از معاونان دادستان و ‌نمایندگان دستگاه‌های متولی به ریاست جعفری دولت‌آبادی برگزار شد.

دادستان تهران با اشاره به وظایف و اهداف کمیته مقابله با گران‌فروشی و اقدامات نظارتی دادستانی نسبت به عرضه اقلام اساسی طی چهل روز گذشته، از تلاش دستگاه‌های متولی و معاونان دادسرا در این زمینه قدردانی کرد.

وی با خاطرنشان کردن بازرسی ۱۰ تیم مشترک از فروشگاه‌ها و مراکز عرضه اقلام اساسی به طور روزانه، از انجام ۲۷۰ بازدید و بازرسی از ۵۰۰ مرکز عرضه گوشت قرمز و کالاهای اساسی در تهران خبر داد.

دستگاه‌ها نظارت‌های سیستمی را افزایش دهند

ابراز خرسندی مردم از حضور معاونان دادستانی و مسؤولان در بین آن‌ها، نکته دیگری بود که دادستان تهران به آن اشاره کرد و از دستگاه‌ها خواست که  نظارت‌های سیستمی و سازمانی را هرچه بیشتر افزایش دهند.

جعفری دولت‌آبادی اثرگذاری بازدیدها در بهبود وضعیت‌ برخی اقلام اساسی را به عنوان محور بعدی مورد توجه قرار داد و افزود: هدف از این بازدیدها در غیر مواردی که جرم محسوب می‌شود، اقدامات سلبی نبوده و این دیدگاه حمایتی موجب شد اثرگذاری بازرسی‌ها بیشتر شود.

و بر همین اساس به معاونان دادستانی تهران تاکید شده است جز در مواردی که بر اساس قانون؛ الزام به اقدام سلبی از جمله توقیف کالا و پلمب مرکز، پیش‌بینی شده باشد، تلاش‌ها بر بهبود وضعیت عرضه کالاها در مراکز مورد بازدید متمرکز شود و حسب گزارش‌های واصله، اقدامات سلبی محدود به چند مورد بوده است.

انتقاد دادستان از ورود شوک به بازار

وی با تاکید بر تداوم اقدامات نظارتی بر توزیع کالاهای اساسی اظهار داشت: با توجه به شکنندگی وضع بازار، آن را به واکنش بدن انسان هنگام فرورفتن سوزن به آن ‌تشبیه کرد و افزود:‌ به لحاظ حساسیتی که بازار به خود گرفته، به شوک‌های وارده زود جواب می‌دهد.

دادستان تهران با اشاره به افزایش سریع قیمت برخی اقلام مانند شکر، اظهار داشت: این امر نشان می‌دهد که وضعیت بازار شکننده است.

جعفری دولت‌آبادی به عنوان مصداق دیگر، وضعیت بازار تلفن همراه را مورد اشاره قرار داد و گفت: با توجه به ایجاد سایت همتا و اجرای سیستم رجیستری در کشور، در مورد تلفن‌های همراه که بدون ضابطه وارد کشور شده بود، پرونده قضایی تشکیل؛ و یکی از متهمان آن دستگیر شده و پرونده تحت رسیدگی است.

وی اتخاذ تصمیماتی در راستای برداشتن ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها از جمله عوامل آشفتگی مجدد بازار تلفن همراه دانست و با پر اهمیت تلقی کردن نقش تصمیمات در شکنندگی بازار، از مسؤولان خواست تصمیمات خود حتی در حوزه اختیارات قانونی را مبتنی بر مطالعه کافی و وافی اتخاذ نمایند تا اجرای آن موجب آشفتگی بازار نشود.

جعفری دولت‌آبادی تاکید کرد: نباید شب عید بازارهای مهم و پرمصرف به هم بریزد و دخالت در این بازارها بدون هوشمندی و تدبیر، آشفتگی به همراه خواهد داشت و ضرورت دارد دستگاه‌های اجرایی از ورود این‌گونه شوک‌ها به بازار خوداری کنند.

دادستان تهران اطلاع‌رسانی مسؤولان در مورد وضعیت بازار طی هفته گذشته را مناسب ارزیابی کرد و ضمن تقدیر از این رویه،‌ پیشنهاد کرد اطلاع‌رسانی از سوی دستگاه‌های دولتی با سه شاخصه ایجاد امید در مردم نسبت به آینده، اعتمادسازی در مردم نسبت به مسؤولان و کارآمدی نظام اسلامی ادامه یابد.

در ادامه جلسه ، نمایندگان دستگاه‌های دولتی وضعیت عرضه و توزیع گوشت قرمز و مرغ را مورد ارزیابی قرار دادند.

دادستان تهران با اشاره به اظهارات برخی حاضرین مبنی بر عدم اجرای مصوبات جلسات قبلی، بر لازم الاجرا بودن مصوبات تاکید کرد و از جهانی معاون دادسرا خواست مصوبات جلسه را به دستگاه‌های متولی ابلاغ و در مورد علت عدم اجرای مصوبه مربوط به «لزوم اعلام قبلی ساعت و زمان توزیع گوشت قرمز در مراکز عرضه» را گزارش نماید.

تامین، توزیع، قیمت و نظارت، چهار حلقه در عرضه کالاهای اساسی

جعفری دولت‌آبادی به چهار حلقه تامین، توزیع، قیمت و نظارت در زمینه توزیع اقلام اساسی اشاره کرد و گفت: بررسی وضعیت نظارت و توزیع، جزو اهداف کمیته مقابله با گران‌فروشی است و دادستانی در این زمینه به ایفای نقش می‌پردازد لیکن تامین کالاهای اساسی و قیمت‌گذاری باید از سوی دستگاه‌های متولی صورت گیرد.

وی عرضه مستمر گوشت قرمز و متعادل سازی قیمت آن،‌ را ضروری دانست و افزود: در صورت عدم مدیریت این موضوع، مشکلات موجود حل نمی‌شود و افزایش قیمت‌ گوشت قرمز ادامه خواهد یافت.

دادستان تهران با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی هدفمند و هوشمند، ‌بر ضرورت عملیاتی شدن اجرای سامانه‌ای توزیع گوشت قرمز تاکید نمود پیش‌بینی کرد که در صورت اجرای این طرح، صف‌های فعلی از بین خواهد رفت.

مسوولان شفاف سازی کنند

جعفری دولت‌آبادی با استناد به گزارش‌های واصله از سوی دستگاه‌های دولتی و نهادهای امنیتی در خصوص نحوه فعالیت انجمن بسته‌بندی گوشت قرمز؛ و با اظهار این که بخشی از گزارش منتشره در مورد گوشت قرمز در یکی از روزنامه‌های دولتی واقعیت دارد، گفت: مسؤولان در این زمینه شفاف سازی کنند؛ و نگذارند فضای بی اعتمادی ترویج شود.

لزوم ایفای نقش سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در قیمت‌گذاری کالاهای اساسی

جعفری دولت‌آبادی با اشاره به وظایف و نقش ستاد تنظیم بازار،‌ از «سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان» خواست که در بخش قیمت‌گذاری از لاک محافظه‌کاری بیرون آید و شفاف و روشن اطلاع‌رسانی کند.

وی با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات مسؤولان دستگاه‌های دولتی در رابطه با تأمین و ساماندهی عرضه اقلام اساسی،‌ گفت: از جاده انصاف نباید خارج شد؛‌ تلاش‌ها زیاد است و باید به دستگاه‌های دولتی کمک کرد.  

دادستان تهران تمسک دشمنان به برخی مشکلات از جمله تشدید تحریم‌ها، تلاش برای جلوگیری ورود کالا، عدم انتقال ارز به کشور با هدف سنگ اندازی در واردات کالا و دامن زدن به مشکلات معیشتی مردم ارزیابی نمود و بیان داشت: باید به مسؤولان دولتی کمک کرد و دستگاه‌های نظارتی باید برای رفع مشکلات همکاری نمایند.

وی اظهار امیدواری کرد سال آینده مدیریت مناسب‌تری صورت گیرد.

ترسیم نقشه‌راه برای اداره امور ضروری است

جعفری دولت‌آبادی با اشاره به لزوم انسجام بیشتر در اداره کشور و با توجه به نزدیک بودن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و احتمال تشدید تحریم‌ها خاطرنشان کرد: ترسیم نقشه راهی مبتنی بر برنامه برای اداره امور کشور لازم است. مردم از آشفتگی بازار، تنوع قیمت‌ها و نابسامانی توزیع اقلام اساسی ناراضی هستند و در این زمینه باید تدابیر منا

بررسی وضعیت شرکت‌هایی که برای واردات گوشت قرمز ارز دریافت کرده‌اند

سب اتخاذ شود. مردم اگر بدانند کالا کم است ولی به نحو منظم و عادلانه توزیع می‌شود، گلایه‌ای نخواهند داشت.

بررسی وضعیت شرکت‌هایی که برای واردات گوشت قرمز ارز دریافت کرده‌اند

دادستان تهران اعلام کرد: با توجه به ارزهایی که بانک مرکزی در اختیار تعدادی از شرکت‌های واردکنندگان کالاهای اساسی از جمله گوشت قرمز قرار داده است. دادستانی تهران از وزارت جهاد کشاورزی فهرست این شرکت‌ها را درخواست کرده که پس از وصول پاسخ وضعیت این شرکت‌ها از این حیث آیا کالاهای اساسی وارد کرده‌اند یا نه بررسی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حرف دل همه مردم
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۶
0
0
90 درصد مردم ایران ازعملکرد دولت روحانی ناراضی هستند.
دولت روحانی باید توضیح و پاسخ بدهد.
مرغ به چه دلیل گران شد؟
گوشت به چه دلیل گران شد؟
میوه به چه دلیل گران شد؟
کالاها و اجناس تولید داخلی به چه گران شد؟
گوجه فرنگی و سیب زمنینی و... به چه دلیل گران شد؟
رب گوجه فرنگی به دلیل گران شد؟
حرف دل همه مردم
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۷
0
0
90 درصد مردم ایران ازعملکرد دولت روحانی ناراضی هستند.
دولت روحانی باید توضیح و پاسخ بدهد.
1 - مرغ به چه دلیل گران شد؟
2 - گوشت به چه دلیل گران شد؟
3 - میوه به چه دلیل گران شد؟
4 - کالاها و اجناس تولید داخلی به چه گران شد؟
5 - گوجه فرنگی و سیب زمنینی و... به چه دلیل گران شد؟
6 - رب گوجه فرنگی به چه دلیل گران شد؟
7 - نتیجه برجام گوشت 100 هزارتومان است.
8 - مشکلات اقتصادی با شعارحل نمی شود.
9 - هیچ یک از وعده های دولت روحانی عملی نشد.
10- 11 ماه ازسال گذشت چرا با گران فروشان برخورد نمی شود.
12 - چرا دولت روحانی برای مردم کاری نمی کند؟
13 - آمریکا با رب و روغن ما چه کار دارد؟!
14 - مدیران گمرک در ورود کالای قاچاق دست دارند.
15 - کالا های قاچاق ازمبادی رسمی به کشور وارد می شوند.
16 - دولت روحانی باید ازمردم عذرخواهی می کرد و نکرد.
17 - مشکلات کشورازبی مدیریتی است.
18 - مصالح ساختمانی 49 درصد گران شد.
19 - به داد مردم برسید زیرا مشکلات زیادی دارند.
20 - چرا دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس مشکلات اقتصادی مردم را حل نمی کنند.
21 - حقوق بگیران فقط برای زنده ماندن حقوق می گیرند.
22 - مردم ازگرانی خیلی عصبانی و ناراحت هستند.
23 - از اول سال تا الان قیمت فرآورده های لبنی مانند شیرچندین مرتب گران شده و درحال حاضربه چهاربرابرقیمت اول سال رسیده است چرا هرکس هرگونه که می خواهد رفتارمی کند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۷
0
0
در ابتدای دولت یازدهم در مرداد ۱۳۹۲ قیمت هر کیلوگرم مرغ حدود 5 هزار تومان بود؛ اما هم‌اکنون به 15 هزار تومان رسیده یعنی 10 هزار تومان گران‌تر شده و به عبارتی بیش از سه برابر شده است.
گوشت قرمز نیز از گرانی‌های شدید در دولت روحانی، در امان نمانده است. در مرداد 1392 قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی 29 هزار تومان و گوشت گوساله 30 هزار تومان بود.
اما هم‌اکنون قیمت گوشت گوسفندی 100هزار تومان و گوشت گوساله 95 هزار تومان است. این آمار هم نشان می‌دهد قیمت گوشت قرمز در دولت روحانی بیش از سه برابر شده است. گوشت گوسفندی 70 هزار تومان و گوشت گوساله 65 هزار تومان در دور این مدت گران شده‌اند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۷
0
0
در ابتدای دولت یازدهم در مرداد ۱۳۹۲ قیمت هر کیلوگرم مرغ حدود 5 هزار تومان بود؛ اما هم‌اکنون به 15 هزار تومان رسیده یعنی 10 هزار تومان گران‌تر شده و به عبارتی بیش از سه برابر شده است.
گوشت قرمز نیز از گرانی‌های شدید در دولت روحانی، در امان نمانده است. در مرداد 1392 قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی 29 هزار تومان و گوشت گوساله 30 هزار تومان بود.
اما هم‌اکنون قیمت گوشت گوسفندی 100هزار تومان و گوشت گوساله 95 هزار تومان است. این آمار هم نشان می‌دهد قیمت گوشت قرمز در دولت روحانی بیش از سه برابر شده است. گوشت گوسفندی 70 هزار تومان و گوشت گوساله 65 هزار تومان در دور این مدت گران شده‌اند.
شاکی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۷
0
0
فروش مرغ بالاتر از ۱۰ هزار تومان ممنوع شد
اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران به اعضای خود اعلام کرد: نرخ مصوب مرغ گرم برای مصرف کننده ۱۰۰۰۰ تومان است لذا فقط با داشتن فاکتور رسمی و با احتساب ۱۰ درصد سود می‌توانید اقدام به فروش مرغ نمایید، در غیر این صورت فروش بالاتر مشمول جریمه است.

۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶

فروش مرغ بالاتر از 10 هزار تومان ممنوع شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران با ارسال اطلاعیه ای برای اعضای خود اعلام کرد:با توجه به فشار های متعددی که از جانب سازمان تعزیرات حکومتی در روز جاری به اعضاء عمده فروش و خرده فروش در میدان بهمن و نیز سطح شهر مبنی بر پایین امدن قیمت مرغ زنده و مرغ گرم آمده است و اخذ تعهد از اینجانب (رئیس اتحادیه) جهت مورد فوق از شما خواهشمندم که در صورت خرید از استان مازندران (امشب ٩٧/١ /٢٥) مطابق قیمت اعلامی تهران رفتار شود و به هیچ عنوان بیش از فی تهران خرید صورت نگیرد و در غیر اینصورت عواقب آن دامن گیر خود اعضا خواهد شد.

ضمنا با توجه به تعهد اخذ شده از اینجانب مبنی بر خرید مرغ زنده به قیمت مصوب (٦٣٥ ) و فروش مرغ گرم به قیمت (٩٨ تومان) رعایت مورد فوق الزلمی و در غیر اینصورت عواقب آن را باید شخصا پاسخگو باشید."

بنابراین گزارش، این اتحادیه در اطلاعیه ای دیگر به اعضای خود اعلام کرد که با توجه به اینکه نرخ مصوب مرغ گرم برای مصرف کننده 10000 تومان است لذا فقط با داشتن فاکتور رسمی با احتساب 10 درصد سود می‌توانید اقدام به فروش مرغ نمایید، در غیر این صورت فروش مرغ بالاتر از 10000 تومان مشمول جریمه خواهد شد .
توزیع مرغ 8900 تومانی توسط واحدهای سیار شرکت پشتیبانی امور دام
قیمت مرغ دوباره به بالای 14هزار تومان افزایش یافت

بنابراین گزارش، وزیر جهاد کشاورزی قیمت واقعی هر کیلوگرم مرغ برای مصرف‌کننده را 10 هزار تومان، ستاد تنظیم بازار 9800 تومان به علاوه 5 درصد تغییرات و مرغداران آن را 12 هزار تومان اعلام می‌کنند، اما هیچ کدام از این نرخ ها در بازار رعایت نمی‌شود




قیمت مرغ به ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان رسید
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۲۷
چهار آیین گفت: نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ هزار و ۷۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان است.
قیمت مرغ به ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان رسید
به گزارش جهان نيوز، برومند چهار آیین مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش ۳۰۰ تومانی نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ هزار و ۷۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان است.

وی افزود: با توجه به کاهش عرضه نسبت به تقاضا پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ از فردا وارد کانال ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان شود.

چهار آیین کاهش جوجه ریزی در اواخر دی و اوایل بهمن را عامل اصلی گرانی مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: بسیاری از مرغداران به سبب ترس از اجرای قیمت دستوری و افزایش قیمت جوجه، جوجه ریزی واحد‌های خود را کاهش دادند که در نهایت این امر میزان عرضه و قیمت مرغ در بازار را تحت تاثیر خود قرار داده است.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به کاهش عرضه نسبت به تقاضا از مردم انتظار می‌رود که از خرید و ذخیره سازی مازاد بر مصرف اجتناب کنند تا قیمت از کانال ۱۶ هزار تومان فراتر نرود.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد قیمت تمام شده تولید را ذرت، کنجاله سویا و جوجه یکروزه تشکیل می‌دهد، بیان کرد: با توجه به آنکه قیمت نهاده‌ها در هزینه تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد، از این رو امکان عرضه مرغ با نرخ مصوب ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۲ هزار تومان در بازار وجود ندارد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با انتقاد از نوسان نرخ نهاده‌های دامی در بازار اظهار کرد: با توجه به اختلاف نرخ نهاده‌های موجود در بازار با قیمت مصوب پیش بینی می‌شود که روند افزایش قیمت مرغ در بازار ادامه یابد چرا که مدیریت بازار نهاده‌ها در کنترل قیمت مرغ تاثیر بسزایی دارد.

چهار آیین نرخ مصوب هر کیلو ذرت را یک هزار و ۳۰۰ و کنجاله سویا ۲ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که هم اکنون هر کیلو ذرت با نرخ یک هزار و ۸۰۰ و کنجاله سویا ۳ هزار و ۶۰۰ تا ۳ هزار و ۸۰۰ تومان به مرغداران عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قیمت دستوری راهکار تنظیم بازار نیست، بیان کرد: با توجه به آنکه روزانه ۷ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تن مرغ در سطح کشور مصرف می‌شود، از این رو عرضه روزانه ۱۰ تا ۳۰ تن مرغ با نرخ مصوب نوعی مُسکن برای تنظیم بازار به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: اگرچه عرضه مرغ با نرخ مصوب تاثیری در کنترل قیمت در بازار ندارد، اما جای این سوال مطرح است که مسئولان ذی ربط تا کی می‌خواهند به این گونه مداخلات برای تنظیم بازار ادامه دهند؟

چهار آیین با اشاره به اینکه دولت برای خرید، نگه داری، ذخیره سازی مرغ در سردخانه هزینه بالایی را متحمل می‌شود، بیان کرد: اگر دولت به جای صرف هزینه‌های میلیاردی در ذخیره سازی مرغ بخشی از آن را صرف زیرساخت‌های تولید کند تا قیمت تمام شده تولید کاهش یابد، به مراتب تاثیر آن در بازار بیشتر خواهد بود.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران در پایان درباره تحولات پیش روی مرغ در بازار تصریح کرد: با توجه به کاهش جوجه ریزی و عرضه مرغ به بازار‌پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ در بازار شب عید با نوساناتی روبرو شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران
شاکی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۷
0
0
۱۳۹۷/۱۰/۱۲ - ۰۸:۱۰

سخنگوی تعزیرات؛
فروش مرغ گرانتر از ۱۰هزار تومان تخلف است

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: فروش مرغ گرانتر از کیلویی ۱۰ هزار تومان تخلف است، فروش هر کالایی گرانتر از مصوبه ستاد تنظیم بازار تخلف است. متخلفان بار اول جریمه می شوند اما در صورت تکرار پلمب واحد صنفی، مسدود شدن حساب و تعطیل شدن در انتظار متخلفان است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: فروش مرغ گرانتر از کیلویی 10 هزار تومان تخلف است، فروش هر کالایی گرانتر از مصوبه ستاد تنظیم بازار تخلف است. متخلفان بار اول جریمه می شوند اما در صورت تکرار پلمب واحد صنفی، مسدود شدن حساب و تعطیل شدن در انتظار متخلفان است.

سید یاسر رایگانی نسبت به همراه نبودن بخش خصوصی در اعمال سیاست های دولت انتقاد کرد و گفت: تعزیرات مکلف است مادامی که مصوبه جدیدی از ستاد تنظیم بازار اعلام نشده است، هرگونه افزایش قیمت را مصداق گرانفروشی و تخلف بداند و با متخلفان برخورد کند.

وی افزود: تصمیم های حاکمیتی ستاد تنظیم بازار باید اجرایی شود؛ این حق مردم است و اقلام مورد نیاز باید بر اساس نرخ مصوب اعلام شده از سوی این ستاد در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.

وی اظهار داشت: طبق قانون نظام صنفی، ابزار برخورد با متخلفان جریمه است اما در صورت تکرار تخلف، پلمب واحد صنفی، مسدودسازی حساب های مالی، ممنوع المعامله و ممنوع الخروج کردن متخلفان و در نهایت جلوگیری از فعالیت و تعطیلی واحد متخلف در مراحل بعدی برخورد قرار دارد و در صورت نیاز اعمال می شود.

سخنگوی تعزیرات خاطرنشان کرد: نگاه تعزیرات این است که تولید کشور آسیب نبیند و از تولیدکنندگان داخلی حمایت شود زیرا نمی خواهیم واحدهای تولیدی که کارگرانی در آن مشغول فعالیت هستند، تعطیل شوند اما از سوی دیگر هم حقوق مصرف کنندگان نباید پایمال شود.

قیمت مرغ، کیلویی 10 هزار تومان

رایگانی گفت: اکنون درباره قیمت شیرخام و لبنیات در ستاد تنظیم بازار تصمیم گیری شده است همچنین در مورد قیمت گوشت و مرغ نیز سازمان پشتیبانی امور دام زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی متولی مستقیم عرضه گوشت و مرغ است و بارها وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرده است که قیمت نهایی هر کیلو مرغ 10 هزار تومان است اما در بازار 14 هزار تومان و برخی مناطق بالاتر عرضه می شود.

وی یادآور شد: سازمان پشتیبانی امور دام طبق نظر کارشناسی قیمت را اعلام می کند و در فرایند قیمت گذاری، مرغداران، دامداران، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان حضور دارند و قاعدتا بخش خصوصی باید همکاری بیشتری داشته باشد.

سخنگوی تعزیرات درباره تخلفات شرکت های لبنیات اضافه کرد: بیشترین اولویت ما در برخورد با تخلفات شرکت های لبنی، تکرار تخلف در این حوزه است. اخیرا یکی از خطوط تولیدی در یک شرکت لبنیات به دلیل تکرار تخلف توقیف شد. ضمن اینکه کم فروشی در لبنیات مشکل دیگری است که وقتی وزن خالص را محاسبه می کنیم، مقدار وزن درج شده روی بسته بندی کالا از وزن واقعی کمتر است.


قیمت مرغ به ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان رسید

17 اسفند 1397 ساعت 21:27

چهار آیین گفت: نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ هزار و ۷۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان است.

برومند چهار آیین مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش ۳۰۰ تومانی نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ هزار و ۷۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان است.

وی افزود: با توجه به کاهش عرضه نسبت به تقاضا پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ از فردا وارد کانال ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان شود.

چهار آیین کاهش جوجه ریزی در اواخر دی و اوایل بهمن را عامل اصلی گرانی مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: بسیاری از مرغداران به سبب ترس از اجرای قیمت دستوری و افزایش قیمت جوجه، جوجه ریزی واحد‌های خود را کاهش دادند که در نهایت این امر میزان عرضه و قیمت مرغ در بازار را تحت تاثیر خود قرار داده است.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به کاهش عرضه نسبت به تقاضا از مردم انتظار می‌رود که از خرید و ذخیره سازی مازاد بر مصرف اجتناب کنند تا قیمت از کانال ۱۶ هزار تومان فراتر نرود.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد قیمت تمام شده تولید را ذرت، کنجاله سویا و جوجه یکروزه تشکیل می‌دهد، بیان کرد: با توجه به آنکه قیمت نهاده‌ها در هزینه تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد، از این رو امکان عرضه مرغ با نرخ مصوب ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۲ هزار تومان در بازار وجود ندارد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با انتقاد از نوسان نرخ نهاده‌های دامی در بازار اظهار کرد: با توجه به اختلاف نرخ نهاده‌های موجود در بازار با قیمت مصوب پیش بینی می‌شود که روند افزایش قیمت مرغ در بازار ادامه یابد چرا که مدیریت بازار نهاده‌ها در کنترل قیمت مرغ تاثیر بسزایی دارد.

چهار آیین نرخ مصوب هر کیلو ذرت را یک هزار و ۳۰۰ و کنجاله سویا ۲ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که هم اکنون هر کیلو ذرت با نرخ یک هزار و ۸۰۰ و کنجاله سویا ۳ هزار و ۶۰۰ تا ۳ هزار و ۸۰۰ تومان به مرغداران عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قیمت دستوری راهکار تنظیم بازار نیست، بیان کرد: با توجه به آنکه روزانه ۷ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تن مرغ در سطح کشور مصرف می‌شود، از این رو عرضه روزانه ۱۰ تا ۳۰ تن مرغ با نرخ مصوب نوعی مُسکن برای تنظیم بازار به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: اگرچه عرضه مرغ با نرخ مصوب تاثیری در کنترل قیمت در بازار ندارد، اما جای این سوال مطرح است که مسئولان ذی ربط تا کی می‌خواهند به این گونه مداخلات برای تنظیم بازار ادامه دهند؟

چهار آیین با اشاره به اینکه دولت برای خرید، نگه داری، ذخیره سازی مرغ در سردخانه هزینه بالایی را متحمل می‌شود، بیان کرد: اگر دولت به جای صرف هزینه‌های میلیاردی در ذخیره سازی مرغ بخشی از آن را صرف زیرساخت‌های تولید کند تا قیمت تمام شده تولید کاهش یابد، به مراتب تاثیر آن در بازار بیشتر خواهد بود.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران در پایان درباره تحولات پیش روی مرغ در بازار تصریح کرد: با توجه به کاهش جوجه ریزی و عرضه مرغ به بازار‌پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ در بازار شب عید با نوساناتی روبرو شود.
شاکی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
0
0
افزایش قیمت مرغ به ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان عیدی دولت روحانی به مردم ایران است.
افزایش قیمت مرغ به ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان عیدی وزیرجهاد کشاورزی به مردم ایران است.
افزایش قیمت مرغ به ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان عیدی مدیران دولت روحانی به مردم ایران است.
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۲۷
چرا نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخانه ملت دراین زمینه سکوت کرده اند؟
چرا سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع رسیدگی نمی کند؟
چه کسی باید به این موضوع رسیدگی کند؟
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
0
0
قیمت انواع گوشت، مرغ و ماهی در بازار

18 اسفند 1397 ساعت 13:16

در بازار تهران قیمت گوشت گوساله از کیلویی 100 هزار تومان عبور کرد و قیمت مرغ هم 4300 تومان بیش از قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار عرضه می‌شود.

امروز در منطقه ۱۹ تهران هر کیلوگرم گوشت گوساله به قیمت ۱۰۲ هزار تومان به فروش می‌رود که نسبت به ۵ روز گذشته افزایش ۸ هزار تومان در هر کیلو داشته است.

هر کیلوگرم ران و گوشت گوساله کیلویی ۱۰۲ هزار تومان است. گوشت چرخ‌کرده ۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان، گوشت گوساله خالص ۱۰۵ هزار تومان عرضه می‌شود. جگر گوساله هم کیلویی ۷۸ هزار تومان است.

قیمت گوشت کماکان روند صعودی خود ار حفظ کرده و واردات تنظیم بازاری هم بر پایین آمدن قیمت گوشت تاثیر نگذاشته است.

به گفته رئیس سازمان دامپزشکی کشور در یک سال گذشته مجوز واردات ۳۰۰ هزار تن گوشت صادر شده در صورتی که نیاز کشور ۱۲۰ هزار تن است.

به گفته متخصصان و کارشناسان فساد در شرکت‌های وارد کننده نابسامانی در ارز ۴۲۰۰ تومان، عدم مدیریست در توزیع گوشت‌های وارداتی و نرسیدن آن به جامعه هدف، قاچاق و کاهش تولید نسبت به سال‌های گذشته از عوامل بالا رفتن قیمت گوشت در داخل کشور است.

* مرغ ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان
براساس این گزارش قیمت گوشت مرغ هم کیلویی ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان در بازار به فروش می‌رود. این در حالی است که ستاد تنظیم بازار قیمت کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ را مصوب کرده و وزیر جهاد هم تاکید کرده مرغ نباید بیش از قیمت ستاد تنظیم بازار عرضه شود.

قیمت ران مرغ ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان، سینه مرغ ۱۷ و ۴۰۰ تومان، سینه کبابی ۲۶ هزار تومان، فیله مرغ ۲۹ هزار تومان،‌کمر مرغ ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان، کتف و بال ۱۶ و ۵۰۰ تومان، گردن مرغ ۵ هزار تومان.

دل مرغ ۶ هزار و۵۰۰ تومان، پای مرغ ۵ هزا رو ۵۰۰ تومان،‌ سنگدان مرغ ۷ هزار و ۵۰۰ و جگر مرغ ۴ هزار تومان است.

* ماهی تیلاپیا ۵۷ هزار تومان
در بازار تهران قیمت هر کیلو ماهی تیلاپیا ۵۷ هزار تومان،‌ماهی قزل‌آلا ۲۹ هزار و ۸۰۰ تومان، ماهی آزاد ۱۵هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد.
هر کیلو قارچ هم ۱۱ هزا رو ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود.
اعتراض
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
0
0
۱۳۹۷/۱۲/۱۸ ۱۳:۴۴
دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس در رسانه ها شعار می دهند کالاها خارجی و... استفاده نکنند و کالا ها ایرانی استفاده کنند ولی متاسفانه خودشان استفاده می کنند.
دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس از کالا ها خارجی و خودروهای خارجی استفاده می کنند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: