کد خبر: ۷۹۹۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۶
تعداد بازدید: ۳۶۳
یک نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ما امروز باید پس از ۴۰ سال به نسل جوان پاسخ دهیم که با عدالتی که به نام علی از آن دم زده‌ایم و با میراث پیامبر اعظم چه کرده‌ایم؟

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، قاسم میرزایی نیکو در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی با بیان اینکه خلافت و حکومت حق مسلم آن علی (ع) آن رادمرد تاریخ بود، گفت: ولایت فقیه میراث بنیانگذار و معمار انقلاب حضرت امام (ره) است و ما امروز باید پس از ۴۰ سال به نسل جوان پاسخ دهیم که با عدالتی که به نام علی از آن دم زده ایم و با میراث پیامبر اعظم چه کرده ایم؟

نماینده مردم دماوند در مجلس شورای اسلامی افزود: در آستانه اعداد و ارقام بودجه هستیم، یادمان نرود معلم سرمایه و باغبان نسل آینده است و باید به وضعیت حقوق، پاداش بازنشستگی، بیمه و صندوق ذخیره فرهنگیان رسیدگی کنیم.

وی اظهار کرد: چرا برای افزایش حقوق فرهنگیان با توجه به مدرک تحصیلی آنها استثنا قائل نمی‌شوید؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی یک بار برای همیشه تکلیف کشاورزان به ویژه کشاورزان دماوند و فیروزکوه که با بیش از ۳۰۰ هزار تن میوه در ادارات درگیر هستند را مشخص کند، خاطرنشان کرد: در استمهال وام‌ها سلیقه‌ای عمل می‌شود.

وی یادآور شد: آبیاری تحت فشار در طول ۸ سال با میلیون‌ها مجموعه خاک می‌خورد، موضوع را دریابید.

نماینده مردم دماوند ضمن تشکر از وزیر نیرو اضافه کرد: عملیات عمرانی سد نمرود که در حال تکمیل است متاسفانه متوقف شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: