برانکو برای شروع این بازی از ترکیب اصلی تیمش استفاده کرده و این 11 نفر را به میدان فرستاد: «بوژیدار رادوشوویچ، جلال حسینی، شجاع خلیلزاده، مهدی شیری، شایان مصلح، کمال کامیابینیا، سیامک نعمتی، سروش رفیعی، امید عالیشاه، علی علیپور و مهدی شریفی.
با توجه به اینکه بازی روز 11 بهمن پرسپولیس و سپیدرود در جام حذفی احتمالا بدون ملیپوشان برگزار خواهد شد، به نظر میرسد برانکو از همین ترکیب در رشت استفاده خواهد کرد. هرچند از این بین کمال کامیابینیا هم برای آن بازی محروم است.
عجیبتر اینکه محسن ربیعخواه هم در نیمه دوم بازی با یوپن دچار آسیبدیدگی سخت شد و احتمال داده میشود چیزی حدود دو ماه از میادین دور باشد. به این ترتیب پرسپولیس برابر سپیدرود با بحران در پست هافبک دفاعی مواجه خواهد بود و اگر ملیپوشان به فینال برسند و برنگردند، احتمال میرود او از آدام همتی در این پست بهره ببرد.
در مجموع اما برانکو از استارت تیمش در نیمفصل دوم راضی بوده، چرا که دیروز سر میز صبحانه از شاگردانش تشکر کرده است.
در همین راستا پرسپولیس روز پنجشنبه هم قرار است در دومین بازی تداکارتی نیمفصل، به مصاف الشحانیه قطر برود. الشحانیه تیمی است که رامین رضاییان را در اختیار دارد و البته حتما میدانید که رامین فعلا با تیم ملی در امارات به سر میبرد.»
ایلنا