کد خبر: ۸۰۲۰۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۹
تعداد بازدید: ۴۲۷
مدافع میانی تیم فوتبال پرسپولیس دیدار بعدی تیمش در لیگ برتر را از دست داد
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس دیدار با فولاد را از دست دادبه گزارش خبرداغ ، تیم فوتبال پرسپولیس در آغاز نیم فصل دوم لیگ برتر از ساعت ۱۷ امروز چهارشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم پدیده رفت و توانست در پایان با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی برسد.

 

علی علیپور (۲۴ - پنالتی) و سیامک نعمتی (۳۲) برای پرسپولیس گلزنی کردند تا این تیم با ۳۴ امتیاز به صدر جدول برود و جای سپاهان را بگیرد.

 

در این دیدار شجاع خلیل زاده از داور مسابقه کارت زرد دریافت کرد و به دلیل چهار اخطاره شدن دیدار بعدی تیمش برابر فولاد را از دست داد.

 جام نیوز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: