کد خبر: ۸۰۵۰۹۳
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱
تعداد بازدید: ۲۱۹
فرماندار ریگان گفت: بر اثر سیلاب ناشی از بارش های مداوم چند روز گذشته به بیش از یکهزار واحد مسکونی در مناطق روستایی این شهرستان خسارت وارد شد.
سیلاب به یکهزار مسکن روستایی در ریگان خسارت زد

به گزارش خبرداغ، فرماندار ریگان گفت: بر اثر سیلاب ناشی از بارش های مداوم چند روز گذشته به بیش از یکهزار واحد مسکونی در مناطق روستایی این شهرستان خسارت وارد شد.

امین باقری سه شنبه در گفت و گو باایرنا میزان خسارت وارده به این واحدهای مسکونی را 30 تا 70درصد عنوان کرد .
وی با اشاره به اینکه معین های شهرستانهای همجوار استان در روستاهایی که در محاصره سیل و سیلاب قرار دارند همچنان مشغول به خدمات رسانی اظهار داشت : تاکنون خدمات رسانی به ساکنان 70درصد از این روستاها انجام شده است .
باقری بیان داشت : برق 30درصد از روستاهای شهرستان ریگان هنوز وصل نشده است و تلاش برای برق رسانی این روستاها که در مناطق سخت گذر قرار دارند ادامه دارد .
وی همچنین گفت : نیروهای راهداری و برق رسانی در روستاهای شهرستان مشغول به خدمت رسانی به روستاهای محاصره در سیلاب هستند .
امام جمعه ریگان با تقدیر از فرماندار و مسولان شهرستان جهت مدیریت بحران سیلاب در روستاهای این شهرستان اظهار داشت : خدمات خوبی در زمینه امداد رسانی در این روستاها انجام شده است .
حجت الاسلام علی رنجبر ماهانی افزود: سیلاب خسارات زیادی به روستاهای شهرستان ریگان وارد کرده که نیاز به حمایت جدی دارد .
شهرستان ریگان در 285کیلومتری شرق کرمان قرار گرفته است .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: