استفاده از هدفون در انواع و اقسام مدل ها به شدت بین افراد مختلف رایج شده است. درواقع این روزها بسیاری از افراد در مترو، اتوبوس یا در حال ورزش و قدم زدن هدفون بر گوش دارند، اما استفاده از هدفون واقعا خطرناک است؟
به گزارش
خبرداغ به نقل از انتخاب، استفاده از هدفون می تواند در بلند مدت مخاطراتی داشته باشد و بر همین اساس هم توصیه می شود افراد در استفاده از هدفون ها زیاده روی نکنند. اما هدفون دقیقا در چه شرایطی خطرناک است؟ پیش از هر چیز به کلیشه ای و البته مهم ترین علت خطرناک بودن هدفون می پردازیم؛ صدای بلند. صدای بلند هدفون می تواند بسیار خطرناک تر از آن چیزی باشد که به نظر می رسد. درواقع صدای بلند هدفون در بلند مدت می توانید زمینه ساز آسیب دیدگی و التهاب گوش میانی و پرده گوش شود.
بسیاری از افراد به ویژه در اماکن عمومی متوجه نیستند که صدای هدفون را بالاتر از حد معمول برده اند و در نتیجه از این بالا بودن صداها آسیب می بینند.
نکته دوم ترشحات گوش است، استفاده از هندزفری و هدفونهایی که داخل گوش قرار می گیرند، باعث می شوند گوش جرم بیشتری ترشح کرده و بیشتر در معرض عفونت قرار گیرد. بنابراین حتما به نظافت هندزفری و هدفون خود توجه کنید و در صورتی که ترشح گوشتان بیش از حد عادی شده حتما با پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کنید.
برخی از افراد پس از مدتی طولانی که از هدفون استفاده می کنند دچار اختلال سنگینی گوش یا کم شنوایی می شوند و در نتیجه بلند تر از حد معمول حرف می زنند یا صدای تلویزیون و رادیو را بلند تر از حد انتظار می کنند. این موضوع نیز باید در اسرع وقت توسط پزشک متخصص معاینه شود.